Филтър

Цена

Категории

Goki

Бейби количка с бибитка
14,40лв.

На вниманието на начинаещите автомобилисти - две супербързи коли за състезания, червена и синя. Всяка кола си има шофьор, фарове и 4 дървени гуми. А з..

Купи
Пъзел, На строежа
20,80лв.

Какво се случва на строителната площадка? Откриване, разпознаване и схващане на ситуации са само част от нещата, които децата могат да правят в този д..

Купи
Низанка Принц
33,50лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Гъбка за плетене на шнур
6,40лв.

Плетенето на шнурове е детска игра с този практичен уред във формата на гъбка. Можете да изработите гривни, колиета или да вплетете цветните си произв..

Купи
Бейби камионче с бибитка
19,80лв.

На вниманието на начинаещите шофьори - два многофункционални камиона, червен и син, които се движат уверено, благодарение на стабилните си дървени гум..

Купи
Пъзел, Под и над водата
20,80лв.

Морето крие много тайни. Запознайте се с морските обитатели под и над водата. Този прекрасен дървен пъзел от 96 части е изработен от висококачествен и..

Купи
Мозайка Триъгълник
18,50лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Балансна игра лос Nature
38,90лв.

Ще успеете ли да натоварите всички цилиндри върху лоса без да го прекатурите? Зарчето ще определи вида на елемента, който трябва да сложите, като запа..

Купи
Пъзел, Динозаври
20,80лв.

Елате в Диноландия! Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от живота на забележителните древни обитатели на нашата планета. Изработен е от вис..

Купи
Моята ферма с 2 сгради
154,20лв.

Прекрасна дървена къща - ферма с аксесоари, която ще насърчи всяко дете в ролевите игри. Този впечатляващ дървен комплект включва две сгради с отварящ..

Купи
Мини игри в метална кутия
17,00лв.

Предстои ви ваканция при баба или на курорт, а там няма играчки? Ето едно решение на проблема - комплект джобни игри в метални кутийки, три различни м..

Купи
Пъзел, Числа 0-9
19,60лв.

Научете числата от 0 до 9 с този чудесен дървен пъзел на Goki! Всяка цифра е с различен цвят, голям размер и удобна за хващане и поставяне в дърената ..

Купи
Пръчки за смятане (100 ч.)
100,80лв.

За повечето деца навлизането в света на събирането и изваждането е всичко друго, но не и лесно. Отначало абстрактният свят на числата изглежда загадъч..

Купи
Игра за сортиране животни
56,20лв.

Игра на късмет с две зарчета, за 2 до 5 играчи. Всеки играч има дъсчица с изрязани форми на животни и трябва да я запълни с фигурките от масата. Но не..

Купи
Пъзел, Животът във фермата
20,80лв.

Животните от фермата имат бебета! Вижте как отглеждат своите малки. Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от селскостопанския двор. Изработен..

Купи
Магнитна игра, Създай свой свят
41,40лв.

Създайте свой собствен свят с магнитна игра от 106 части, сред които лица, предмети и прости геометрични форми. Можете да използвате за модели приложе..

Купи
Игра цветен жребий II
44,80лв.

Класическата игра "Цветен жребий" с нови, прелестни илюстрации по четири различни теми: динозаври, превозни средства, зоопарк и ферма. Зарчето определ..

Купи
Пъзел, Време за приказки
28,90лв.

Страхотен пъзел от 192 части, на който ще откриете омагьосан замък, смел принц, джуджета, дракон, принцеса, затворена в кула и много други истории от ..

Купи
Магическа мида, Peggy Diggledey
7,90лв.

Истинска вълшебна мида, която се променя пред очите ви! Поставете я за 5 минути във вода и от нея ще израстне истински морски корал. Можете да украсит..

Купи
Пъзел, Тиранозавър Рекс
20,80лв.

Знаете ли, че Тиранозаврите рекс са свирепи хищници, които са ходели на два крака, с огромни глави и с големи, заострени зъби? Динозаврите са една от ..

Купи
Памучна торба, 21-23 см.
3,00лв.

Памучна торба за многократна употреба с размери 21х23 см. Може да носите ежедневните си предмети навсякъде с вас в тази удобна и практична чанта, оцве..

Купи
Свещички Susibelle
9,00лв.

Най-веселият ден в годината - рожденият ден! Нека празникът ви бъде още по-красив с този комплект ръчно рисувани свещички за торта или декорация. Комп..

Купи
Пъзел с дръжки, Превозни средства
19,60лв.

Дървените пъзели с дръжки са предназначени за деца от около 1-годишна възраст и развиват техните първи умения като фина моторика, координация око-ръка..

Купи
Памучна торба, 38-42 см.
4,60лв.

Памучна торба за многократна употреба с размери 38х42 см. Може да носите ежедневните си предмети навсякъде с вас в тази удобна и практична чанта, оцве..

Купи
Свиркa
4,50лв.

Никой не може да живее без музика! Този чудесен инструмент за начинаещи музиканти не изисква предварителен опит, защото е лесно и забавно да надуваш с..

Купи
Пъзел с дръжки, Майстор
19,60лв.

Всеки майстор се нуждае от инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни инструмента, без които ремо..

Купи
Спирограф
7,00лв.

Създайте фантастични цветни композиции и мандали с помощта на този твворчески инструмент! Той е изработен от дърво и има 5 различни елемента, които да..

Купи
Двойни маракаси дъга
28,90лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Пъзел с дръжки, Строител
19,60лв.

Всеки строител се нуждае от машини и инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни помощни средства,..

Купи
Пеперуда за шиене
22,00лв.

Дървена пеперуда за шиене Goki подпомага правилното развитие на двигателните умения при най-малките, както и умението за завързване. Задачата на детет..

Купи
Показва 1 до 30 от 767 (26 страници)