Филтър

Цена

Категории

Goki

Пъзел с дръжки, Превозни средства
20,80лв.

Дървените пъзели с дръжки са предназначени за деца от около 1-годишна възраст и развиват техните първи умения като фина моторика, координация око-ръка..

Купи
Памучна торба, 38-42 см.
4,80лв.

Памучна торба за многократна употреба с размери 38х42 см. Може да носите ежедневните си предмети навсякъде с вас в тази удобна и практична чанта, оцве..

Купи
Барабан
64,90лв.

Този красив барабан с палки от дърво и метални скоби за придържане ще направи децата съпричастни с прекрасния свят на музиката. Свиренето е процес, ко..

Купи
Пъзел с дръжки, Майстор
20,80лв.

Всеки майстор се нуждае от инструменти! С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни инструмента, без които ремо..

Купи
Пеперуда за шиене
22,90лв.

Дървена пеперуда за шиене Goki подпомага правилното развитие на двигателните умения при най-малките, както и умението за завързване. Задачата на детет..

Купи
Двойка маракаси
27,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Нашите маракаси са изработени..

Купи
Пъзел с дръжки, Механик
20,80лв.

Колата се повреди? Май е време да посетим автосервиза!С помощта на този очарователен дървен пъзел децата ще се запознаят с шест различни предмета, кои..

Купи
Научи времето в дървена кутия
27,20лв.

Този чудесен дървен часовник има движещи се стрелки и плочки с цифрово и графично обозначение на времето. На циферблата на часовника има часове и мину..

Купи
Барабанче
17,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Натурален дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните уме..

Купи
Audi R8 Coupé (12)
16,40лв.

Умален модел на автомобил Audi R8, който ще зарадва всеки малък или пораснал колекционер. Корпус от лят метал и дължина 13 см, в четири цвята, pull-ba..

Купи
Пъзел, Числа
21,50лв.

Научете бързо и лесно числата от 1 до 5 с този красив дървен пъзел от Goki. Петте плочки съдържат цифрите от 1 до 5, които могат да бъдат извадени от ..

Купи
Конструктор в куфар
47,60лв.

Този прекрасен конструктор от 48 дървени елемента в различни форми и цветове се предлага в практичен картонен куфар с дъжка и метална закопчалка. Така..

Купи
Октаскоп, Peggy Diggledey
9,80лв.

Погледни към света през различни очи - калейдоскоп с уникален цветен дизайн, който пречупва светлината по забележителен начин...

Купи
Лекарско куфарче
54,90лв.

Мечето ви отново е с температура? Прегледайте го и му предпишете лекарство! имате всичко необходимо в този практичен лекарски комплект от 10 части в к..

Купи
Пъзел, Строителна площадка
15,80лв.

Този весел дървен пъзел ще очарова всяко дете. На строителната площчдка кипи усилен труд. Ддори къртицата и кучето помагат на строителите. Прекрасната..

Купи
Стан с хартиени ленти, конче, риба
9,80лв.

Четири животни - костенурка, риба, тукан и конче - чакат да бъдат украсени от младите дизайнери с разноцветни хартиени лентички в прелестни цветове и ..

Купи
Калейдоскоп, Peggy Diggledey
4,60лв.

Джобен метален калейдоскоп в страхотни цветове и десени. Погледни през отвора, завърти и се наслади на фантастичните, променящи се картини!..

Купи
Плодове в кошница
58,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Пъзел, Малък трактор
15,80лв.

Този весел дървен пъзел ще очарова всяко дете. Един весел ден във фермата - ще разпознаете ли всички животни? Прекрасната картинка дава безброй възмож..

Купи
Игра за нанизване
44,80лв.

Въпреки малкия си размер, тази играчка обещава дълги часове игра, защото е красива и мултифункционална. С нея можете: да играете морски шах, като изпо..

Купи
Кутия с лупа, Peggy Diggledey
14,20лв.

Неразделна част от екипировката на всеки млад изследовател - практична прозрачна кутия с капак с две отделения. Кутията е оборудвана с вградена в капа..

Купи
Дневна
40,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Пъзел, Ден от живота ми
25,90лв.

Многослоен пъзел в четири слоя със страхотни илюстрации на детското ежедневие - сутрешно ставане, весели игри с приятели, обяд със семейството и вечер..

Купи
Низанка Принц
35,90лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Кутийка с лупа
7,80лв.

Неразделна част от екипировката на всеки млад изследовател - практична прозрачна кутия с капак и вградена лупа за научни наблюдения. Кутията е в джобе..

Купи
Крокодил за бутане
38,90лв.

Играчките за бутане са безценен помощник за първите стъпки на детето. Те стават по-уверени, когато наблизо има приятел! Този сладък, зелен крокодил не..

Купи
Пъзел за под, Змия
21,80лв.

Този фантастичен филцов пъзел във формата на змия позволява много и различни комбинации. Той има 12 различни части, които се свързват помежду си с уни..

Купи
Мозайка Триъгълник
19,60лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Телескоп, Peggy Diggledey
8,80лв.

Всеки уважаващ себе си пират, капитан или изследовател притежава далекоглед. Този тук всъщност е калейдоскоп, така че вместо обекти в далечината, кога..

Купи
Бейби количка с бибитка
15,60лв.

На вниманието на начинаещите автомобилисти - две супербързи коли за състезания, червена и синя. Всяка кола си има шофьор, фарове и 4 дървени гуми. А з..

Купи
Показва 1 до 30 от 773 (26 страници)