Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Верижка Розе I
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета в нежно розово и бяло, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всич..

Купи
Верижка nature Калинка
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и калинка. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка вина..

Купи
Верижка nature Катерица
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и катеричка. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка ви..

Купи
Верижка nature Мече
17,20лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и мече. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и така биберонът-залъгалка винаги ..

Купи
Верижка бухал
15,20лв.

Очарователна бебешка верижка с бухал. Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цветове на всички играчки..

Купи
Верижка Дъга
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета в цветовете на дъгата, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всич..

Купи
Верижка Жаба
16,80лв.

Развеселете бебето си с жабката от тази цветна верижка за залъгалка на HEIMESS. Просто я закачете на дрешката му и залъгалката никога вече няма да бъд..

Купи
Верижка за залъгалка Цвете
6,20лв.

Нашето Цвете за залъгалки гарантира, че биберонът на вашето дете е винаги на мястото си. Текстилната лента за залъгалка Цвете се предлага в два прекра..

Купи
Верижка Калинка І
16,40лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени топчета, калинка и листа, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове..

Купи
Верижка кехлибар
35,90лв.

Прекрасна верижка за бебета с дървени топчета и истински кехлибарени мъниста.  С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бебето и та..

Купи
Верижка Коли
15,20лв.

Развеселете бебето си с мини автопарка от тази цветна верижка за залъгалка на HEIMESS. Просто я закачете на дрешката му и залъгалката никога вече няма..

Купи
Верижка Мече със сърце
17,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и мече, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Мечето със сърце на корема ще бъде първият..

Купи
Верижка Птичка
12,90лв.

Зарадвайте бебето си с тази верижка с розова птичка на HEIMESS. Просто закачете залъгалката на дрешката му и тя никога вече няма да бъде загубена. Нит..

Купи
Верижка Слон
14,20лв.

Очарователна верижка с клипс от дървени топчета и слонче, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играчки HE..

Купи
Верижка слънце
12,90лв.

Очарователна бебешка верижка със слънце Верижката се закопчава на дрехата на бебето, за да не се изгуби биберонът. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Верижка Цветни лещи
11,90лв.

Очарователна верижка с клипс от разноцветни, дървени елементи, за която да захванете биберона-залъгалка на бебето. Страхотните цветове на всички играч..

Купи
Клипс различни цветове
3,80лв.

Дървен допълнителен клипс в различни цветове (жълт, оранжев, син, червен). Можете да използвате клипса като помощно средство и да прикрепяте всякакъв ..

Купи
Кутия за залъгалка прозрачна
2,40лв.

Кутия за биберон-залъгалка прозрачна. Тя е изключително удобна, ако използвате различни биберони или просто искате да съхраните току-що стерилизиранат..

Купи
Кутия за залъгалка с лента
4,80лв.

Кутия за биберон-залъгалка с велкро лента в син цвят. Тя е изключително удобна, ако използвате различни биберони или просто искате да съхраните току-щ..

Купи
Лента за залъгалка
5,50лв.

Текстилната лента за залъгалка гарантира, че биберонът на вашето дете е винаги на мястото си. Клипсът има плъзгаща се закопчалка, която е лесна за изп..

Купи
Текстилна книжка с верижка за биберон (пищялка и шумящо фолио)
21,50лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с верижка ..

Купи
Текстилна книжка с верижка за биберон (пищялка и шумящо фолио)
20,80лв.

Първата книжка с картинки на бебето Ви! Тя има 8 меки странички, като на всяка от тях бебето открива различни животни и предмети. Разполага с верижка ..

Купи
Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)