Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Банджо Pure
46,40лв.

За начинаещи музиканти! Това красиво дървено банджо в меки и модерни цветове, перфектно за малките ръце, ще събуди в детето Ви желанието да твори музи..

Купи
Барабан
52,90лв.

Многоцветният барабан има дървено тяло, мембрана от естествена кожа и палки от дърво. Благодарение на каишката децата могат да носят барабана. Страхот..

Купи
Барабанче
15,00лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Цветен дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните умения..

Купи
Викингски рог
8,40лв.

Тръба от естествен рог - незаменим сигнален инструмент за всеки малък и голям викинг! С връзка на врата за удобно пренасяне...

Купи
Дайре с 3 звънчета
13,60лв.

Дайрето е популярен музикален инструмент, който може да се използва от малки деца. Барабанчето е направено от дърво, покрито е от едната страна с есте..

Купи
Дайре с 3 звънчета
12,80лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с три метални звънчета и размер 10,4 см, за насърчаване развиването на ..

Купи
Дайре с 5 звънчета
24,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с пет метални звънчета  и диаметър 20 см, за насърчаване развиванет..

Купи
Двойка маракаси
26,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Нашите маракаси са изработени..

Купи
Двойка маракаси
23,80лв.

 Маракасите са много популярен ритмичен инструмент и дават възможност на малките деца да участват активно в музиката. Тези цветни маракаси са муз..

Купи
Двойни маракаси дъга
28,90лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Дрънкалка Дъга
19,60лв.

Дървената дрънкалка с цветовете на дъгата е удивителен ударен инструмент, който можете да използвате като акомпанимент на пеене, свирене и ритмично за..

Купи
Дървен ксилофон, 4 тона
32,20лв.

Ксилофонът е много популярна музикална играчка за деца. Ксилофоните отварят портата към света на музиката, ритъма и пеенето и също така подобряват дви..

Купи
Игра с чук с ксилофон Pure
50,20лв.

Прекрасна игра за сръчност в меки тонове с очарователни рисунки на малки животни, които ще помогнат на детето да развие своите умения, докато се забав..

Купи
Казу
2,80лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява пластмасова тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до ..

Купи
Казу - музикална играчка
6,50лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до диафрагмата ..

Купи
Кастанети
6,40лв.

За любителите на испанската музика и страстните ритми на фламенкото. Кастанети във формата на пчела, мишка, жаба или риба ще насърчат развиването на м..

Купи
Кастанети мишка и крокодил
4,69лв.

За любителите на испанската музика и завладяващите ритми на фламенкото! Кастанети във формата на мишка или крокодил ще насърчат развиването на моторни..

Купи
Китара
113,20лв.

Тази китара е предназначена за малки деца - начинаещи. Това е истински музикален инструмент, произведен във фабрика за китари. Може да бъде настроен, ..

Купи
Кречетало
7,20лв.

Дървеното кречетало е класическа играчка, която свързваме с пролетта и Великден. Кречеталото е забавно и е подходящо за детски представления, театър, ..

Купи
Ксилофон
49,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Ксилофон
49,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Латерна - Галактика
50,20лв.

Вълшебна дървена музикална кутия! Ракетата, монтирана на пружина, се върти около планетата под акомпанимента на мелодията „Au clair de la lune“. Удово..

Купи
Латерна превозни средства, мелодия Brother John
20,80лв.

Висококачествената метална латерна се нуждае от три неща: позната, запомняща се мелодия, подходяща за деца, красива илюстрация и манивела, която се въ..

Купи
Латерна принцеса, мелодия Twinkle Twinkle Little Star
20,80лв.

Музикалната кутия е направена от метал, просто завъртете дръжката, за да чуете красивата мелодия Twinkle Twinkle Little Star, излизаща от нея. Чудесно..

Купи
Латерна ферма, мелодия Old McDonald had a farm
20,80лв.

Висококачествената метална латерна се нуждае от три неща: позната, запомняща се мелодия, подходяща за деца, красива илюстрация и манивела, която се въ..

Купи
Лента за ръка и крак със звънчета
9,00лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Забавна музикална гривна с 4 метални звънчета и регулируем размер за насърчаване разви..

Купи
Маракас Confetti Barbell
12,00лв.

Перкусиите са важна част от всяко музикално изпълнение! Задайте ритъм с веселите маракаси от серията Confetti! Инструментите от серията Confetti събуж..

Купи
Маракаси Калинка
26,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент и дават възможност на малките деца да участват активно в музиката. Тези дървените калинки - маракаси..

Купи
Метален барабан, Стража, регулируем звук
34,80лв.

Синият метален барабан с маршируващи войници и червена каишка има регулируем звук. Музикалните играчки поддържат чувството за ритъм у децата, интереса..

Купи
Метален ксилофон Confetti
33,50лв.

Дървен ксилофон с 12 тона от серията Confetti в стил Pop N' Rock. Създаден да събужда всички сетива и запознава най-малките музиканти с радостите н..

Купи
Показва 1 до 30 от 58 (2 страници)