Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Гъвкаво животно гъска
4,50лв.

Гъската с подвижни крачета е изработена от буково дърво и филц , оцветена ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с гъската никога няма да е ску..

Купи
Гъвкаво животно петел
4,50лв.

Петелът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и филц , оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото петле никога няма да ..

Купи
Гъвкаво животно пингвин
4,50лв.

Пингвинът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и текстил, оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото пингвинче никога ..

Купи
Изскачаща кукла
4,60лв.

Тези смешни кукли за театър имат невероятен талант - да се скрият за секунда, а после пак така бързо да се появят! Трябва само да дръпнете или избутат..

Купи
Изскачащи кукли, 4 вида
7,40лв.

Какво по-изкушаващо за децата от това да слушат или разказват вълнуваща история? Куклите в конус са весели инструменти, с които всеки се превръща във ..

Купи
Комплект кукли за ръка
149,50лв.

Светът е сцена! Кукленият театър е едно от най-любимите занимания на децата! С този комплект от 12 кукли за ръка с дървени глави можете да покриете ог..

Купи
Кукла за ръка вълк
22,00лв.

Куклата на сивия вълк има остри зъби, дълъг език и е наострила уши да не изпусне плячката. Куклата за ръка е висока 40 см. Предназначена е за игра или..

Купи
Кукла за ръка диви животни
15,20лв.

Кукли за ръка - лъв, слон и жираф. Животните са изработени от мек плюш. В ролеви игри, комуникация, развитие на речника, двигателни умения, емоционалн..

Купи
Кукла за ръка животни
18,50лв.

Плюшените кукли за ръка са предназначени както за игра, така и за гушкане. Фигурите на кон, лисица, енот или мече са подходящи за куклен театър у дома..

Купи
Кукла за ръка костенурка Лизи
16,20лв.

Плюшената костенурка за ръка носи забавното име Лизи и е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на костенурката е подходяща за куклен театър у до..

Купи
Кукла за ръка крава Кари
20,80лв.

Запознайте се със симпатичната крава Кари. Плюшената кукла за ръка е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на крава е подходяща за куклен театър..

Купи
Кукла за ръка крокодил
22,00лв.

Текстилна кукла за ръка крокодил с голяма челюст и големи зъби. Дали крокодилът ще е лош или добър зависи от вас. Куклата за ръка е дълга 39 см. Подхо..

Купи
Кукла за ръка овца Сузи
20,80лв.

Запознайте се със симпатичната овца Сузи. Плюшената кукла за ръка е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на овца е подходяща за куклен театър у..

Купи
Кукла за ръка пате Елза
20,80лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното пате Елза е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Кукла за ръка слон Нира
18,20лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Синият слон Нира е мека и приятна на допир кукла за ръка. Играчките за ръка развиват речника на децата, двигате..

Купи
Кукла за ръка Шаги - куче
18,50лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното куче Шаги е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Куклен театър
40,40лв.

Представете своя спектакъл с кукли, изполвайки този фантастичен макет на куклен театър. С помощта на пет различни фона, вашето представление ще изглеж..

Купи
Кукли за пръсти
72,00лв.

Създай своя невероятна приказка и я разкажи на приятелите си! Комплектът кукли за пръсти е идеален за мини куклен театър. Той съдържа 12 герои от разл..

Купи
Кукли за пръсти диви животни
4,50лв.

С куклите за пръсти детето може да развихри въображението си и да измисли и пресъздаде свои собствени приказни истории. Изработени от плюш, те развива..

Купи
Кукли за пръсти Жабокът принц
28,90лв.

Много отдавна, в едно далечно царство, живял мъдър и благочестив цар, когото хората много обичали и тачели. Той имал шест красиви дъщери… Така започва..

Купи
Кукли за пръсти животни
4,60лв.

С плюшените кукли за пръсти можете да съчините и представите различни истории. Шестте различни фигури са подходящи за куклен театър у дома или в детск..

Купи
Кукли за пръсти Червената шапчица
33,50лв.

Имало някога едно малко сладко момиченце. Всеки го обиквал от пръв поглед, но най-много го обичала баба му, която всеки път се чудела какво да даде на..

Купи
Кукли за ръка
164,40лв.

Светът е сцена! Кукленият театър е едно от най-любимите занимания на децата! С този комплект от 12 кукли за ръка с дървени глави можете да покриете ог..

Купи
Кукли за ръка катерица, заек и таралеж
15,20лв.

Плюшените кукли за ръка са предназначени както за игра, така и за гушкане. Фигурите на катерица, заек и таралеж са подходящи за куклен театър у дома и..

Купи
Кукли за ръка крава, прасе, жаба (с крака)
19,40лв.

Животните за ръка крава, прасенце и жаба са сред първите животни, които децата се научават да разпознават. Те ще се превърнат и в първите верни прияте..

Купи
Марионетка динозавър
27,50лв.

Дървена кукла на конци  динозавър с подвижна опашка. Куклите упражняват двигателните умения  на ръцете и концентрацията  на детето. Тез..

Купи
Марионетка жираф
27,50лв.

Да се разходим до африканската савана и да се запознаем с Жирафа. Марионетката-жираф е направена от дърво и е прикрепена към водещ кръст с тънки въжен..

Купи
Марионетка куче
27,50лв.

Марионетката-куче е прикрепена със здрави конци към дървен водещ кръст. Подобрява фините двигателни умения на пръстите, насърчава концентрацията, събу..

Купи
Марионетка щраус
25,40лв.

Симпатични животни, които се превръщат в очарователни приказни герои, водени от въображението и сръчността на малките творци. Щраусът - марионетка е н..

Купи
Мини изскачащи кукли, 4 вида
5,00лв.

Какво по-изкушаващо за децата от това да слушат или разказват вълнуваща история? Куклите в конус са весели инструменти, с които всеки се превръща във ..

Купи
Показва 1 до 30 от 38 (2 страници)