Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

10 пъзела Дуонимо
22,40лв.

Малкото момче и неговите приятели животни са загубили къщите си. Помогнете им да ги намерят отново! Тази игра на асоциации е идеална за развитие на фи..

Купи
Зеленчуково лото стратегическа игра
20,60лв.

Зеленчуково лото - идеалната стратегическа игра за трениране на концентрацията и развитие на стратегическото мислене. Съдържа 4 лото карти, 36 броя пл..

Купи
Игра WAGONIMO
15,60лв.

Кой ще сглоби първи своето влакче с 5 вагона и всички животни! Използвайте зарчето, за да разберете кой цвят карта да изтеглите. Играта ще помогне на ..

Купи
Игра бикове и крави
44,80лв.

Много забавление за цялото семейство с тази добре позната настолна игра на логика и концентрация за двама играчи. И двамата играчи измислят цветови ко..

Купи
Игра за нанизване
44,80лв.

Въпреки малкия си размер, тази играчка обещава дълги часове игра, защото е красива и мултифункционална. С нея можете: да играете морски шах, като изпо..

Купи
Игра за сортиране животни
56,20лв.

Игра на късмет с две зарчета, за 2 до 5 играчи. Всеки играч има дъсчица с изрязани форми на животни и трябва да я запълни с фигурките от масата. Но не..

Купи
Игра за сръчност Водна лилия
50,20лв.

Игра за стимулиране на сръчността, концентрацията, стратегическото мислене и чувството за баланс. Хвърлете зара и разположете животните върху лилията ..

Купи
Игра затвори кутията
25,40лв.

Научете как да броите, като играете! В зависимост от броя точки на заровете "затваряте" дървените блокчета с цифри. Можете ли да обърнете всички блокч..

Купи
Игра затвори кутията
13,60лв.

Научете как да броите, като играете! В зависимост от броя точки на заровете "затваряте" дървените блокчета с цифри. Можете ли да обърнете всички блокч..

Купи
Игра лотария цирк, ферма…
56,20лв.

Стратегическа игра за 1 до 4 играча. Комплектът съдържа 4 игрални дъски с картинки с различни сюжети (ферма, пазар, парк, цирк) и 32 дървени плочки с ..

Купи
Игра намери пътя
31,20лв.

Ако две животни искат да се срещнат, те ще трябва да намерят правилния път! Дванадесет различни животни живеят в голяма гора и много рядко се виждат, ..

Купи
Игра Намери пътя, Peggy Diggledey
28,40лв.

Въпреки че островът не е толкова голям, Пеги и нейните приятели не винаги се виждат толкова често, защото пътищата, по които вървят, често се разминав..

Купи
Игра цветен жребий II
44,80лв.

Класическата игра "Цветен жребий" с нови, прелестни илюстрации по четири различни теми: динозаври, превозни средства, зоопарк и ферма. Зарчето определ..

Купи
Комплект игри CARROUSEL
67,00лв.

Една красива кутия с 50 игри за безкрайно забавление със семейството и приятели! Съдържа следните настолни игри: "Гъска", "Не се сърди човече", "Шашки..

Купи
Кула с топчета
57,20лв.

Дървен триизмерен логически пъзел с топчета в 4 цвята. Който успее да нареди шест топчета от един цвят в една колона, може да се сметне за специалист ..

Купи
Лото животни
31,20лв.

Лото е една от най-популярните игри за деца, а когато на нея има и прекрасни илюстрации на животни, желанието за игра е неудържимо! Целта на играта е ..

Купи
Магнитен шах с чекмеджета
78,40лв.

Най-старата стратегическа настолна игра на света е любимо занимание за малки и големи. Думата "шах" идва от персийски и означава император, а думата м..

Купи
Магнитна игра, Гладна змия
26,60лв.

Магнитна игра за деца над 3-годишна възраст. Логическа игра за покриване на площ, при която частите от змията се поставят върху игралната дъска, така ..

Купи
Малко микадо в дървена кутия
6,00лв.

Mikado е една от най-известните и разпространени игри за сръчност. Тя е за цялото семейство и можете да я играете у дома или на път. Първият играч хва..

Купи
Морска битка Пирати
41,20лв.

Качи се на борда на пиратския кораб и бъди първия, който ще потопи вражеските кораби. Игра с две нива на трудност – 20 квадрата или 64 квадрата. Разпо..

Купи
Не се сърди човече
56,20лв.

"Не се сърди човече" е една от най-любимите семейни игри в цял свят. Първообразът й е играта Пачиси, създадена около 500 г. пр.н.е. в Индия, където вс..

Купи
Не се сърди човече
36,80лв.

"Не се сърди човече" е една от най-любимите семейни игри в цял свят. Първообразът й е играта Пачиси, създадена ок. 500 г. пр.н.е. в Индия, където все ..

Купи
Пъзел животни със зарче
18,20лв.

Забавна, лесна и бърза игра със зарче за малките любители на животните. За да подредите четирите животни - слон, конче, пате, крокодил - ще ви трябва ..

Купи
Стратегическа игра - Луди пирати
35,80лв.

Стратегическа игра на тема океани, острови, съкровища и чудовища. Качете се на лодката си, за да прекосите морето и смело да преборите морските чудови..

Купи
Стратегическа игра - ТОП 10!
15,60лв.

Стратегическа игра, която ще развива логическото мислене на вашето дете и ще го научи да събира до 10. Всяка карта е с илюстрации на определен брой жи..

Купи
Табла
57,20лв.

Забавление за цялото семейство! Добре познатата на много поколения играчи табла в практична дървена сгъваема кутия. Табла е стара игра за двама, в коя..

Купи
Трите прасенца
22,40лв.

Помогнете на трите малки прасенца да построят къщите си с помощта на трите зарчета. Но внимавайте за вълка! Ако две от зарчета покажат вълча глава, то..

Купи
Шах CARROUSEL
38,80лв.

Шахът е една от най-древните и популярни игри на света. Този класически шах с прелестен дизайн ще стимулира развитието на стратегическото мислене и ло..

Купи
Шах в кутия с панти
63,40лв.

Най-старата стратегическа настолна игра на света е любимо занимание за малки и големи. Думата "шах" идва от персийски и означава император, а думата м..

Купи
Шах, шашки и дама
99,60лв.

Висококачествена селекция от три от най-популярните настолни игри - шах, шашки и дама. Комплектът се предлага в практична и красива заключваща се дърв..

Купи
Показва 1 до 30 от 31 (2 страници)