Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

RSB Сива мишка
19,90лв.

Текстилната сива стилна фигура на плъх, направена от приятен материал, ще зарадва не само малките деца. Този плюшен приятел е подходящ за деца над 10 ..

Купи
Бебешка книжка от плат
18,00лв.

С меката книжка на Baby Nova вашето бебе ще развива сетивата си. Страниците на книгата са направени от различни материи - някои са пухкави, някои са г..

Купи
Кърпа за игра с ъгли за дъвкане
18,90лв.

Тази чудесна кърпа може да бъде много повече от просто играчка за гушкане и децата ще настояват да я взимат с тях навсякъде. Цветните малки възли и ъг..

Купи
Мека играчка с дрънкалка райе, le petit
9,00лв.

Ей, какво чувам? Дрънкащият звук на 5-те животни в сладък дизайн „le petit“ не е единственото нещо, което гарантира вниманието към тях. Текстилът отго..

Купи
Мека топка с дрънкалка
9,80лв.

Първата топка на вашето бебе трябва да бъде мека и цветна, приятна на пипане и страхотна за гушкане! Топката с дрънкалка с марка Cause e изработена от..

Купи
Пате за гушкане
10,90лв.

Тази кърпа за гушкане с малко, жълто пате, изработена от памук и плюш, ще се превърне в любим спътник на бебето. Различните форми и повърхности подобр..

Купи
Рибка за добро утро с шумящо фолио
10,20лв.

Тази ярка риба с шумолящи перки ще заинтересува и разсмее бебето Ви. Ушита е от 100% памучна материя, а комбинацията от контрастни цветове и шарки с т..

Купи
Слънце - чуй го, почувствай го
14,20лв.

Дайте слънцето в ръчичките на бебето си и го наблюдавайте как се забавлява. Тази играчка с дрънкалка (в средата), шумящо фолио (в два от лъчите), пищя..

Купи
Текстилна книжка за верижка
9,50лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с ушенце з..

Купи
Текстилна книжка за верижка ІІ
19,60лв.

Памучна книжка с 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с ушенце за прикрепване към количка или ..

Купи
Текстилна книжка с верижка за биберон (пищялка и шумящо фолио)
20,80лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с верижка ..

Купи
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)