Филтър

Цена

Категории

Heimess

Бебешка дрънкалка еластичен зар
21,50лв.

Сложете в ръчичките на бебето си тази дрънкалка във формата на куб, която представлява наниз от различни по форма и големина перли и два дървени пръст..

Купи
Клипс катерица, nature
16,40лв.

Очарователна висяща играчка с клипс от дървени топчета и катерица в натуралните тонове на дървото. Смешната катеричка ще бъде първият приятел на вашет..

Купи
Верижка пингвин
15,20лв.

Очарователна бебешка верижка с пигвин в нежни зимни тонове. Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цве..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична дъга
12,90лв.

Сложете дъгата в ръчичките на бебето си. Подайте му тази дрънкалка във формата на квадрат, която представлява наниз от различни по форма и големина пе..

Купи
Верижка nature Мече
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и мече. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка винаги ..

Купи
Верижка бухал
15,20лв.

Очарователна бебешка верижка с бухал. Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цветове на всички играчки..

Купи
Верижка Слон
14,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и слонче, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играчки HE..

Купи
Бебешка дрънкалка с рингове, Дъга
9,80лв.

Красива бебешка дрънкалка с пръстени, оцветени в 4-те основни цвята. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за за..

Купи
Бебешка дрънкалка лисица
15,90лв.

Красива и цветна бебешка дрънкалка с лисица. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно търкаляне на дрън..

Купи
Бебешка дрънкалка бухал
16,40лв.

Независимо къде отивате, този сладък бухал винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за..

Купи
Верижка Цветни лещи
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени елементи, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга ІІ
12,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и н..

Купи
Бебешка дрънкалка таралеж с перли
15,20лв.

Красива и цветна бебешка дрънкалка с таралеж. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно търкаляне на дръ..

Купи
Бебешка дрънкалка лисица еластична
18,50лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка с лисица представлява и силен стимул за игра, осигурен от веселата лисичка..

Купи
Верижка Птичка
12,90лв.

Зарадвайте бебето си с тази верижка с розова птичка на HEIMESS. Просто закачете залъгалката на дрешката му и тя никога вече няма да бъде загубена. Нит..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга ІІІ
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг, звънче и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захва..

Купи
Еластична бебешка дрънкалка таралеж Nature
14,20лв.

Зарадвайте бебето си с тази дрънкалка от серията HEIMESS nature. Просто я поставете в ръчичките му и наблюдавайте как се забавлява. Дървените дрънкалк..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка слон
12,90лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка слон представлява и силен стимул за игра, осигурен от розовото слонче, раз..

Купи
Декорация за количка, Лодка
21,50лв.

Бъдете модерни навън с тази стилна декорация за количка в синьо! Лодката със звънче, различните по форма перли и висящите рингове ще помогнат на бебет..

Купи
Бебешка играчка таралеж
18,50лв.

Очарователна дрънкалка - таралеж. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и насърчават процеса на раз..

Купи
Верижка nature Катерица
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и катеричка. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка ви..

Купи
Верижка Дъга
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета в цветовете на дъгата, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всич..

Купи
Клипс гъсеница в ябълка със звънче
17,20лв.

Дървената висулка с клипс гъсеница в ябълка на HEIMESS е универсална играчка за закачане върху количка, столче или дрешки. Звънчето и цветните, въртящ..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка катерица nature
15,20лв.

Сладката катерица е черешката на тортата на тази залъгалка. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно тъ..

Купи
Клипс калинка
15,90лв.

Дървената играчка с клипс HEIMESS е универсална за закачане върху количка, столче или дрешки. Симпатичната калинка ще прави компания на Вашето дете. З..

Купи
Бебешка дрънкалка мече със сърце
17,20лв.

Очарователна дрънкалка с мече. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и насърчават процеса на развит..

Купи
Украса за количка дъга I
31,60лв.

Декорациите за количка HEIMESS са малки произведения на изкуството, изработени от висококачествен дървен материал. Идеята им е да забавляват детето Ви..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична луна и звезди
14,20лв.

Зарадвайте бебето си с тази еластична дрънкалка на HEIMESS. Красивите луна и звезда ще правят компания на Вашето дете. Дървеният пръстен и натуралните..

Купи
Клипс конче
16,80лв.

Дървената играчка с клипс HEIMESS е универсална за закачане върху количка, столче или дрешки. Красивото конче ще прави компания на Вашето дете. Звънче..

Купи
Текстилна книжка с верижка за биберон (пищялка и шумящо фолио)
20,80лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с верижка ..

Купи
Показва 1 до 30 от 55 (2 страници)