Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Kubkid - Пирати
26,90лв.

12 картонени кубчета, с илюстрации на тема пирати. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като строят разли..

Купи
Kubkid - Горски животни
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации на тема "Горски животни". Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като стр..

Купи
Kubkid - Животни от джунглата
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации базирани на тема животни от джунглата. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си уме..

Купи
Kubkid - Превозни средства
24,90лв.

6 картонени кубчета, с илюстрации на тема превозни средства. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като ст..

Купи
Дървени кубчета пъзел PuRE
33,20лв.

Прекрасни кубчета от масивно дърво за малките деца! Сладките илюстрации на горски животни са отпечатани в меки тонове върху естественото дърво. Тази к..

Купи
Игра-пъзел, Кубус
22,90лв.

Целта на играта е да позиционирате кубчета според шаблона, който сте изтеглили. Това насърчава познаването на формите и цветовете. Шаблоните върху дър..

Купи
Кубчета австралийски животни
22,90лв.

Познават ли децата тези австралийски животни - коала, морска костенурка, кенгуру, крокодил, морж и папагал? Красивите кубчета с прекрасни илюстрации з..

Купи
Кубчета бебета животни
15,90лв.

Шест различни картинки на бебета животни могат да бъдат образувани с тези 4 дървени кубчета. Дървените кубчета са популярна играчка, която поддържа ло..

Купи
Кубчета Горски обитатели
33,20лв.

Тази забавна игра от 6 дървени кубчета с прелестни картинки на животни ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение...

Купи
Кубчета диви животни
14,60лв.

Шест различни картинки на диви животни могат да бъдат образувани с тези 4 дървени кубчета. Дървените кубчета са популярна играчка, която поддържа логи..

Купи
Кубчета животни от фермата
18,50лв.

Пъзел от 9 кубчета с илюстрации на селскостопански животни. С кубчетата могат да се съставят шест различни картинки - пате, прасе, конче, куче, теле и..

Купи
Кубчета Животни, 2 части
9,20лв.

Този очарователен пъзел е предназначен за най-малките, защото се състои само от две дървени кубчета. Наредят ли двете кубчета правилно, те ще могат да..

Купи
Кубчета приказка
18,50лв.

6 различни илюстрации на приказки могат да бъдат сглобени с тези класически дървени кубчета. Красивите илюстрации представят някои от най-популярните ..

Купи
Кубчета Сафари и Арктика
17,40лв.

Кубчетата-пъзел с животни от най-топлите и най-студените страни са уникални. Всяко от петте кубчета е с различна големина, а всяка от картинките, коит..

Купи
Кубчета смешни животни
17,40лв.

Най-забавните дървени кубчета на света! Тези необикновени кубчета приемат не само вида, но и формата на животните от картинките - жираф, крокодил, пин..

Купи
Кубчета, Бебета животни II
12,90лв.

С четирите кубчета могат да бъдат съставени шест различни картинки на някои от любимите животни на децата (куче, коте, таралеж, катеричка, панда и тюл..

Купи
Кубчета, Горски животни
22,90лв.

Познават ли децата тези горски животни - глиган, лисица, катерички, язовец, сови и сърничка? Красивите кубчета с прекрасни илюстрации за деца са предн..

Купи
Кубчета, Животни
15,90лв.

Шест различни картинки на животни (зебра, куче, слонче, агне, пате и костенурка) могат да бъдат съставени от четирите кубчета. Дървените кубчета са по..

Купи
Моите първи кубчета - Бебета животни
22,50лв.

Тази забавна игра, от 4 дървени кубчета ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение. Шестте илюстрации на бебета-ж..

Купи
Моите първи кубчета - Горски портрети
20,60лв.

Тази забавна игра, от 4 дървени кубчета ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение. Шестте илюстрации с портрети ..

Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)