Филтър

Цена

Категории

Heimess

Бебешка дрънкалка еластичен зар
19,50лв.

Сложете в ръчичките на бебето си тази дрънкалка във формата на куб, която представлява наниз от различни по форма и големина перли и два дървени пръст..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична Африка
17,20лв.

Независимо къде отивате, тази весела група африкански животни винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са и..

Купи
Клипс катерица, nature
14,20лв.

Очарователна висяща играчка с клипс от дървени топчета и катерица в натуралните тонове на дървото. Смешната катеричка ще бъде първият приятел на вашет..

Купи
Клипс калинка І
15,20лв.

Прелестна дървена играчка с клипс за най-малките с калинка, звънче и цветни елементи. Играчката има клипс, с който лесно да я прикрепите на подходящо ..

Купи
Верижка Мече със сърце
17,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и мече, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде първият..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична топка дъга
18,50лв.

Зарадвайте бебето си с тази цветна дрънкалка във формата на топка. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за детските ръце...

Купи
Бебешка дрънкалка еластична калинка
12,90лв.

Независимо къде отивате, тази изящна калинка винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени ..

Купи
Мини-трапец Мече със сърце
31,50лв.

Очарователен и лесен за пренасяне, този забавен мини трапец със звънче помага да предодвратите скуката у бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде пъ..

Купи
Верижка кехлибар
34,50лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и истински кехлибарени мъниста.  С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и та..

Купи
Верижка Слон
14,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и слонче, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играчки HE..

Купи
Украса за количка калинки
31,50лв.

Дървената украса за детска количка с калинки, звънчета и цветни елементи е малко произведение на изкуството. Първите предмети, заобикалящи детето са т..

Купи
Верижка nature Калинка
16,40лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и калинка. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка вина..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична слонове
11,90лв.

Независимо къде отивате, тези симпатични слончета винаги ще правят компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално приг..

Купи
Верижка Цветни лещи
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени елементи, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Бебешка дрънкалка слънце двойна
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг, слънце и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захва..

Купи
Бебешка дрънкалка калинка nature
17,20лв.

Зарадвайте бебето си с тази дрънкалка от серията HEIMESS nature. Просто я поставете в ръчичките му и наблюдавайте как се забавлява. Дрънкалките на HEI..

Купи
Клипс различни цветове
3,80лв.

Дървен допълнителен клипс в различни цветове (жълт, оранжев, син, червен). Можете да използвате клипса като помощно средство и да прикрепяте всякакъв ..

Купи
Верижка Розе I
10,90лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета в нежно розово и бяло, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всич..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична дъга
12,90лв.

Сложете дъгата в ръчичките на бебето си. Подайте му тази дрънкалка във формата на квадрат, която представлява наниз от различни по форма и големина пе..

Купи
Верижка nature Мече
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и мече. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка винаги ..

Купи
Верижка слънце
12,90лв.

Очарователна бебешка верижка със слънце Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Верижка Птичка
12,90лв.

Зарадвайте бебето си с тази верижка с розова птичка на HEIMESS. Просто закачете залъгалката на дрешката му и тя никога вече няма да бъде загубена. Нит..

Купи
Бебешка дрънкалка с рингове, Дъга
9,80лв.

Красива бебешка дрънкалка с пръстени, оцветени в 4-те основни цвята. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за за..

Купи
Бебешка дрънкалка лисица
15,90лв.

Красива и цветна бебешка дрънкалка с лисица. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно търкаляне на дрън..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга І
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и н..

Купи
Декорация за количка, Лодка
21,50лв.

Бъдете модерни навън с тази стилна декорация за количка в синьо! Лодката със звънче, различните по форма перли и висящите рингове ще помогнат на бебет..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга ІІ
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и н..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка слон
12,50лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка слон представлява и силен стимул за игра, осигурен от синьото слонче, разл..

Купи
Верижка бухал
15,20лв.

Очарователна бебешка верижка с бухал. Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цветове на всички играчки..

Купи
Верижка Калинка
12,00лв.

Развеселете бебето си с тази цветна верижка за залъгалка на HEIMESS. Просто я закачете на дрешката с клипса-калинка и залъгалката никога вече няма да ..

Купи
Показва 1 до 30 от 59 (2 страници)