Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Пъзелите са сред най-любимите занимания на поколения деца и възрастни! Те учат децата на понятието “цяло” и концепцията за част от цялото. Пъзелите са ефективен инструмент в изграждането на когнитивни умения, способност за решаване на проблеми, развитие на паметта, фината моторика и координацията око-ръка. Подреждането на пъзел изисква едновременно разсъждение и въображение. Очарователните рисунки са от една страна въведение в различни теми от заобикалящия ни свят, а от друга създават ранни естетически критерии у децата.
Пъзел в куфар - Търсачи на съкровища (36 части)
25,90лв.

Мистериозна нощна атмосфера с участието на пирати в търсене на съкровища! Мисията е трудна и пътят към сандъка със съкровището е изпълнен с коварни пр..

Купи
Пъзел Северен ледовит океан (100 части)
25,90лв.

Изследвайте дълбините на Северния ледовит океан, като същевременно развивате паметта и сръчността си с този красив картонен пъзел от 100 части. Удобен..

Купи
10 пъзела Дуонимо
22,40лв.

Малкото момче и неговите приятели животни са загубили къщите си. Помогнете им да ги намерят отново! Тази игра на асоциации е идеална за развитие на фи..

Купи
3D Пъзел
26,60лв.

Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини и в процеса да развиват пространственото си мислене. Можете ..

Купи
3D пъзел Бухал Диорама
33,50лв.

Знаете ли, че бухалите са моногамни (имат само един партньор през целия си живот) и обикновено строят гнездата си на стръмни скали или издатини, като ..

Купи
3D пъзел Галапагоска костенурка
18,50лв.

Знаете ли, че полът на галапагоската костенурка зависи от температурата – в по-горещи години се излюпват мъжки, а в по-студени – женски. Научете още и..

Купи
3D пъзел Горила
18,50лв.

Знаете ли, че ДНК-то на горилата е на 95% подобно на човешкото и е вторият ни най-близък родственик след шимпанзeтата. Научете още интересни факти и п..

Купи
3D пъзел Гърмяща змия
18,50лв.

Знаете ли, че гърмящите змии са отровни, произвеждат хемотоксична отрова, която разрушава тъканите и ги разлага за по-нататъшно храносмилане. Причиняв..

Купи
3D пъзел Императорски скорпион
18,50лв.

Знаете ли, че императорският скорпион е един от най-едрите представители на семейството на скорпионите, но далеч не е толкова отровен. Макар че ужилва..

Купи
3D пъзел Китова акула Диорама
33,50лв.

Знаете ли, че китовата акула по никакъв начин не е свързана с китовете и въпреки че е акула, е доста схватлива и не е никаква заплаха за човека. Науче..

Купи
3D пъзел Морска костенурка Диорама
33,50лв.

Знаете ли, че зелените морски костенурки прекосяват огромни разстояния между териториите за хранене и размножаване, като е известно, че отделни индиви..

Купи
3D пъзел Панда
18,50лв.

Знаете ли, че новородена панда тежи към 90-130 грама (колкото голям шоколад), една осемстотна от теглото на майката. Научете още интересни факти и про..

Купи
3D пъзел Риба клоун
18,50лв.

Знаете ли, че всички риби клоун се раждат мъжки и могат да сменят пола си, когато е необходимо. В аквариума, ако умре женската риба и останат само мъж..

Купи
3D пъзел Риба лъв
18,50лв.

Знете ли, че красивите шипове на рибата-лъв съдържат отрова? Научете още интересни факти и проверете бързината на ума и сръчността си с триизмерния пъ..

Купи
3D пъзел риба Мавритански идол
18,50лв.

Знаете ли, че Мавританският идол е яйцеснасяща риба. Това означава, че изхвърля във водата яйцата си, които после биват оплодени и разнесени от течени..

Купи
3D пъзел Син танг
18,50лв.

Знаете ли, че Синият танг е известен още като Кралски хирург, поради изключително острите (подобни на скалпел) шипчета близо до опашката, които обикн..

Купи
4 пъзела - Мила си играе на фея
-50%
4 пъзела - Мила си играе на фея
34,50лв.17,25лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герой - Мила, която играе на фея, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зав..

Купи
4 пъзела - Тракторът на Питър
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герои - Питър и неговия трактор, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зави..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - 4 сезона
24,00лв.

4 картонени пъзела на тема "Сезони" с прогресираща сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно съхранение и транспортиране. Все..

Купи
Kubkid - Пирати
26,90лв.

12 картонени кубчета, с илюстрации на тема пирати. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като строят разли..

Купи
Kubkid - Горски животни
27,60лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации на тема "Горски животни". Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като стр..

Купи
Kubkid - Животни от джунглата
27,60лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации базирани на тема животни от джунглата. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си уме..

Купи
Kubkid - Кучета и котки
16,20лв.

6 картонени кубчета, с илюстрации на кучета и котки. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развият моторните си умения, като строят разл..

Купи
Kubkid - Превозни средства
24,90лв.

6 картонени кубчета, с илюстрации на тема превозни средства. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като ст..

Купи
XL пъзел, Пате
18,20лв.

Веселите празници на чист въздух оставят след себе си страхотни спомени, които си струва да се почитат. Играчките Goki за деца напомнят на най-малките..

Купи
XXL Пъзел - Свят
20,60лв.

Огромен пъзел от плътен и издръжлив картон в кръгла форма. На картинката са изобразени седемте континента и животните, които обитават всеки от тях. Мн..

Купи
XXL пъзел, Животинска пирамида
18,20лв.

Нужно ли е пъзелите да са квадратни? Не и ако животните решат да се подредят в пирамида. Този огромен пъзел има общо 17 части и можете да откриете дом..

Купи
XXL Пъзел, Животни
17,20лв.

Нашата земя е толкова разнообразна. Пълна е с различни местообитания, климатични условия, животни, които оставят следите си. Огромен пъзел от плътен к..

Купи
Азбучен пъзел
19,60лв.

Научете буквите от английската азбука! Пъзел от весели дървени букви, всички с различни шарки. Първият вариант е да наредите буквите върху дървената о..

Купи
Азбучен пъзел, Българска азбука
18,90лв.

Дървен пъзел весели букви. Всяка буква е с различен цвят и има различна украска, така децата ще учат българската азбука, докато се забавляват.  П..

Купи
Показва 1 до 30 от 226 (8 страници)