Филтър

Цена

Категории

Goki

Лекарско куфарче
54,90лв.

Мечето ви отново е с температура? Прегледайте го и му предпишете лекарство! имате всичко необходимо в този практичен лекарски комплект от 10 части в к..

Купи
Книга с пъзели, Пожарна
17,40лв.

Животът на пожарникарите е труден, но вълнуващ! В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 3 различни пъзела със сцени от пожарникарското ежедневие. ..

Купи
Пъзел, Под и над водата
20,80лв.

Морето крие много тайни. Запознайте се с морските обитатели под и над водата. Този прекрасен дървен пъзел от 96 части е изработен от висококачествен и..

Купи
Дъска за сортиране, Форми и цветове
19,60лв.

Тази висококачествена игра за сортиране съчетава основните форми и цветове с прецизна разлика във височината и нюансите на елементите. Така идеята за ..

Купи
Плодове в кошница
57,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Многослоен пъзел, Животни от фермата
17,20лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще запознае децата с четири забавни обитатели на фермата. Пъзелът съдържа общо 10 части, като всяко ниво пок..

Купи
Пъзел, Динозаври
21,50лв.

Елате в Диноландия! Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от живота на забележителните древни обитатели на нашата планета. Изработен е от вис..

Купи
Музикална кутия с чекмедже конче
58,20лв.

Всяка млада дама заслужава подходящо пространство за съхранение на бижута и други съкровища. Тази прелестна кутия разполага с овално огледалце и разли..

Купи
Хранителни продукти в кошница
45,60лв.

Време е да пазаруваме! Всичко, необходимо да напълните хладилника е в тази удобна плетена кошница, съдържаща 10 различни хранителни стоки - масло, мля..

Купи
Кубчета, Динозаври
21,50лв.

Динозаврите са една от любимите детски теми. С тези 12 дървени кубчета можете да презъздадете шест различни сцени от живота на праисторическите чудови..

Купи
Пъзел, Числа 0-9
20,80лв.

Научете числата от 0 до 9 с този чудесен дървен пъзел на Goki! Всяка цифра е с различен цвят, голям размер и удобна за хващане и поставяне в дърената ..

Купи
Свещички Susibelle
9,40лв.

Най-веселият ден в годината - рожденият ден! Нека празникът ви бъде още по-красив с този комплект ръчно рисувани свещички за торта или декорация. Комп..

Купи
Дневна
40,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Пъзел, Тиранозавър Рекс
21,50лв.

Знаете ли, че Тиранозаврите рекс са свирепи хищници, които са ходели на два крака, с огромни глави и с големи, заострени зъби? Динозаврите са една от ..

Купи
Пъзел, Животът във фермата
21,50лв.

Животните от фермата имат бебета! Вижте как отглеждат своите малки. Този дървен пъзел от 48 части изобразява сцена от селскостопанския двор. Изработен..

Купи
Комплект свещички за рожден ден, цветни
9,40лв.

Най-веселият ден в годината - рожденият ден! Нека празникът ви бъде още по-красив с този комплект свещички за торта или декорация с прекрасен дизайн. ..

Купи
Кухня
42,50лв.

Чудесно интериорно решение за кухнята във вашата кукленска къща! Съдържа 9 мебели от масивна дървесина, които ще издържат на много дни игра! Помислено..

Купи
Пъзел, Динозавърски фосили
30,20лв.

Знаете ли с какво се занимават палеонтолозите? Те изучават древните обитатели на планетата - динозаврите и участват в откриването на останките им. Тоз..

Купи
Пъзел, Време за приказки
30,20лв.

Страхотен пъзел от 192 части, на който ще откриете омагьосан замък, смел принц, джуджета, дракон, принцеса, затворена в кула и много други истории от ..

Купи
Свиркa
5,00лв.

Никой не може да живее без музика! Този чудесен инструмент за начинаещи музиканти не изисква предварителен опит, защото е лесно и забавно да надуваш с..

Купи
Гъвкави кукли Индиански лагер
93,90лв.

Знаете ли къде е Дивият Запад? Открийте вълнуващия живот в индианското село! Този уникален комплект съдържа 4 кукли - индианци, 2 коня, 2 вигвама, 1 т..

Купи
Пъзел с дръжки, Превозни средства
20,80лв.

Дървените пъзели с дръжки са предназначени за деца от около 1-годишна възраст и развиват техните първи умения като фина моторика, координация око-ръка..

Купи
Памучна торба, 38-42 см.
4,80лв.

Памучна торба за многократна употреба с размери 38х42 см. Може да носите ежедневните си предмети навсякъде с вас в тази удобна и практична чанта, оцве..

Купи
Двойни маракаси дъга
29,40лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Влак Мумбай
39,20лв.

Каним ви на истинско приключение - пътуване с влак до екзотична дестинация! Влак Мумбай ще ви откара чак до цветния индийски субконтинент. Той е израб..

Купи
Пъзел с дръжки, Майстор
19,60лв.

Всеки майстор се нуждае от инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни инструмента, без които ремо..

Купи
Спирограф
8,80лв.

Създайте фантастични цветни композиции и мандали с помощта на този твворчески инструмент! Той е изработен от дърво и има 5 различни елемента, които да..

Купи
Барабан
64,90лв.

Този красив барабан с палки от дърво и метални скоби за придържане ще направи децата съпричастни с прекрасния свят на музиката. Свиренето е процес, ко..

Купи
Крокодил за бутане
34,60лв.

Играчките за бутане са безценен помощник за първите стъпки на детето. Те стават по-уверени, когато наблизо има приятел! Този сладък, зелен крокодил не..

Купи
Пъзел с дръжки, Строител
19,60лв.

Всеки строител се нуждае от машини и инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни помощни средства,..

Купи
Показва 1 до 30 от 840 (28 страници)