Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Аспиратор за носле
5,50лв.

Аспираторът за нос е добър инструмент за нежно и внимателно отстраняване на досадните носни секрети, като по този начин помага на детето да диша по-ле..

Купи
Ножичка
5,50лв.

За да изрежете ноктите възможно най-безопасно, нашите ножици имат гумени нехлъзгащи се дръжки, които осигуряват добро сцепление. Освен това имат заоб..

Купи
Ножичка от неръждаема стомана
12,00лв.

Бебешки ножици от неръждаема стомана със заоблени връхчета, за да отрежете ноктите възможно най-безопасно и да избегнете наранявания...

Купи
Силиконови зърна
4,80лв.

Кърменето е невероятно преживяване за много майки. За съжаление, то може да бъде и много труден период, ако имате чувствителни или болезнени зърна. В ..

Купи
Термометър за вода
6,20лв.

Бебетата обичат да се къпят. Правилната температура за къпане обаче е важна, а за да го постигнете, термометърът за баня е незаменим ваш помощник. Ид..

Купи
Четка за шишета и биберони
4,30лв.

Четка за шишета и биберони, подходяща за почистване на всеки аксесоар. Четката осигурява цялостно почистване и пълно отстраняване на остатъците от хра..

Купи
Четка за шишета и биберони 2 в 1
7,80лв.

Комбинирана четка за шишета и биберон 2 в 1. Подходяща за всички стандартни бутилки с тесен и широк отвор. Четката за биберони е интегрирана в дръжк..

Купи
Четка и гребен
7,50лв.

Косата на бебето е много тънка и скалпът е много деликатен, чувствителен и нежен, особено в началото. Нашият комплект четка и гребен осигурява идеална..

Купи
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)