Филтър

Цена

Категории

Heimess

Верижка пингвин
15,20лв.

Очарователна бебешка верижка с пигвин в нежни зимни тонове. Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цве..

Купи
Бебешка дрънкалка еластичен зар
21,50лв.

Сложете в ръчичките на бебето си тази дрънкалка във формата на куб, която представлява наниз от различни по форма и големина перли и два дървени пръст..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична Африка
18,50лв.

Независимо къде отивате, тази весела група африкански животни винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са и..

Купи
Клипс катерица, nature
16,40лв.

Очарователна висяща играчка с клипс от дървени топчета и катерица в натуралните тонове на дървото. Смешната катеричка ще бъде първият приятел на вашет..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична, Птичка
12,90лв.

Независимо къде отивате, тази малка синя птичка винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригоде..

Купи
Верижка Коли
15,20лв.

Развеселете бебето си с мини автопарка от тази цветна верижка за залъгалка на HEIMESS. Просто я закачете на дрешката му и залъгалката никога вече няма..

Купи
Текстилна книжка с верижка за биберон (пищялка и шумящо фолио)
20,80лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с верижка ..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична, Пате
14,20лв.

Независимо къде отивате, това жълто пате винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за д..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична мече със сърце
19,60лв.

Зарадвайте бебето си с тази дрънкалка във формата на кръг с мече със сърце на коремчето. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално приго..

Купи
Украса за количка слънце
30,20лв.

Нека слънцето изгрее с тази цветна украса за количка на HEIMESS. Декорациите за количка HEIMESS са малки произведения на изкуството, изработени от вис..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична пингвин
14,20лв.

Независимо къде отивате, този сладък пингвин винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени ..

Купи
Верижка Калинка І
16,40лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени топчета, калинка и листа, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове..

Купи
Клипс мече със сърце
19,60лв.

Очарователна висяща играчка с клипс от дървени топчета и мече. Мечето със сърце на корема ще бъде първият приятел на вашето бебе, който ще му помага д..

Купи
Клипс слънце
14,90лв.

Прекрасна висяща играчка с клипс със слънце и дървени топчета в различни цветове, която ще стимулира възприемането на различни цветове и форми, толков..

Купи
Клипс калинка І
15,20лв.

Прелестна дървена играчка с клипс за най-малките с калинка, звънче и цветни елементи. Играчката има клипс, с който лесно да я прикрепите на подходящо ..

Купи
Верижка Мече със сърце
17,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и мече, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде първият..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична топка дъга
20,80лв.

Зарадвайте бебето си с тази цветна дрънкалка във формата на топка. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за детските ръце...

Купи
Бебешка дрънкалка еластична калинка
15,20лв.

Независимо къде отивате, тази изящна калинка винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени ..

Купи
Мини-трапец Мече със сърце
31,50лв.

Очарователен и лесен за пренасяне, този забавен мини трапец със звънче помага да предодвратите скуката у бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде пъ..

Купи
Верижка кехлибар
35,90лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и истински кехлибарени мъниста.  С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и та..

Купи
Верижка Слон
14,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и слонче, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играчки HE..

Купи
Украса за количка калинки
33,80лв.

Дървената украса за детска количка с калинки, звънчета и цветни елементи е малко произведение на изкуството. Първите предмети, заобикалящи детето са т..

Купи
Верижка nature Калинка
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и калинка. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка вина..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична слонове
11,90лв.

Независимо къде отивате, тези симпатични слончета винаги ще правят компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално приг..

Купи
Верижка Цветни лещи
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени елементи, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Бебешка дрънкалка слънце двойна
12,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг, слънце и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захва..

Купи
Бебешка дрънкалка калинка nature
18,50лв.

Зарадвайте бебето си с тази дрънкалка от серията HEIMESS nature. Просто я поставете в ръчичките му и наблюдавайте как се забавлява. Дрънкалките на HEI..

Купи
Клипс различни цветове
3,80лв.

Дървен допълнителен клипс в различни цветове (жълт, оранжев, син, червен). Можете да използвате клипса като помощно средство и да прикрепяте всякакъв ..

Купи
Верижка Розе I
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета в нежно розово и бяло, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всич..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична дъга
12,90лв.

Сложете дъгата в ръчичките на бебето си. Подайте му тази дрънкалка във формата на квадрат, която представлява наниз от различни по форма и големина пе..

Купи
Показва 1 до 30 от 61 (3 страници)