Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Забавни магнити - Домашни любимци
33,20лв.

Тези три домашни любимци са направени от три магнитни части от дърво. Разглобявайте, смесвайте и сглобявайте безкрайно.  Забавна игра на асоциаци..

Купи
Забавни магнити - Ферма
30,90лв.

Тези три селскостопански животни са направени от три магнитни части от дърво. Разглобявайте, смесвайте и сглобявайте безкрайно.  Забавна игра на ..

Купи
Забавни магнити В зоопарка
26,90лв.

Детски комплект от 9 магнита - 3 животни (жираф, слон и лъв), който ще стимулира концентрацията, логиката и въображението. При правилно свързване, ваш..

Купи
Книга с пъзели, Конюшня
17,40лв.

Харесвате ли конете? В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 2 различни пъзела със сцени от живота в конефермата. Трите страници са с магнитна осн..

Купи
Книга с пъзели, Пожарна
17,40лв.

Животът на пожарникарите е труден, но вълнуващ! В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 3 различни пъзела със сцени от пожарникарското ежедневие. ..

Купи
Книга с пъзели, Ферма
17,40лв.

Вълнува ли ви фермерския живот? В тази прекрасна магнитна книга ще намерите 2 различни пъзела със сцени от живота във фермата. Трите страници са с маг..

Купи
Кукла за обличане с магнитни дрехи
27,20лв.

Всяко момиче обича да се облича и преоблича, докато се гледа в огледалото. Тази прелестна магнитна кукла - също. Изберете й облекло за срещи с приятел..

Купи
Магнитен вертикален пъзел - Принцеса
44,90лв.

Вертикален пъзел, който спомага за развиването на ловкостта и сръчността при децата. Комплектът съдържа 9 дървени, магнитни елемента, които при прави..

Купи
Магнитен лабиринт - Кошер
33,20лв.

Тази атрактивна игра за сръчност ще тества двигателните умения на децата над 2 години. Тяхната мисия е да преминат лабиринта и да преместят 12-те цвет..

Купи
Магнитен пъзел HAPPY GARDEN
29,20лв.

Съчетайте силуета с правилното животно. Частите на пъзела са с магнитна повърхност, за да улеснят подреждането. Дръжката от въженце може да послужи за..

Купи
Магнитна игра, смешни лица на момичета
41,40лв.

Магнитна образователна игра със смешни лица на момичета. Съдържа 85 магнита и 9 карти, изработени от здрав картон. След като получи карта, детето тряб..

Купи
Магнитна игра, смешни лица на момчета
34,60лв.

Магнитна образователна игра със смешни лица на момчета. Съдържа 66 магнита и 9 карти, изработени от здрав картон. След като получи карта, детето трябв..

Купи
Магнитна карта на света (на английски)
90,90лв.

Да обиколим света и да опознаем нашата планета по забавен и образователен начин ! Съдържа 92 магнита, като всеки от тях представлява отделен регион ил..

Купи
Магнитна карта на Слънчевата система
55,90лв.

Тази висяща карта е идеална за откриване на нашата Слънчева система! Състои се от 20 гигантски магнита, от които 10 съответстват на планетите от наша..

Купи
Моето магнитно дърво
59,60лв.

Знаехте ли, че дървото е дом на толкова много животни - язовец, пеперуда, жаба и дори красивата птица със странното име “папуняк”! Помогнете на животн..

Купи
Моята магнитна градина
41,50лв.

Магнитна дървена дъска, с която детето може да състави цяла зеленчукова градина! Комплектът включва 70 магнита, изобразяващи различни зеленчуци, плод..

Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)