Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Игра и пъзел 2 в 1
19,60лв.

Триизмерен дървен пъзел със седемте цвята на дъгата и седем различни форми, изрязани в големите елементи. Първо, децата трябва да сглобят всяко отделн..

Купи
Многослоен пъзел Градинарство
25,90лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как малко зайче се грижи за своята градина с моркови. Пъзелът съдържа общо 53 части, но ..

Купи
Многослоен пъзел Дракон
15,20лв.

Многослоен пъзел за най-малките. Големият дракон пази четири по-малки дракончета. Всяко от тях трябва да се сглоби от 3 части преди да се постави на м..

Купи
Многослоен пъзел Дърво
25,90лв.

Този красив дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как от малък жълъд расте огромен и силен дъб. Жълъдът попада в земята и когато покълне е д..

Купи
Многослоен пъзел Кола
19,60лв.

Многослоен пъзел за най-малките. Пет различни по големина и цвят коли, които децата подреждат една върху друга. С помощта на този красив и здрав много..

Купи
Многослоен пъзел кръг
18,50лв.

Уникален многослоен дървен пъзел от шест нива. Всеки от тях сам по себе си се състои от 1 до 6 парчета и трябва да се сглоби и постави на правилното м..

Купи
Многослоен пъзел Моят ден
25,90лв.

Многослоен пъзел в четири слоя със страхотни илюстрации на един ден от живота на Ида и семейството й. Децата подреждат 4 различни сцени от ежедневието..

Купи
Многослоен пъзел Пеперуда
19,60лв.

Многослойните пъзели не само забавляват децата, но и подпомагат тяхното развитие - подобряват прецизната моторика, логическото и пространствено мислен..

Купи
Многослоен пъзел Пиле
25,90лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как от бялото яйце се излюпва малко жълто пиле, което се радва на зелената трева през пр..

Купи
Многослоен пъзел Риба
19,60лв.

Многопластов дървен пъзел с изображения на цветни риби. Най-голямата риба е синя, тази под нея е червена, следващата - зелена, а най-малката е жълта. ..

Купи
Многослоен пъзел Сезони
25,90лв.

Този страхотен пъзел от 4 слоя има общо 52 части. Четирите детайлни картинки подробно илюстрират всеки от годишните сезони. Показват как изглежда град..

Купи
Многослоен пъзел Сова
15,20лв.

Многослоен пъзел за най-малките. Този пъзел от 4 нива се състои от четири разноцветни сови. Всяка от тях (с изключение на първата), трябва да се сглоб..

Купи
Многослоен пъзел Форми
27,20лв.

Удивително красив многослоен пъзел с четири геометрични фигури. Всяка от тях съдържа по 4 слоя, които трябва да се наредят в правилната последователно..

Купи
Многослоен пъзел, Животни от фермата
17,20лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще запознае децата с четири забавни обитатели на фермата. Пъзелът съдържа общо 10 части, като всяко ниво пок..

Купи
Многослоен пъзел, Мечка II
19,60лв.

Многопластов дървен пъзел с изображения на 5 мечета, различни по големина и с различно облекло. Най-голямото мече е червено, това под него е синьо, сл..

Купи
Многослоен пъзел, Охлюв
15,20лв.

Многопластов дървен пъзел с изображения на разноцветни охлюви. Най-големият охлюв е оранжев, този под него е червен, следващия - зелен, а най-малкия е..

Купи
Многослоен пъзел, Слон II
19,60лв.

Многопластов дървен пъзел с изображения на 5 слончета, различни по големина. Най-голямото слонче е синьо, това под него е червено, следващото - оранже..

Купи
Многослоен пъзел, Форми II
12,90лв.

Удивително красив многослоен пъзел със шест геометрични фигури с различен цвят. Целта е да се наредят в правилната последователност. С помощта на този..

Купи
Пъзел, Ден от живота ми
25,90лв.

Многослоен пъзел в четири слоя със страхотни илюстрации на детското ежедневие - сутрешно ставане, весели игри с приятели, обяд със семейството и вечер..

Купи
Пъзел, Пеперуда II
19,60лв.

Пъзелът съдържа 5 слоя - 5 красиви пеперуди в различни цветове. Децата трябва да поставят всяка от тях на правилното място в дървената основа, така че..

Купи
Пъзел, Числа
21,50лв.

Научете бързо и лесно числата от 1 до 5 с този красив дървен пъзел от Goki. Петте плочки съдържат цифрите от 1 до 5, които могат да бъдат извадени от ..

Купи
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)