Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Банджо Pure
54,90лв.

За начинаещи музиканти! Това красиво дървено банджо в меки и модерни цветове, перфектно за малките ръце, ще събуди в детето Ви желанието да твори музи..

Купи
Барабан
64,90лв.

Този красив барабан с палки от дърво и метални скоби за придържане ще направи децата съпричастни с прекрасния свят на музиката. Свиренето е процес, ко..

Купи
Барабан динозаври
57,20лв.

Децата обичат музикалните инструменти, а барабанът е отличен за развиване на ритъм и двигателни умения. Барабанът има каишка за лесно окачване на врат..

Купи
Барабанче
17,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Натурален дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните уме..

Купи
Барабанче
16,40лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Цветен дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните умения..

Купи
Викингски рог
8,40лв.

Тръба от естествен рог - незаменим сигнален инструмент за всеки малък и голям викинг! С връзка на врата за удобно пренасяне...

Купи
Дайре Confetti
29,50лв.

Перкусиите са важна част от всяко музикално изпълнение! Задайте ритъм с красивото дайре от серията Confetti! В дървената рамка са вградени четири мета..

Купи
Дайре с 3 звънчета
15,20лв.

Дайрето е популярен музикален инструмент, който може да се използва от малки деца. Барабанчето е направено от дърво, покрито е от едната страна с есте..

Купи
Дайре с 3 звънчета
14,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с три метални звънчета и размер 10,4 см, за насърчаване развиването на ..

Купи
Дайре с 5 звънчета
25,90лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с пет метални звънчета  и диаметър 20 см, за насърчаване развиванет..

Купи
Дайре със звънчета
18,50лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с три метални звънчета  и диаметър 17 см, за насърчаване развитието..

Купи
Двойка маракаси
27,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Нашите маракаси са изработени..

Купи
Двойни маракаси дъга
29,40лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Двойно кречетало
9,80лв.

Дървеното кречетало е класическа играчка, подходяща за детски представления, театър, рождени дни и тържества. А искате ли да вдигате двойно повече шум..

Купи
Дрънкалка Дъга
20,00лв.

Дървената дрънкалка с цветовете на дъгата е удивителен ударен инструмент, който можете да използвате като акомпанимент на пеене, свирене и ритмично за..

Купи
Дървен ксилофон, 4 тона
34,60лв.

Ксилофонът е много популярна музикална играчка за деца. Ксилофоните отварят портата към света на музиката, ритъма и пеенето и също така подобряват дви..

Купи
Игра с чук с ксилофон Pure
54,40лв.

Прекрасна игра за сръчност в меки тонове с очарователни рисунки на малки животни, които ще помогнат на детето да развие своите умения, докато се забав..

Купи
Казу
2,80лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява пластмасова тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до ..

Купи
Казу - музикална играчка
8,50лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до диафрагмата ..

Купи
Кастанети
6,50лв.

За любителите на испанската музика и страстните ритми на фламенкото. Кастанети във формата на пчела, мишка, жаба или риба ще насърчат развиването на м..

Купи
Кастанети мишка и крокодил
4,69лв.

За любителите на испанската музика и завладяващите ритми на фламенкото! Кастанети във формата на мишка или крокодил ще насърчат развиването на моторни..

Купи
Китара
116,20лв.

Тази китара е предназначена за малки деца - начинаещи. Това е истински музикален инструмент, произведен във фабрика за китари. Може да бъде настроен, ..

Купи
Кречетало
7,90лв.

Дървеното кречетало е класическа играчка, която свързваме с пролетта и Великден. Кречеталото е забавно и е подходящо за детски представления, театър, ..

Купи
Ксилофон
52,90лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Ксилофон
52,90лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Ксилофон за дърпане SWEET COCOON
85,90лв.

Тази красива играчка за ранно обучение за деца на възраст над 18 месеца е идеална за изучаване на музика, като същевременно подобрява двигателните уме..

Купи
Ксилофон с 5 тона, Лъв
27,20лв.

Дървен ксилофон с 5 тона в лъвски дизайн. Всеки тон е отбелязан в различен цвят, а забавната физиономия на лъв ще направи музикалната игра още по-вълн..

Купи
Латерна - Галактика
53,90лв.

Вълшебна дървена музикална кутия! Ракетата, монтирана на пружина, се върти около планетата под акомпанимента на мелодията „Au clair de la lune“. Удово..

Купи
Латерна играчки
16,40лв.

Завъртете манивелата и ще чуете завладяваща мелодия! И до днес тази малка музикална кутия е все така популярна не само сред децата, но и сред родители..

Купи
Латерна превозни средства, мелодия Brother John
22,90лв.

Висококачествената метална латерна се нуждае от три неща: позната, запомняща се мелодия, подходяща за деца, красива илюстрация и манивела, която се въ..

Купи
Показва 1 до 30 от 73 (3 страници)