За нас

Кои сме ние:

Кроки Тойс Онлайн ЕООД е компания за онлайн търговия на дребно, която работи директно с официалният вносител на фирмите Gollnest & Kiesel GmbH & Co.KG, Kosmos Verlags-GmbH & Co. KG, Juratoys SAS и NOVATEX GmbH - Кроки Тойс ЕООД. 
krokitoys.com е собственост на Кроки Тойс Онлайн ЕООД. 
Нашият фокус са красивите, екологични, образователни и занимателни играчки с марките Goki, Heimess, Holztiger, Kosmos, Thames&Kosmos, Janod, както и висококачествените бебешки продукти на BabyNova, Dentistar и Rock Star Baby.

Мисия:

Ние смятаме, че отговорността за развитието на обществото и околната среда е както наша, така и на родителите, които правят избор за играчките на децата си. Приоритетите ни включват образование извън класната стая, опазване на природата и социални ангажименти в различни проекти.
Вярваме, че с помощта на играчките децата могат да развиват знанията и уменията си, че една игра може да запали въображението им и да предизвика желанието им да открият света на изкуството, архитектурата, археологията, географията, биологията, химията, физиката…
Нашите партньори гарантират използването на безопасни за природата материали и екологични практики на производство.

Качество и безопасност:

Ние вярваме, че децата ни могат да опознават света по безопасен и красив начин. Всички играчки, предлагани от krokitoys.com, са изработени от висококачествени материали и отговарят на европейските стандарти за безопасност. Макар производството на различните артикули да е пръснато из много и различни страни на Европа и Азия, всички етапи се контролират внимателно, за да се постигне еднакво високо качество на многобройните продукти, моито можете да откриете в нашия магазин. 
.