Филтър

Цена

Категории

Goki

Книга с пъзели, Ферма
17,40лв.

Вълнува ли ви фермерския живот? В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 2 различни пъзела със сцени от живота във фермата. Трите страници са с маг..

Купи
Пъзел, Време за приказки
28,90лв.

Страхотен пъзел от 192 части, на който ще откриете омагьосан замък, смел принц, джуджета, дракон, принцеса, затворена в кула и много други истории от ..

Купи
Свиркa
4,50лв.

Никой не може да живее без музика! Този чудесен инструмент за начинаещи музиканти не изисква предварителен опит, защото е лесно и забавно да надуваш с..

Купи
Пъзел, Тиранозавър Рекс
20,80лв.

Знаете ли, че Тиранозаврите рекс са свирепи хищници, които са ходели на два крака, с огромни глави и с големи, заострени зъби? Динозаврите са една от ..

Купи
Памучна торба, 38-42 см.
4,60лв.

Памучна торба за многократна употреба с размери 38х42 см. Може да носите ежедневните си предмети навсякъде с вас в тази удобна и практична чанта, оцве..

Купи
Ксилофон с колела
34,60лв.

Със своя приятен, сдържан звук, този ксилофон за начинаещи ще стане любим както на децата, така и на родителите. Още по-весело е, че играчката има фун..

Купи
Пъзел с дръжки, Превозни средства
19,60лв.

Дървените пъзели с дръжки са предназначени за деца от около 1-годишна възраст и развиват техните първи умения като фина моторика, координация око-ръка..

Купи
Пеперуда за шиене
22,00лв.

Дървена пеперуда за шиене Goki подпомага правилното развитие на двигателните умения при най-малките, както и умението за завързване. Задачата на детет..

Купи
Двойни маракаси дъга
28,90лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Пъзел с дръжки, Майстор
19,60лв.

Всеки майстор се нуждае от инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни инструмента, без които ремо..

Купи
Научи времето в дървена кутия
25,40лв.

Този чудесен дървен часовник има движещи се стрелки и плочки с цифрово и графично обозначение на времето. На циферблата на часовника има часове и мину..

Купи
Дайре със звънчета
17,80лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с три метални звънчета  и диаметър 17 см, за насърчаване развитието..

Купи
Пъзел с дръжки, Механик
19,60лв.

Колата се повреди? Май е време да посетим автосервиза!С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни предмета, кои..

Купи
Конструктор в куфар
51,60лв.

Този прекрасен конструктор от 48 дървени елемента в различни форми и цветове се предлага в практичен картонен куфар с дъжка и метална закопчалка. Така..

Купи
Двойка маракаси
26,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Нашите маракаси са изработени..

Купи
Пъзел, Числа
20,80лв.

Научете бързо и лесно числата от 1 до 5 с този красив дървен пъзел от Goki. Петте плочки съдържат цифрите от 1 до 5, които могат да бъдат извадени от ..

Купи
Стан с хартиени ленти, конче, риба
10,40лв.

Четири животни - костенурка, риба, тукан и конче - чакат да бъдат украсени от младите дизайнери с разноцветни хартиени лентички в прелестни цветове и ..

Купи
Барабанче
16,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Натурален дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните уме..

Купи
Лекарско куфарче
51,60лв.

Мечето ви отново е с температура? Прегледайте го и му предпишете лекарство! имате всичко необходимо в този практичен лекарски комплект от 10 части в к..

Купи
Пъзел, Строителна площадка
15,00лв.

Този весел дървен пъзел ще очарова всяко дете. На строителната площчдка кипи усилен труд. Ддори къртицата и кучето помагат на строителите. Прекрасната..

Купи
Игра за нанизване
44,80лв.

Въпреки малкия си размер, тази играчка обещава дълги часове игра, защото е красива и мултифункционална. С нея можете: да играете морски шах, като изпо..

Купи
Октаскоп, Peggy Diggledey
9,20лв.

Погледни към света през различни очи - калейдоскоп с уникален цветен дизайн, който пречупва светлината по забележителен начин...

Купи
Плодове в кошница
56,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Пъзел, Малък трактор
15,00лв.

Този весел дървен пъзел ще очарова всяко дете. Един весел ден във фермата - ще разпознаете ли всички животни? Прекрасната картинка дава безброй възмож..

Купи
Сметало 10 реда, бук
19,60лв.

Дървено сметало с десет реда от по десет топкчета в два контрастни цвята. С това сметало, изработено от бук и с метални пръчки, изчисляването става не..

Купи
Калейдоскоп, Peggy Diggledey
4,60лв.

Джобен метален калейдоскоп в страхотни цветове и десени. Погледни през отвора, завърти и се наслади на фантастичните, променящи се картини!..

Купи
Дневна
39,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Пъзел, Ден от живота ми
24,20лв.

Многослоен пъзел в четири слоя със страхотни илюстрации на детското ежедневие - сутрешно ставане, весели игри с приятели, обяд със семейството и вечер..

Купи
Низанка Принц
33,50лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Кутия с лупа, Peggy Diggledey
13,60лв.

Неразделна част от екипировката на всеки млад изследовател - практична прозрачна кутия с капак с две отделения. Кутията е оборудвана с вградена в капа..

Купи
Показва 1 до 30 от 783 (27 страници)