Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Гъвкави кукли градско семейство
43,40лв.

Градско семейство са дървени фигури с гъвкави крайници и цветни текстилни дрешки. Те могат да седят или да стоят прави. Благодарение на тях играта на ..

Купи
Гъвкаво животно гъска
4,50лв.

Гъската с подвижни крачета е изработена от буково дърво и филц , оцветена ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с гъската никога няма да е ску..

Купи
Гъвкаво животно петел
4,50лв.

Петелът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и филц , оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото петле никога няма да ..

Купи
Гъвкаво животно пингвин
4,50лв.

Пингвинът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и текстил, оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото пингвинче никога ..

Купи
Замък STORY
65,20лв.

Прекрасен замък от твърд картон, подходя както за смели рицари, така и за красиви принцеси! Играта съдържа: голям замък с 3 кули, оборудван с подвижен..

Купи
Изскачаща кукла
5,60лв.

Тези смешни кукли за театър имат невероятен талант - да се скрият за секунда, а после пак така бързо да се появят! Трябва само да дръпнете или избутат..

Купи
Изскачащи кукли, 4 вида
8,20лв.

Какво по-изкушаващо за децата от това да слушат или разказват вълнуваща история? Куклите в конус са весели инструменти, с които всеки се превръща във ..

Купи
Комплект кукли за ръка
149,50лв.

Светът е сцена! Кукленият театър е едно от най-любимите занимания на децата! С този комплект от 12 кукли за ръка с дървени глави можете да покриете ог..

Купи
Кукла за ръка вълк
23,40лв.

Куклата на сивия вълк има остри зъби, дълъг език и е наострила уши да не изпусне плячката. Куклата за ръка е висока 40 см. Предназначена е за игра или..

Купи
Кукла за ръка диви животни
16,20лв.

Кукли за ръка - лъв, слон и жираф. Животните са изработени от мек плюш. В ролеви игри, комуникация, развитие на речника, двигателни умения, емоционалн..

Купи
Кукла за ръка дракон Рику
17,20лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Мекият дракон с червен шал на врата може да бъде  пухкава играчка или талисман. Играчките за ръка развиват..

Купи
Кукла за ръка животни
18,50лв.

Плюшените кукли за ръка са предназначени както за игра, така и за гушкане. Фигурите на кон, лисица, енот или мече са подходящи за куклен театър у дома..

Купи
Кукла за ръка костенурка Лизи
12,90лв.

Плюшената костенурка за ръка носи забавното име Лизи и е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на костенурката е подходяща за куклен театър у до..

Купи
Кукла за ръка крава Кари
21,50лв.

Запознайте се със симпатичната крава Кари. Плюшената кукла за ръка е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на крава е подходяща за куклен театър..

Купи
Кукла за ръка пате Елза
21,50лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното пате Елза е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Кукла за ръка слон Нира
18,20лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Синият слон Нира е мека и приятна на допир кукла за ръка. Играчките за ръка развиват речника на децата, двигате..

Купи
Кукла за ръка Шаги - куче
18,50лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното куче Шаги е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Куклен театър
45,60лв.

Представете своя спектакъл с кукли, изполвайки този фантастичен макет на куклен театър. С помощта на пет различни фона, вашето представление ще изглеж..

Купи
Кукли за пръсти
73,90лв.

Създай своя невероятна приказка и я разкажи на приятелите си! Комплектът кукли за пръсти е идеален за мини куклен театър. Той съдържа 12 герои от разл..

Купи
Кукли за пръсти диви животни
4,60лв.

С куклите за пръсти детето може да развихри въображението си и да измисли и пресъздаде свои собствени приказни истории. Изработени от плюш, те развива..

Купи
Кукли за пръсти Жабокът принц
28,90лв.

Много отдавна, в едно далечно царство, живял мъдър и благочестив цар, когото хората много обичали и тачели. Той имал шест красиви дъщери… Така започва..

Купи
Кукли за пръсти животни
4,80лв.

С плюшените кукли за пръсти можете да съчините и представите различни истории. Шестте различни фигури са подходящи за куклен театър у дома или в детск..

Купи
Кукли за пръсти Червената шапчица
34,50лв.

Имало някога едно малко сладко момиченце. Всеки го обиквал от пръв поглед, но най-много го обичала баба му, която всеки път се чудела какво да даде на..

Купи
Кукли за пръсти, Горски животни
4,90лв.

С плюшените кукли за пръсти, можете да съчините и представите различни истории. Осемте различни фигури са подходящи за куклен театър у дома или в дет..

Купи
Кукли за ръка
174,60лв.

Светът е сцена! Кукленият театър е едно от най-любимите занимания на децата! С този комплект от 12 кукли за ръка с дървени глави можете да покриете ог..

Купи
Кукли за ръка жираф, маймуна, слон
20,40лв.

Играта на куклен театър подпомага комуникацията, развитието на езиковите и двигателните умения, емоционално и социално развитие. Тези сладки герои от ..

Купи
Кукли за ръка катерица, заек и таралеж
16,20лв.

Плюшените кукли за ръка са предназначени както за игра, така и за гушкане. Фигурите на катерица, заек и таралеж са подходящи за куклен театър у дома и..

Купи
Кукли за ръка крава, прасе, жаба (с крака)
20,00лв.

Животните за ръка крава, прасенце и жаба са сред първите животни, които децата се научават да разпознават. Те ще се превърнат и в първите верни прияте..

Купи
Марионетка динозавър
27,20лв.

Дървена кукла на конци  динозавър с подвижна опашка. Куклите упражняват двигателните умения  на ръцете и концентрацията  на детето. Тез..

Купи
Марионетка жираф
29,40лв.

Да се разходим до африканската савана и да се запознаем с Жирафа. Марионетката-жираф е направена от дърво и е прикрепена към водещ кръст с тънки въжен..

Купи
Показва 1 до 30 от 41 (2 страници)