Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Клипс Африка
15,90лв.

Дървената играчка с клипс HEIMESS е универсална за закачане върху количка, столче или дрешки. Симпатичните лъв и зебра ще правят компания на Вашето де..

Купи
Клипс гъсеница в ябълка със звънче
17,20лв.

Дървената висулка с клипс гъсеница в ябълка на HEIMESS е универсална играчка за закачане върху количка, столче или дрешки. Звънчето и цветните, въртящ..

Купи
Клипс калинка
15,90лв.

Дървената играчка с клипс HEIMESS е универсална за закачане върху количка, столче или дрешки. Симпатичната калинка ще прави компания на Вашето дете. З..

Купи
Клипс калинка І
15,20лв.

Прелестна дървена играчка с клипс за най-малките с калинка, звънче и цветни елементи. Играчката има клипс, с който лесно да я прикрепите на подходящо ..

Купи
Клипс кола
15,20лв.

Прекрасна висяща играчка с клипс с кола и дървени топчета в различни цветове, която ще стимулира възприемането на различни цветове и форми, толкова ва..

Купи
Клипс конче
16,80лв.

Дървената играчка с клипс HEIMESS е универсална за закачане върху количка, столче или дрешки. Красивото конче ще прави компания на Вашето дете. Звънче..

Купи
Клипс мече със сърце
19,60лв.

Очарователна висяща играчка с клипс от дървени топчета и мече. Мечето със сърце на корема ще бъде първият приятел на вашето бебе, който ще му помага д..

Купи
Клипс слънце
14,90лв.

Прекрасна висяща играчка с клипс със слънце и дървени топчета в различни цветове, която ще стимулира възприемането на различни цветове и форми, толков..

Купи
Мини-трапец Мече със сърце
31,50лв.

Очарователен и лесен за пренасяне, този забавен мини трапец със звънче помага да предодвратите скуката у бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде пъ..

Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)