Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

STORY - Влак Сафари
33,20лв.

Открийте саваната с този магнитен дървен влак "Сафари". Влакът се състои от локомотив и три магнитни вагона, два от които пренасят слон и крокодил. С ..

Купи
Автовоз с 3 автомобила
66,80лв.

Превозно средство, което превозва други превозни средства: винаги е впечатляващо да видите този камион на пътя по време на пътуване с кола. Тази по-ма..

Купи
Багер
97,90лв.

Сега е моментът да се обзаложите, че ще изкопаете първи каквато и да било дупка! Този багер е стабилен, функционален, красив и изглежда като истински!..

Купи
Бейби камионче с бибитка
18,50лв.

На вниманието на начинаещите шофьори - два многофункционални камиона, червен и син, които се движат уверено, благодарение на стабилните си дървени гум..

Купи
Бейби количка
18,50лв.

Цветните колички с гумени колела пасват перфектно на детската ръка, а гумите свирят на земята като на истинско състезание. Автомобилите са изработени ..

Купи
Бейби количка І
11,50лв.

Тези чудесни бебешки колички в два класически нюанса (червено и тъмно синьо) са направени специално за малки пръстчета. Нашата абсолютно най-популярна..

Купи
Бейби количка ІІ
11,60лв.

Тези страхотни бебешки превозни средства са направени специално за малките пръстчета. Модерен дизайн в две разцветки, въртящи се дървени колела, удобн..

Купи
Бейби количка Морков
30,50лв.

Как изглежда един заешки автомобил? Като морков, разбира се! Дървена количка която ще помогне на детето да развие двигателните си умения. Ушите на зае..

Купи
Бейби количка с бибитка
15,60лв.

На вниманието на начинаещите автомобилисти - две супербързи коли за състезания, червена и синя. Всяка кола си има шофьор, фарове и 4 дървени гуми. А з..

Купи
Бейби количка с бибитка
15,90лв.

Забавно е да буташ тези коли. Те дори имат клаксон за по-разнообразна игра. Изработени са от дърво и са оцветени с безвредни бои на водна основа. 3 ра..

Купи
Бейби количка, Susibelle
11,60лв.

Тези чудесни бебешки колички за момичета в два нюанса (бяло и розово на цветя) са направени специално за малки пръстчета. Благодарение на добре заобле..

Купи
Боклукчийски камион
57,20лв.

Красиво изработен дървен камион за боклук в зелено със сигнална лампа, истински гумени колела, отваряща се товарна секция и шофьор с фуражка. Материал..

Купи
Влак - Горски бебета животни
47,50лв.

Прекрасен 2 в 1 дървен влак състоящ се от локомотив и две вагончета в меки, съвременни цветове. Състои се от 14 цветни блокчета в различни геометричн..

Купи
Влак Pure
53,50лв.

Прекрасен 2 в 1 дървен влак, състоящ се от локомотив и две вагончета в меки цветове. Състои се от 17 цветни блокчета в различни геометрични форми и с..

Купи
Влак Мумбай
39,20лв.

Каним ви на истинско приключение - пътуване с влак до екзотична дестинация! Влак Мумбай ще ви откара чак до цветния индийски субконтинент. Той е израб..

Купи
Влак Перу с магнитно свързване
25,20лв.

Веднага щом свържете влаковата композиция, пътуването до Перу може да започне. Този малък дървен влак в ярки цветове е съставен от локомотив и 3 цветн..

Купи
Влак с магнитно свързване
18,20лв.

Веднага щом свържете влаковата композиция, пътуването може да започне. Този малък дървен влак в натурален цвят е съставен от локомотив и 3 вагона, свъ..

Купи
Влак Ферма STORY
33,20лв.

Открийте фермерския живот с този красив дървен влак, който помага на стопаните да се справят с всички задачи. Влакът се състои от локомотив, три вагон..

Купи
Влак Хелзинки с магнитно свързване
20,80лв.

Веднага щом свържете влаковата композиция, пътуването до Хелзинки може да започне. Този малък цветен дървен влак е съставен от локомотив и 3 цветни ва..

Купи
Количка с човече и бибитка
19,80лв.

За малките състезатели! Колата има клаксон за по-разнообразна игра. Ярко оцветеният автомобил с усмихнат шофьор е изработен изцяло от дърво. 2 различн..

Купи
Конче люлка Карамел
243,50лв.

Класическото люлеещо конче, отгледало поколения деца, в страхотен дизайн. Кончето "Карамел" е една от най-успешните играчки на бранда и продължава да ..

Купи
Кран
190,20лв.

Никоя кострукция не може без подходящ кран! Тази мечта на всяко момче е висока 64 см, напълно функционална е и разполага с редица реалистични детайли...

Купи
Люлка триколка
299,50лв.

Имате ли у дома малък авантюрист, които мечтаете за диви равнини и открити пътища? Това е идеалното превозно средство, което ще му даде вкуса на свобо..

Купи
Малка магнитна ракета
41,50лв.

Магнитната ракета е един от символите на бранда Janod. Мечтата за Космоса винаги е вълнувала децата! Играчка 2 в 1 – сглобете шесте дървени части, за ..

Купи
Метален самолет
267,80лв.

Този червен метален самолет за малки пилоти с гумени колела е изработен от метал и пластмаса. Автомобилът служи като първото превозно средство за ..

Купи
Мултифункционална проходилка SWEET COCOON
138,90лв.

Тази красива многофункционална количка за бутане е чудесен помощник на децата, за да се научат да ходят. Подходяща е за възраст над 12 месеца и се пре..

Купи
Панда за яздене
158,00лв.

На тази красива, елегантно оцветена дървена панда за езда, децата на възраст над 1 година ще могат да изследват и развиват както баланса, така и двига..

Купи
Пожарна DIY
78,50лв.

Ако звуците на сирени редовно кънтят из дома ви, вашите малчугани ще харесат тази атрактивна противопожарна кола, която могат да сглобят сами! Идеална..

Купи
Пони люлка
196,80лв.

Моето първо пони! Това сладко дървено люлеещо се пони ще се превърне в мечтания спътник на вашето дете. Дълги разходки очакват децата над 1 година, бл..

Купи
Сребърна магнитна ракета
44,90лв.

За 50-ия рожден ден на Janod, нашата емблематична малка ракета беше преоблечена в лимитирана сребърна парти екипировка! 5-те части на емблематичната р..

Купи
Показва 1 до 30 от 33 (2 страници)