Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Голяма двустранна кухня REVERSO
461,80лв.

Време е за семейна вечеря в шикозен ресторант около красивата двустранна дървенакухня Reverso! Меки цветове, уникален, модерен стил със заоблени форми..

Купи
Голяма кухня CANDY CHIC
293,00лв.

Пригответе вкусни ястия за вашето семейство и приятели, като разгърнете своите кулинарни умения. Комплектът CANDY CHIC BIG COOKER е оборудван като ист..

Купи
Голяма кухня FEATHERS
208,00лв.

Вече сме в кухнята! Да приготвим идеално ястие за мама и татко! С този красив кухненски комплект, децата над 3 години ще сготвят свои собствени ястия!..

Купи
Голяма кухня HAPPY DAY
293,00лв.

Пригответе вкусни ястия за вашето семейство и приятели, като разгърнете своя кулинарен талант! Комплектът HAPPY DAY BIG COOKER е оборудван като истинс..

Купи
Голяма кухня LAGOON
495,80лв.

Пригответе вкусни малки ястия за приятелите си, точно като мама и татко и станете Мастър шеф! Lagoon Maxi готварска печка е изработена от дърво и има ..

Купи
Голяма кухня MACARON
495,80лв.

Пригответе вкусни малки ястия за приятелите си, точно като мама и татко и станете Мастър шеф! Готварската печка Macaron е направена от дърво и има ком..

Купи
Голяма кухня Мозайка
293,00лв.

Ето един детски кухненски комплект с истински характер! Красивата комбинация от естествено дърво, черна боя и цветни мозайки придават на тази кухня на..

Купи
Дървена количка за пазар GREEN MARKET
117,80лв.

Прекрасна дървена количка за пазаруване, комплект с 5 картонени кутии за храна и 2 торби от крафт хартия. Пазарувайте като големите в супермаркета! Ел..

Купи
Дървена кухня MACARON
208,00лв.

Добре е всеки вкъщи да има собствена кухня! Децата обичат да имитират възрастните, а играта на готвене създава отношение към правилното хранене. Затов..

Купи
Дъска с плодове и зеленчуци
44,60лв.

Тази магнитна дървена дъска с аксесоари е идеална за ролеви игри. В кухнята или ресторанта, децата могат да режат и белят плодове и зеленчуци! Малките..

Купи
Зеленчуци в кошница
56,20лв.

Кошница със зеленчуци. Отлично допълнение към пазарния щанд (Арт. 51808) или зеленчуковата сергия (Арт. RA201). Комплектът съдържа 17 различни зеленчу..

Купи
Зеленчуци с велкро
36,80лв.

Ммм, зеленчукова салата от собствената ви градина? Това не е проблем за един малък готвач. Домат, червена чушка, царевица, моркови, краставица и гъби ..

Купи
Картонена щайга с плодове
17,40лв.

Тази картонена щайга с дървени био плодове е чудесно допълнение към вашата зеленчукова сергия или дървена детска кухня! Благодарение на здравия дървен..

Купи
Кошница с плодове и зеленчуци
57,90лв.

Здравословното хранене е от първостепенна важност, дори и за вашите кукли! Тази прекрасна имитация на плетена кошница (от пластмаса) е пълна с 24 плод..

Купи
Кухненски комплект
36,80лв.

Какво има днес - спагети или макарони със сирене? Това няма значение, защото с малко фантазия и този готварски комплект винаги можете да приготвите не..

Купи
Макси комплект плодове и зеленчуци
61,60лв.

Кълцане, рязане и дробене! Децата могат да започнат да готвят в пълна безопасност, благодарение на този макси комплект дървени плодове и зеленчуци за ..

Купи
Мобилен щанд Гофрети и Сие
274,50лв.

За да направите добри палачинки, имате нужда само от лесна за преместване мобилна кухня „Crêpes & Co“ с 40 аксесоара: 1 касов апарат, 1 комплект монет..

Купи
Плодове в кошница
56,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Плодове с велкро
36,80лв.

Ммм, плодова салата от собствената ви овощна градина? Това не е проблем за един малък кулинар. Ананас, круша, ягода, лимон, портокал или ябълка захван..

Купи
Чаен сервиз
50,20лв.

Време е за чай! Този красив сервиз за чай в елегантен, винтидж стил е идеален за чудесно прекарване на следобеда, заобиколени от приятели или пухкави ..

Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)