Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Активна маса - Поляна
120,90лв.

Отправете се към провинцията и нейните прекрасни полета с диви цветя, благодарение на тази мултифункционална маса, включваща любимите селскостопански ..

Купи
Активна маса SWEET COCOON
140,00лв.

Имате ли любопитни мъници вкъщи? Ако е така, тази играчка е идеална за задоволяване на всичките им нужди, свързани с откриване и изследване! Размерът ..

Купи
Анимирана музикална кутия
73,20лв.

Независимо дали е момче или момиче, вашето новородено бебе ще се радва да открие изненадващите светове на Lilliputiens: саваната, гората, фермата или ..

Купи
Букви и цифри за баня
37,20лв.

Цифрите и буквите са поканени на баня! За да учите, докато се забавлявате във ваната или под душа, този комплект от 26 букви и 10 цифри обещава дълги ..

Купи
Игра с чук и сортер SWEET COCOON
66,90лв.

Какво може да бъде по-забавно за малките деца от това да грабнат дървено чукче и да удрят топките в красивата извита кутия! Има още 2 дейности за заба..

Купи
Календар Във времето
53,90лв.

С помощта на този календар с часовник децата ще се научат да познават часа, дните, седмиците, месеците, различните сезони и годините. Ще започнат да р..

Купи
Къщичка “Звуци”
95,90лв.

Време е за парти във фермата. Помогнете на животните да влязат в къщата, като сортирате формите и цветовете. Всяко животно има своя собствена форма и ..

Купи
Къщичка “Ключалки"
95,90лв.

Внимание! В района дебне хитър крадец. Бързо проверете всички ключалки в къщата. Или сте съучастник на крадеца и ще отворите ключалките вместо него? Т..

Купи
Магнитна игра - Анатомия на човешкото тяло
70,90лв.

Помогнете на вашето дете да научи повече за човешкото тяло, неговите органи и функции! Комплектът включва 76 магнита и 1 магнитно табло, както и детай..

Купи
Научи времето
30,20лв.

Научете времето чрез игра! Забавлявайте се, изучавайки цифровото и аналоговото време! Първо трябва да сглобите часовника , след което можете да зададе..

Купи
Научи времето в дървена кутия
27,20лв.

Този чудесен дървен часовник има движещи се стрелки и плочки с цифрово и графично обозначение на времето. На циферблата на часовника има часове и мину..

Купи
Образователен пъзел - Човешкото тяло
67,00лв.

Този пъзел за Човешкото тяло на френската марка Janod е образователен и ще въведе детето ви в основите на анатомията, ще го научи не само кои са външн..

Купи
Огледала ESSENTIEL
84,50лв.

Открийте забавни и изненадващи отражения, за да събудите любопитството на детето с тази красива и оригинална дървена играчка! Тя позволява на бебета н..

Купи
Пано с активности, Радио
78,90лв.

Това дървено пано във формата на радио е изпълнено с разнообразни активности и материали, които да стимулират откривателството на най-малките. Управля..

Купи
Пътни знаци
33,80лв.

Пътните знаци предотвратяват произшествия. Добре е да научите значението на всеки знак. Малка подготовка преди посещение на детската площадка за движе..

Купи
Регулируем стол
66,90лв.

Този прекрасен дървен стол за деца на възраст над 18 месеца чудесно пасва на нашата регулируема маса с активности и ще расте с вашите деца! Неговият и..

Купи
Регулируема активна маса
224,00лв.

Тази маса с разнообразни дейности е проектирана да расте заедно с детето! То може да започне да играе с масата и нейните игри от ранната възраст на 18..

Купи
Ролка хартия за двулицева дъска
9,00лв.

Хартиена ролка, 10 м за рисуване и писане. Подходяща за всички дъски на Janod...

Купи
Тежести ESSENTIEL
58,90лв.

Ще са необходими много търпение и концентрация, за да направите всички фигури в тази игра на баланс. Със своите 16 блокчета с различни размери и цвето..

Купи
Уча се да броя Peacock
44,90лв.

Очарователен, пъстър паун за научаване на числата! Основата се върти, за да спре на случаен принцип върху число. След това детето ще се опита да намер..

Купи
Часовник ESSENTIEL
66,50лв.

Този дървен часовник е идеален по забавен начин децата да се научат как да определят часа и позволява на деца на възраст над 5 години да учат със собс..

Купи
Часовник научи времето
15,20лв.

Научете времето чрез игра! Можете да зададете часа с точност до минута в този 24-часов часовник. Дървени уроци за малки деца, които искат да знаят по ..

Купи
Часовник със зъбни колела
31,20лв.

Всяко дете е заинтригувано от времето - защо времето е различно в различните страни? Колко голям е най-големият часовник? Научете времето чрез игра! М..

Купи
Часовник, научи времето
8,80лв.

Научете времето чрез игра! Можете да зададете часа с точност до минута в този 24-часов часовник. Дървени уроци за малки деца, които искат да знаят по ..

Купи
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)