Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Детската стая е един малък свят, изпълнен с чудеса. Тя е пространство, което предлага едновременно комфорт, сигурност, място за игра и комуникация. Докато детето расте, стаята се променя с него. Някои от любимите идеи за дизайн на детска стая са висяща декорация, която се движи във въздуха, и дървен метър, на който да отбелязвате как детето расте “като гъбка”! Разбира се, всяко дете има нужда от собствено пространство, както и от специални места, в които да съхранява “съкровищата си”.
Балон за мачкане
5,50лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Балон за мачкане, Смешни лица
3,40лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Балон за мачкане, Смешни лица с ключодържател
2,50лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Бодливо топче
4,40лв.

Не само топка за масажи - този физиотерапевтичен инструмент увеличава местното кръвообращение и е полезен за упражнения за хващане и стимулира рефлект..

Купи
Висяща декорация за детска стая дракон
38,90лв.

С размах на крилата 50 см драконът отвежда децата на пътешествие. Висящите декорации са популярни в детските стаи, детските градини и зоните, в които ..

Купи
Висяща декорация за детска стая морски живот
31,20лв.

Подводният свят е пълен с живот! Любопитният делфин скача над вълните, а всички други малки и големи риби, морско конче, морска звезда и дори един вод..

Купи
Висяща декорация за детска стая овце
29,40лв.

Голям полумесец и златни звезди блестят над стадо бели овце. Тяхното руно е боядисано в меки, пастелни цветове: жълто, розово и светло синьо. Висящата..

Купи
Висяща декорация за детска стая папагал
34,50лв.

С размах на крилете 50 см, папагалът се люлее над леглото на детето. Висящите декорации са популярни в детските стаи, детските градини и зоните, в кои..

Купи
Висяща декорация за детска стая папагал
46,50лв.

С размах на крилата от 65 см цветният папагал се люлее над леглото на детето. Висящите декорации са популярни в детските стаи, детските градини и зони..

Купи
Висяща декорация за детска стая пчели и бръмбари
48,80лв.

Веселите бръмбари украсяват детската стая и вдъхновяват въображението. Пчели, калинки, пеперуди и други насекоми летят от цвете на цвете и се люлеят н..

Купи
Висяща декорация за изтриване
3,60лв.

Шест различни картички за изтриване ще стимулират децата да открият художника в себе си. Живите цветове перфектно отговарят на формите: пеперуда, риба..

Купи
Водна пръскалка динозавър
3,20лв.

Водни пръскалки - кой не обича пръскането с вода във ваната или на открито? Шест сладки гумени фигури на динозаври, в различни цветове, с размери 7 см..

Купи
Водна пръскалка кит, тюлен, делфин
2,20лв.

Водни пръскалки - кой не обича пръскането с вода във ваната или на открито? Четири сладки гумени фигурки на кит, тюлен, делфин и риба с размери 6 см, ..

Купи
Водна пръскалка океанските животни
4,00лв.

Водни пръскалки - кой не обича пръскането с вода във ваната или на открито. Шест симпатични гумени фигури на моркски обитатели в различни цветове, с р..

Купи
Водни животни с навиващ се мотор
7,40лв.

Забавлението в банята или в басейна е страхотно в компанията на тези животинчета, които ще плуват и играят заедно с вас. Може да изберете между костен..

Купи
Вятърна въртележка
10,00лв.

Цветна, красива въртележка, задвижвана от вятъра. Перфектното украшение за вашите саксии! Подходяща за декорация на балкона или градината. Вятърът ще ..

Купи
Гумено топче дъга
2,20лв.

Направете играта още по-забавна с тези непредсказуеми шарени топчета! Те подскачат във всички посоки и са чудесно джобно средство за занимания на откр..

Купи
Гумено топче усмивка
3,60лв.

Едно много подвижно топче с усмихнато личице е бъде вашия весел другар в игрите на открито! Изберете между 4 ярки цвята, мушнете го в джоба и тичайте ..

Купи
Гъбка за плетене на шнур
7,00лв.

Плетенето на шнурове е детска игра с този практичен уред във формата на гъбка. Можете да изработите гривни, колиета или да вплетете цветните си произв..

Купи
Гъсеница с навиващ се мотор
5,50лв.

Тази симпатична буболечка се побира лесно в джоба, но ще осигури много часове весели игри - навийте механизма и тя ще запълзи като истинска гъсеница!..

Купи
Двуцветни тампони за печат
6,40лв.

Двуцветните тампоните за печат с 16 различни цвята ви дават възможност веднага да започнете да украсявате вашите картички или рисунки и ще внесат весе..

Купи
Джобен слънчев часовник, Peggy Diggledey
8,50лв.

Най-вълнуващите приключения на малките изследователи започват в уюта на вашия собствен дом и градина. Игрите на чист въздух сред зеленината насърчават..

Купи
Джобна игра за сръчност
6,00лв.

С приятната си кръгла форма и забавни герои - животни, тази джобна игра за сръчност ще ангажира вниманието ви с часове! Необходими са само прецизна ръ..

Купи
Джобна кукла с креватче
12,00лв.

Малкото усмихнато момиченце живее с куклата си в кутия и когато си ляга, е време и бебето й да спи. Благодарение на кутията, тази красива и модерна ку..

Купи
Дървени печати
2,50лв.

За малки и големи любители на изкуството. Дървени печати, 6 различни модела. Използвайте ги, за да създадете уникални декорации и картички, или да укр..

Купи
Дървени печати диви животни
1,80лв.

За малки и големи любители на дървени печати. Развихрете своето въображение и ги използвайте, за да създадете уникални декорации с 12 различни изображ..

Купи
Дървени печати Динозавър
1,80лв.

За любителите на динозаври - дървени печати с осем различни мотива. Докато декорират своите творби, децата ще се запознават с различни представители..

Купи
Дървени печати еднорог
1,80лв.

Осем прелестни изображения на вълшебни еднорози, с които можете да украсите картички, подаръци или тетрадките за училище. Изработени са от дърво, а ща..

Купи
Дървени печати, Диви животни с цветен тампон
19,60лв.

Комплект от четирицветен тампон и 8 дървени печата с диви животни като слон, тигър, маймуна, коала, жираф и др. в практично пластмасово бурканче за съ..

Купи
Зайче касичка
43,20лв.

За първите ви спестявания - страхотна касичка с форма на заек! Прозрачната част отпред ви позволява да видите монетите и банкнотите, които сте спестил..

Купи
Показва 1 до 30 от 127 (5 страници)