Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Пъзелите са сред най-любимите занимания на поколения деца и възрастни! Те учат децата на понятието “цяло” и концепцията за част от цялото. Пъзелите са ефективен инструмент в изграждането на когнитивни умения, способност за решаване на проблеми, развитие на паметта, фината моторика и координацията око-ръка. Подреждането на пъзел изисква едновременно разсъждение и въображение. Очарователните рисунки са от една страна въведение в различни теми от заобикалящия ни свят, а от друга създават ранни естетически критерии у децата.
Пъзел в куфар - Търсачи на съкровища (36 части)
27,00лв.

Мистериозна нощна атмосфера с участието на пирати в търсене на съкровища! Мисията е трудна и пътят към сандъка със съкровището е изпълнен с коварни пр..

Купи
Пъзел Северен ледовит океан (100 части)
36,50лв.

Изследвайте дълбините на Северния ледовит океан, като същевременно развивате паметта и сръчността си с този красив картонен пъзел от 100 части. Удобен..

Купи
3D Пъзел
26,60лв.

Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини и в процеса да развиват пространственото си мислене. Можете ..

Купи
3D пъзел
12,90лв.

Четири модела впечатляващи пъзели с абстрактни геометрични изображения! С помощта на разноцветните елементи можете да постигнете както триизмерни иззо..

Купи
3D пъзел Гърмяща змия
18,50лв.

Знаете ли, че гърмящите змии са отровни, произвеждат хемотоксична отрова, която разрушава тъканите и ги разлага за по-нататъшно храносмилане. Причиняв..

Купи
3D пъзел Риба лъв
18,50лв.

Знете ли, че красивите шипове на рибата-лъв съдържат отрова? Научете още интересни факти и проверете бързината на ума и сръчността си с триизмерния пъ..

Купи
3D пъзел риба Мавритански идол
18,50лв.

Знаете ли, че Мавританският идол е яйцеснасяща риба. Това означава, че изхвърля във водата яйцата си, които после биват оплодени и разнесени от течени..

Купи
3D пъзел Син танг
18,50лв.

Знаете ли, че Синият танг е известен още като Кралски хирург, поради изключително острите (подобни на скалпел) шипчета близо до опашката, които обикн..

Купи
4 пъзела - Мила си играе на фея
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герой - Мила, която играе на фея, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зав..

Купи
4 пъзела - Тракторът на Питър
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герои - Питър и неговия трактор, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зави..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - 4 сезона
30,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Сезони" с прогресираща сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно съхранение и транспортиране. Все..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - Динозаври
29,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Динозаври" с увеличаваща се сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно транспортиране и съхранение..

Купи
Kubkid - Пирати
26,90лв.

12 картонени кубчета, с илюстрации на тема пирати. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като строят разли..

Купи
Kubkid - Горски животни
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации на тема "Горски животни". Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като стр..

Купи
Kubkid - Животни от джунглата
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации базирани на тема животни от джунглата. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си уме..

Купи
Kubkid - Превозни средства
24,90лв.

6 картонени кубчета, с илюстрации на тема превозни средства. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като ст..

Купи
XL пъзел, Пате
16,40лв.

Веселите празници на чист въздух оставят след себе си страхотни спомени, които си струва да се почитат. Играчките Goki за деца напомнят на най-малките..

Купи
XXL пъзел, Животинска пирамида
17,20лв.

Нужно ли е пъзелите да са квадратни? Не и ако животните решат да се подредят в пирамида. Този огромен пъзел има общо 17 части и можете да откриете дом..

Купи
XXL Пъзел, Животни
17,20лв.

Нашата земя е толкова разнообразна. Пълна е с различни местообитания, климатични условия, животни, които оставят следите си. Огромен пъзел от плътен к..

Купи
XXL Пъзел, Свят
22,90лв.

Tози гигантски картонен пъзел с 49 елемента, изработени от зздрав картон не само ще научи децата на географските позиции на континентите, но и ще ги з..

Купи
XXL пъзел, Ягоди
16,40лв.

Кой не обича ягоди? Всичко се върти около популярния червен плод тук. От засаждането, поливането и събирането, до преработката на вкусно сладко, ягода..

Купи
Азбучен пъзел
20,80лв.

Научете буквите от английската азбука! Пъзел от весели дървени букви, всички с различни шарки. Първият вариант е да наредите буквите върху дървената о..

Купи
Азбучен пъзел SWEET COCOON
53,90лв.

Време е да се заемем с английската азбука! Тази дървена играчка за ранно обучение изглежда невероятно с меките, пастелни цветове! Тя ще помогне на ваш..

Купи
Азбучен пъзел, Българска азбука
20,80лв.

Дървен пъзел весели букви. Всяка буква е с различен цвят и има различна украска, така децата ще учат българската азбука, докато се забавляват.  П..

Купи
Анатомия Голяма бяла акула
82,80лв.

Да надникнем в тялото на една от най-страшните риби на планетата - голямата бяла акула! Докато сглобявате модела, като поставяте всеки орган на мястот..

Купи
Анатомия Тигър
82,80лв.

Опознайте отблизо този величествен хищник! Разберете повече за анатомията на тигъра, като сглобите стъпка по стъпка органите и тялото му. Научете инте..

Купи
Анатомия Човешка бременност
82,80лв.

Още ли разказвате историята за щъркелите, които носят бебета? Ако сте решили, че е време за научно обяснение, можете да си помогнете с анатомичния мак..

Купи
Вертикални пъзели - Ферма
39,40лв.

Слънцето изгрява и обещава да бъде красив ден за всички животни във фермата! Прасето прибира сеното, докато кокошките се грижат за плевнята. Кравата и..

Купи
Въртящ се пъзел, Животни
13,50лв.

Този пъзел с въртящи се части на Гоки, развива значително логическото мислене и координацията око-ръка на малкото дете.  На дървен стълб има 3 въ..

Купи
Гигантски пъзел в куфар
44,90лв.

Този гигантски пъзел  на френската марка Janod е играчка, идеална за по-големи деца, защото съчетава ученето със забавлението, но също така изиск..

Купи
Показва 1 до 30 от 267 (9 страници)