Кроки Клуб

 Кроки Клуб е нашият начин да благодарим на лоялните си клиенти!Ние смятаме, че нашите клиенти са специални, затова Ви предоставяме възможност да спестявате винаги, когато пазарувате от нас.

Членството в Кроки Клуб Ви дава привилегията да участвате в организирани от нас събития и да се възползвате от промоции и отстъпки, които ще бъдат достъпни само за притежателите на уникален код за достъп за лоялни клиенти.

Този уникален код за достъп служи за ползване на отстъпки и участие в промоции, съгласно Общите условия на Кроки Клуб.УСЛОВИЯ:

1. За да се присъедините към програмата е необходимо е да сте регистриран потребител в онлайн магазин krokitoys.com. Регистрация можете да направите тук. След регистрация програмата Кроки Клуб се активира автоматично.

2. Уникален код за достъп за лоялни клиенти Кроки Клуб се издава безплатно за период от 2 години от датата на достигане на покупки на стойност 250 лв. в профила Ви. След изтичане на 24 месеца от датата на издаване, натрупаната сума се занулява. 

3. Ползването на отстъпки се осъществява по следния начин: всяка покупка, направена през профила Ви в Кроки Клуб, натрупва сума.

При достигане на сума от:

200.00 лв. - ще ползвате отстъпка 3% при следващо пазаруване;

500.00 лв. - ще ползвате отстъпка 5% при следващо пазаруване;

1000.00 лв. - ще ползвате отстъпка 10% при следващо пазаруване;

4. В месеца на рождения ден на Вашето дете, получавате подарък -20% отстъпка. За да се възползвате от отстъпката за рожден ден, е необходимо да впишете рождената дата (месец и ден) на детето/децата при регистрация. Отстъпката за рожден ден не се комбинира с отстъпката от натрупаната в Кроки Клуб сума.

5. Отстъпките в Кроки Клуб важат за артикули извън промоции.

6. Натрупаните суми се отразяват в Кроки Клуб в момента на покупката и отстъпките могат да се ползват от следващия ден.

7. Всеки член на Кроки Клуб има уникален номер. Сумата, натрупана в неговия профил е валидна само за него и не може да се прехвърля на друг.

8. Ползването на отстъпки е възможно само при коректно въведен уникален код.

9. Натрупаните суми могат да бъдат използвани единствено в магазин krokitoys.com и не могат да бъдат заменяни за пари.

10. Кроки Тойс Онлайн ЕООД запазва правото да променя условията за ползване на уникалния код Кроки Клуб по всяко време без предизвестие.