Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Голяма двустранна кухня REVERSO
461,50лв.

Време е за семейна вечеря в шикозен ресторант около красивата двустранна дървенакухня Reverso! Меки цветове, уникален, модерен стил със заоблени форми..

Купи
Голяма кухня CANDY CHIC
292,90лв.

Пригответе вкусни ястия за вашето семейство и приятели, като разгърнете своите кулинарни умения. Комплектът CANDY CHIC BIG COOKER е оборудван като ист..

Купи
Голяма кухня FEATHERS
206,90лв.

Вече сме в кухнята! Да приготвим идеално ястие за мама и татко! С този красив кухненски комплект, децата над 3 години ще сготвят свои собствени ястия!..

Купи
Голяма кухня HAPPY DAY
292,90лв.

Пригответе вкусни ястия за вашето семейство и приятели, като разгърнете своя кулинарен талант! Комплектът HAPPY DAY BIG COOKER е оборудван като истинс..

Купи
Голяма кухня LAGOON
495,80лв.

Пригответе вкусни малки ястия за приятелите си, точно като мама и татко и станете Мастър шеф! Lagoon Maxi готварска печка е изработена от дърво и има ..

Купи
Голяма кухня MACARON
461,50лв.

Пригответе вкусни малки ястия за приятелите си, точно като мама и татко и станете Мастър шеф! Готварската печка Macaron е направена от дърво и има ком..

Купи
Голяма кухня Мозайка
292,90лв.

Ето един детски кухненски комплект с истински характер! Красивата комбинация от естествено дърво, черна боя и цветни мозайки придават на тази кухня на..

Купи
Дървена кухня MACARON
206,90лв.

Добре е всеки вкъщи да има собствена кухня! Децата обичат да имитират възрастните, а играта на готвене създава отношение към правилното хранене. Затов..

Купи
Дъска с плодове и зеленчуци
44,60лв.

Тази магнитна дървена дъска с аксесоари е идеална за ролеви игри. В кухнята или ресторанта, децата могат да режат и белят плодове и зеленчуци! Малките..

Купи
Зеленчуци в кошница
59,00лв.

Кошница със зеленчуци. Отлично допълнение към пазарния щанд (Арт. 51808) или зеленчуковата сергия (Арт. RA201). Комплектът съдържа 17 различни зеленчу..

Купи
Картонена щайга с плодове
17,40лв.

Тази картонена щайга с дървени био плодове е чудесно допълнение към вашата зеленчукова сергия или дървена детска кухня! Благодарение на здравия дървен..

Купи
Кошница с плодове и зеленчуци
62,90лв.

Здравословното хранене е от първостепенна важност, дори и за вашите кукли! Тази прекрасна имитация на плетена кошница (от пластмаса) е пълна с 24 плод..

Купи
Кухненски комплект
43,40лв.

Какво има днес - спагети или макарони със сирене? Това няма значение, защото с малко фантазия и този готварски комплект винаги можете да приготвите не..

Купи
Макси комплект плодове и зеленчуци
66,50лв.

Кълцане, рязане и дробене! Децата могат да започнат да готвят в пълна безопасност, благодарение на този макси комплект дървени плодове и зеленчуци за ..

Купи
Мобилен щанд Гофрети и Сие
274,50лв.

За да направите добри палачинки, имате нужда само от лесна за преместване мобилна кухня „Crêpes & Co“ с 40 аксесоара: 1 касов апарат, 1 комплект монет..

Купи
Палачинки с плодов и шоколадов сироп
19,60лв.

Как обичаме палачинки за неделна закуска! Кой е любимият ви вариант? С шоколад, ягодово сладко или банани? А може би всичко заедно, с добавка ментови ..

Купи
Паста с чиния и прибори за хранене
19,60лв.

За любителите на италианската кухня: Вкусен комплект от дърво и филц, съдържащ дървена чиния, вилица и нож, както и деветнайсет филцови части - паста ..

Купи
Плодове в кошница
58,20лв.

Правилното хранене е много важно за здравето на всички деца и кукли! Плодовете са важна част от дневния режим. Ето защо е много добра идея да се сдоби..

Купи
Плодове с велкро
37,00лв.

Ммм, плодова салата от собствената ви овощна градина? Това не е проблем за един малък кулинар. Ананас, круша, ягода, лимон, портокал или ябълка захван..

Купи
Тортила със салата
19,60лв.

Да се отправим на кулинарно пътешествие в Мексико! Тортилята е кръгла и тънка питка от царевично или пшеничено брашно, в която се поставят различни не..

Купи
Чаен сервиз
54,90лв.

Време е за чай! Този красив сервиз за чай в елегантен, винтидж стил е идеален за чудесно прекарване на следобеда, заобиколени от приятели или пухкави ..

Купи
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)