Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Детската стая е един малък свят, изпълнен с чудеса. Тя е пространство, което предлага едновременно комфорт, сигурност, място за игра и комуникация. Докато детето расте, стаята се променя с него. Някои от любимите идеи за дизайн на детска стая са висяща декорация, която се движи във въздуха, и дървен метър, на който да отбелязвате как детето расте “като гъбка”! Разбира се, всяко дете има нужда от собствено пространство, както и от специални места, в които да съхранява “съкровищата си”.
Балон за мачкане
5,50лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Балон за мачкане, Смешни лица
3,40лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Балон за мачкане, Смешни лица с ключодържател
2,50лв.

Забавна анти-стрес терапия! Веселите балони с различни лица могат да бъдат мачкани, стискани и подмятани и помагат за премахване на стреса и раздразне..

Купи
Бодливо топче
4,40лв.

Не само топка за масажи - този физиотерапевтичен инструмент увеличава местното кръвообращение и е полезен за упражнения за хващане и стимулира рефлект..

Купи
Висяща декорация за детска стая дракон
38,90лв.

С размах на крилата 50 см драконът отвежда децата на пътешествие. Висящите декорации са популярни в детските стаи, детските градини и зоните, в които ..

Купи
Висяща декорация за детска стая морски живот
31,20лв.

Подводният свят е пълен с живот! Любопитният делфин скача над вълните, а всички други малки и големи риби, морско конче, морска звезда и дори един вод..

Купи
Висяща декорация за детска стая овце
29,40лв.

Голям полумесец и златни звезди блестят над стадо бели овце. Тяхното руно е боядисано в меки, пастелни цветове: жълто, розово и светло синьо. Висящата..

Купи
Висяща декорация за детска стая папагал
34,50лв.

С размах на крилете 50 см, папагалът се люлее над леглото на детето. Висящите декорации са популярни в детските стаи, детските градини и зоните, в кои..

Купи
Висяща декорация за детска стая пчели и бръмбари
48,80лв.

Веселите бръмбари украсяват детската стая и вдъхновяват въображението. Пчели, калинки, пеперуди и други насекоми летят от цвете на цвете и се люлеят н..

Купи
Висяща декорация за изтриване
3,60лв.

Шест различни картички за изтриване ще стимулират децата да открият художника в себе си. Живите цветове перфектно отговарят на формите: пеперуда, риба..

Купи
Водна пръскалка динозавър
3,20лв.

Водни пръскалки - кой не обича пръскането с вода във ваната или на открито? Шест сладки гумени фигури на динозаври, в различни цветове, с размери 7 см..

Купи
Водна пръскалка океанските животни
4,00лв.

Водни пръскалки - кой не обича пръскането с вода във ваната или на открито. Шест симпатични гумени фигури на моркски обитатели в различни цветове, с р..

Купи
Гумено топче дъга
2,20лв.

Направете играта още по-забавна с тези непредсказуеми шарени топчета! Те подскачат във всички посоки и са чудесно джобно средство за занимания на откр..

Купи
Гумено топче усмивка
3,60лв.

Едно много подвижно топче с усмихнато личице е бъде вашия весел другар в игрите на открито! Изберете между 4 ярки цвята, мушнете го в джоба и тичайте ..

Купи
Гъсеница с навиващ се мотор
5,50лв.

Тази симпатична буболечка се побира лесно в джоба, но ще осигури много часове весели игри - навийте механизма и тя ще запълзи като истинска гъсеница!..

Купи
Двуцветни тампони за печат
6,40лв.

Двуцветните тампоните за печат с 16 различни цвята ви дават възможност веднага да започнете да украсявате вашите картички или рисунки и ще внесат весе..

Купи
Джобен слънчев часовник, Peggy Diggledey
8,50лв.

Най-вълнуващите приключения на малките изследователи започват в уюта на вашия собствен дом и градина. Игрите на чист въздух сред зеленината насърчават..

Купи
Джобна игра за сръчност
6,00лв.

С приятната си кръгла форма и забавни герои - животни, тази джобна игра за сръчност ще ангажира вниманието ви с часове! Необходими са само прецизна ръ..

Купи
Джобна кукла с креватче
12,00лв.

Малкото усмихнато момиченце живее с куклата си в кутия и когато си ляга, е време и бебето й да спи. Благодарение на кутията, тази красива и модерна ку..

Купи
Дървени печати диви животни
1,80лв.

За малки и големи любители на дървени печати. Развихрете своето въображение и ги използвайте, за да създадете уникални декорации с 12 различни изображ..

Купи
Дървени печати Динозавър
1,80лв.

За любителите на динозаври - дървени печати с осем различни мотива. Докато декорират своите творби, децата ще се запознават с различни представители..

Купи
Дървени печати еднорог
1,80лв.

Осем прелестни изображения на вълшебни еднорози, с които можете да украсите картички, подаръци или тетрадките за училище. Изработени са от дърво, а ща..

Купи
Дървени печати, Диви животни с цветен тампон
19,60лв.

Комплект от четирицветен тампон и 8 дървени печата с диви животни като слон, тигър, маймуна, коала, жираф и др. в практично пластмасово бурканче за съ..

Купи
Зайче касичка
43,20лв.

За първите ви спестявания - страхотна касичка с форма на заек! Прозрачната част отпред ви позволява да видите монетите и банкнотите, които сте спестил..

Купи
Игра за сръчност със стоманени топчета
4,80лв.

Тази страхотна джобна игра за сръчност ще ангажира вниманието ви с часове! С прецизна ръка и търпение ще имате успех. Веселите илюстрации на смешни жи..

Купи
Игра за сръчност, Peggy Diggledey
3,50лв.

Тази страхотна джобна игра за сръчност ще ангажира вниманието ви с часове! С прецизна ръка и търпение ще имате успех. Веселите илюстрации на Пеги и не..

Купи
Йо-йо
2,80лв.

Играта Йо-йо тренира сръчността и концентрацията на децата. Дървеното йо-йо в натуралния цвят на дървото е класическа играчка за деца. То развива двиг..

Купи
Йо-Йо жълто
5,20лв.

Възрастни и деца са играли с йо-йо още в древен Китай. А вие усвоихте ли вече това умение? Дървеното йо-йо е приятно на допир и след овладяване на осн..

Купи
Йо-Йо зелено
5,20лв.

Възрастни и деца са играли с йо-йо още в древен Китай. А вие усвоихте ли вече това умение? Дървеното йо-йо е приятно на допир и след овладяване на осн..

Купи
Йо-йо калинка
2,20лв.

Играта Йо-йо тренира сръчността и концентрацията на децата. Дървеното йо-йо е класическа играчка за деца. То развива двигателни умения, включително фи..

Купи
Показва 1 до 30 от 118 (4 страници)