Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Kubkid - Пирати
26,90лв.

12 картонени кубчета, с илюстрации на тема пирати. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като строят разли..

Купи
Kubkid - Горски животни
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации на тема "Горски животни". Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като стр..

Купи
Kubkid - Животни от джунглата
33,20лв.

9 картонени кубчета, с илюстрации базирани на тема животни от джунглата. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си уме..

Купи
Kubkid - Превозни средства
24,90лв.

6 картонени кубчета, с илюстрации на тема превозни средства. Две игри в една: При първата по-малките ще могат да развиват моторните си умения, като ст..

Купи
Въртящ се пъзел, Животни
13,50лв.

Този пъзел с въртящи се части на Гоки, развива значително логическото мислене и координацията око-ръка на малкото дете.  На дървен стълб има 3 въ..

Купи
Дървени кубчета пъзел PuRE
33,20лв.

Прекрасни кубчета от масивно дърво за малките деца! Сладките илюстрации на горски животни са отпечатани в меки тонове върху естественото дърво. Тази к..

Купи
Игра-пъзел, Кубус
25,00лв.

Целта на играта е да позиционирате кубчета според шаблона, който сте изтеглили. Това насърчава познаването на формите и цветовете. Шаблоните върху дър..

Купи
Кубчета австралийски животни
21,50лв.

Познават ли децата тези австралийски животни - коала, морска костенурка, кенгуру, крокодил, морж и папагал? Красивите кубчета с прекрасни илюстрации з..

Купи
Кубчета бебета животни
15,90лв.

Шест различни картинки на бебета животни могат да бъдат образувани с тези 4 дървени кубчета. Дървените кубчета са популярна играчка, която поддържа ло..

Купи
Кубчета Горски обитатели
33,20лв.

Тази забавна игра от 6 дървени кубчета с прелестни картинки на животни ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение...

Купи
Кубчета диви животни
14,60лв.

Шест различни картинки на диви животни могат да бъдат образувани с тези 4 дървени кубчета. Дървените кубчета са популярна играчка, която поддържа логи..

Купи
Кубчета животни от фермата
18,50лв.

Пъзел от 9 кубчета с илюстрации на селскостопански животни. С кубчетата могат да се съставят шест различни картинки - пате, прасе, конче, куче, теле и..

Купи
Кубчета Животни, 2 части
9,80лв.

Този очарователен пъзел е предназначен за най-малките, защото се състои само от две дървени кубчета. Наредят ли двете кубчета правилно, те ще могат да..

Купи
Кубчета приказка
18,50лв.

6 различни илюстрации на приказки могат да бъдат сглобени с тези класически дървени кубчета. Красивите илюстрации представят някои от най-популярните ..

Купи
Кубчета приказки
38,00лв.

Кубчета-пъзел с илюстрации от любими детски приказки. Ще разпознаете седемте козлета, Жабокът-принц, Пепеляшка, Червената шапчица, Хензел и Гретел... ..

Купи
Кубчета Сафари и Арктика
16,40лв.

Кубчетата-пъзел с животни от най-топлите и най-студените страни са уникални. Всяко от петте кубчета е с различна големина, а всяка от картинките, коит..

Купи
Кубчета смешни животни
17,40лв.

Най-забавните дървени кубчета на света! Тези необикновени кубчета приемат не само вида, но и формата на животните от картинките - жираф, крокодил, пин..

Купи
Кубчета, Бебета животни II
12,90лв.

С четирите кубчета могат да бъдат съставени шест различни картинки на някои от любимите животни на децата (куче, коте, таралеж, катеричка, панда и тюл..

Купи
Кубчета, Горски животни
22,90лв.

Познават ли децата тези горски животни - глиган, лисица, катерички, язовец, сови и сърничка? Красивите кубчета с прекрасни илюстрации за деца са предн..

Купи
Кубчета, Динозаври
21,50лв.

Динозаврите са една от любимите детски теми. С тези 12 дървени кубчета можете да презъздадете шест различни сцени от живота на праисторическите чудови..

Купи
Моите първи кубчета - Бебета животни
22,50лв.

Тази забавна игра, от 4 дървени кубчета ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение. Шестте илюстрации на бебета-ж..

Купи
Моите първи кубчета - Горски портрети
20,60лв.

Тази забавна игра, от 4 дървени кубчета ще насърчи вашето дете да развие координацията си и чувството си за наблюдение. Шестте илюстрации с портрети ..

Купи
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)