Филтър

Цена

Категории

Goki

Книга с пъзели, Конюшня
17,40лв.

Харесвате ли конете? В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 2 различни пъзела със сцени от живота в конефермата. Трите страници са с магнитна осн..

Купи
Пъзел, Пеперуда II
19,60лв.

Пъзелът съдържа 5 слоя - 5 красиви пеперуди в различни цветове. Децата трябва да поставят всяка от тях на правилното място в дървената основа, така че..

Купи
Низанка Принц
32,60лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Октаскоп, Peggy Diggledey
10,20лв.

Погледни към света през различни очи - калейдоскоп с уникален цветен дизайн, който пречупва светлината по забележителен начин...

Купи
Книга с пъзели, Ферма
17,40лв.

Вълнува ли ви фермерския живот? В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 2 различни пъзела със сцени от живота във фермата. Трите страници са с маг..

Купи
Пъзел, На строежа
21,50лв.

Какво се случва на строителната площадка? Откриване, разпознаване и схващане на ситуации са само част от нещата, които децата могат да правят в този д..

Купи
Мозайка Триъгълник
19,60лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Калейдоскоп, Peggy Diggledey
4,80лв.

Джобен метален калейдоскоп в страхотни цветове и десени. Погледни през отвора, завърти и се наслади на фантастичните, променящи се картини!..

Купи
Audi R8 Coupé (12)
17,20лв.

Умален модел на автомобил Audi R8, който ще зарадва всеки малък или пораснал колекционер. Корпус от лят метал и дължина 13 см, в четири цвята, pull-ba..

Купи
Книга с пъзели, Пожарна
17,40лв.

Животът на пожарникарите е труден, но вълнуващ! В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 3 различни пъзела със сцени от пожарникарското ежедневие. ..

Купи
Пъзел, Под и над водата
20,80лв.

Морето крие много тайни. Запознайте се с морските обитатели под и над водата. Този прекрасен дървен пъзел от 96 части е изработен от висококачествен и..

Купи
Моята ферма с 2 сгради
165,00лв.

Прекрасна дървена къща - ферма с аксесоари, която ще насърчи всяко дете в ролевите игри. Този впечатляващ дървен комплект включва две сгради с отварящ..

Купи
Кутия с лупа, Peggy Diggledey
15,00лв.

Неразделна част от екипировката на всеки млад изследовател - практична прозрачна кутия с капак с две отделения. Кутията е оборудвана с вградена в капа..

Купи
Лекарско куфарче
54,90лв.

Мечето ви отново е с температура? Прегледайте го и му предпишете лекарство! имате всичко необходимо в този практичен лекарски комплект от 10 части в к..

Купи
Многослоен пъзел, Животни от фермата
17,20лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще запознае децата с четири забавни обитатели на фермата. Пъзелът съдържа общо 10 части, като всяко ниво пок..

Купи
Пъзел, Динозаври
21,50лв.

Елате в Диноландия! Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от живота на забележителните древни обитатели на нашата планета. Изработен е от вис..

Купи
Пръчки за смятане (100 ч.)
108,90лв.

За повечето деца навлизането в света на събирането и изваждането е всичко друго, но не и лесно. Отначало абстрактният свят на числата изглежда загадъч..

Купи
Кутийка с лупа
7,80лв.

Неразделна част от екипировката на всеки млад изследовател - практична прозрачна кутия с капак и вградена лупа за научни наблюдения. Кутията е в джобе..

Купи
Плодове в кошница
57,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Кубчета, Динозаври
21,50лв.

Динозаврите са една от любимите детски теми. С тези 12 дървени кубчета можете да презъздадете шест различни сцени от живота на праисторическите чудови..

Купи
Пъзел, Числа 0-9
20,80лв.

Научете числата от 0 до 9 с този чудесен дървен пъзел на Goki! Всяка цифра е с различен цвят, голям размер и удобна за хващане и поставяне в дърената ..

Купи
Магнитна игра, Създай свой свят
43,40лв.

Създайте свой собствен свят с магнитна игра от 106 части, сред които лица, предмети и прости геометрични форми. Можете да използвате за модели приложе..

Купи
Телескоп, Peggy Diggledey
8,50лв.

Всеки уважаващ себе си пират, капитан или изследовател притежава далекоглед. Този тук всъщност е калейдоскоп, така че вместо обекти в далечината, кога..

Купи
Дневна
40,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Пъзел, Тиранозавър Рекс
21,50лв.

Знаете ли, че Тиранозаврите рекс са свирепи хищници, които са ходели на два крака, с огромни глави и с големи, заострени зъби? Динозаврите са една от ..

Купи
Пъзел, Животът във фермата
21,50лв.

Животните от фермата имат бебета! Вижте как отглеждат своите малки. Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от селскостопанския двор. Изработен..

Купи
Дъска за сортиране, Форми и цветове
19,60лв.

Тази висококачествена игра за сортиране съчетава основните форми и цветове с прецизна разлика във височината и нюансите на елементите. Така идеята за ..

Купи
Чук
4,90лв.

Всяка работилница се нуждае от здрави, благонадежни инструменти. Този дървен чук ще бъде необходим за всеки сериозен ремонт на сгради и превозни средс..

Купи
Гъвкави кукли Индиански лагер
93,90лв.

Знаете ли къде е Дивият Запад? Открийте вълнуващия живот в индианското село! Този уникален комплект съдържа 4 кукли - индианци, 2 коня, 2 вигвама, 1 т..

Купи
Пъзел, Динозавърски фосили
30,20лв.

Знаете ли с какво се занимават палеонтолозите? Те изучават древните обитатели на планетата - динозаврите и участват в откриването на останките им. Тоз..

Купи
Показва 1 до 30 от 792 (27 страници)