Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Дървена книжка, Посещение в зоопарка
11,60лв.

Любовта към книжките се възпитава в най-ранна възраст! Разбира се за бебешките ръчички е трудно да опазят хартиените книги и тук на помощ идва страхот..

Купи
Игра с чук и сортер SWEET COCOON
66,90лв.

Какво може да бъде по-забавно за малките деца от това да грабнат дървено чукче и да удрят топките в красивата извита кутия! Има още 2 дейности за заба..

Купи
Календар Във времето
53,90лв.

С помощта на този календар с часовник децата ще се научат да познават часа, дните, седмиците, месеците, различните сезони и годините. Ще започнат да р..

Купи
Магнитна игра - Анатомия на човешкото тяло
68,80лв.

Помогнете на вашето дете да научи повече за човешкото тяло, неговите органи и функции! Комплектът включва 76 магнита и 1 магнитно табло, както и детай..

Купи
Научи времето
30,20лв.

Научете времето чрез игра! Забавлявайте се, изучавайки цифровото и аналоговото време! Първо трябва да сглобите часовника , след което можете да зададе..

Купи
Научи времето в дървена кутия
25,40лв.

Този чудесен дървен часовник има движещи се стрелки и плочки с цифрово и графично обозначение на времето. На циферблата на часовника има часове и мину..

Купи
Пътни знаци
33,50лв.

Пътните знаци предотвратяват произшествия. Добре е да научите значението на всеки знак. Малка подготовка преди посещение на детската площадка за движе..

Купи
Регулируем стол
66,90лв.

Този прекрасен дървен стол за деца на възраст над 18 месеца чудесно пасва на нашата регулируема маса с активности и ще расте с вашите деца! Неговият и..

Купи
Регулируема активна маса
224,00лв.

Тази маса с разнообразни дейности е проектирана да расте заедно с детето! То може да започне да играе с масата и нейните игри от ранната възраст на 18..

Купи
Уча се да броя Peacock
41,50лв.

Очарователен, пъстър паун за научаване на числата! Основата се върти, за да спре на случаен принцип върху число. След това детето ще се опита да намер..

Купи
Часовник научи времето
14,40лв.

Научете времето чрез игра! Можете да зададете часа с точност до минута в този 24-часов часовник. Дървени уроци за малки деца, които искат да знаят по ..

Купи
Часовник със зъбни колела
31,20лв.

Всяко дете е заинтригувано от времето - защо времето е различно в различните страни? Колко голям е най-големият часовник? Научете времето чрез игра! М..

Купи
Часовник, научи времето
7,40лв.

Научете времето чрез игра! Можете да зададете часа с точност до минута в този 24-часов часовник. Дървени уроци за малки деца, които искат да знаят по ..

Купи
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)