Филтър

Цена
Марка
Възраст
Материал

Категории

Dentistar Чесалка за охлаждане - звезда
8,90лв.

Мека чесалка Dentistar под формата на звезда успокоява болезнените венци по време на пробиване на първите зъби. Може да охладите във фризер или в с..

Купи
Dentistar Чесалка звезда
8,50лв.

Гъвкавият материал и повърхностите с различна текстурирана правят дъвченето страхотно забавно. Зъбните звездички са изключително лесни за хващане и з..

Купи
RSB Сива мишка
19,90лв.

Текстилната сива стилна фигура на плъх, направена от приятен материал, ще зарадва не само малките деца. Този плюшен приятел е подходящ за деца над 10 ..

Купи
Бебешка дрънкалка бухал
16,40лв.

Независимо къде отивате, този сладък бухал винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга І
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и н..

Купи
Бебешка дрънкалка дъга ІІІ
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг, звънче и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захва..

Купи
Бебешка дрънкалка еластичен зар
19,50лв.

Сложете в ръчичките на бебето си тази дрънкалка във формата на куб, която представлява наниз от различни по форма и големина перли и два дървени пръст..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична дъга
12,90лв.

Сложете дъгата в ръчичките на бебето си. Подайте му тази дрънкалка във формата на квадрат, която представлява наниз от различни по форма и големина пе..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична звезда, кехлибар
38,90лв.

Дрънкалката еластична звезда е изработена от дървени топчета и истински кехлибарени мъниста. С клипса можете да прикрепите верижката към дрехата на бе..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична калинка
12,90лв.

Независимо къде отивате, тази изящна калинка винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени ..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична луна и звезди
12,90лв.

Зарадвайте бебето си с тази еластична дрънкалка на HEIMESS. Красивите луна и звезда ще правят компания на Вашето дете. Дървеният пръстен и натуралните..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична слонове
11,90лв.

Независимо къде отивате, тези симпатични слончета винаги ще правят компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално приг..

Купи
Бебешка дрънкалка еластична топка дъга
18,50лв.

Зарадвайте бебето си с тази цветна дрънкалка във формата на топка. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за детските ръце...

Купи
Бебешка дрънкалка еластична, Пате
14,20лв.

Независимо къде отивате, това жълто пате винаги ще прави компания на бебето Ви. Дрънкалките на HEIMESS, изработени от дърво, са идеално пригодени за д..

Купи
Бебешка дрънкалка калинка nature
17,20лв.

Зарадвайте бебето си с тази дрънкалка от серията HEIMESS nature. Просто я поставете в ръчичките му и наблюдавайте как се забавлява. Дрънкалките на HEI..

Купи
Бебешка дрънкалка лисица еластична
17,20лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка с лисица представлява и силен стимул за игра, осигурен от веселата лисичка..

Купи
Бебешка дрънкалка мече със сърце
17,20лв.

Очарователна дрънкалка с мече. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и насърчават процеса на развит..

Купи
Бебешка дрънкалка с рингове, Дъга
9,80лв.

Красива бебешка дрънкалка с пръстени, оцветени в 4-те основни цвята. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за за..

Купи
Бебешка дрънкалка Слънце
9,90лв.

Бебешка дрънкалка Слънце е идеална за развитието на вашето дете. Различните форми, повърхности и цветове подобряват сетивността. Слънцето е приятно ме..

Купи
Бебешка дрънкалка слънце двойна
11,90лв.

Очарователна дрънкалка с натурален ринг, слънце и цветни мъниста. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захва..

Купи
Бебешка дрънкалка таралеж с перли
15,20лв.

Красива и цветна бебешка дрънкалка с таралеж. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно търкаляне на дръ..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка катерица nature
14,20лв.

Сладката катерица е черешката на тортата на тази залъгалка. Заоблените крайни части предотвратяват риска от поглъщане или удар, но позволяват лесно тъ..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка слон
12,50лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка слон представлява и силен стимул за игра, осигурен от синьото слонче, разл..

Купи
Бебешка еластична дрънкалка слон
12,90лв.

Освен, че безспорно привлича детските очи, тази бебешка еластична дрънкалка слон представлява и силен стимул за игра, осигурен от розовото слонче, раз..

Купи
Бебешка играчка таралеж
17,20лв.

Очарователна дрънкалка - таралеж. Дрънкалките са чудесна първа играчка за вашето бебе. Те задействат рефлекса за захващане и насърчават процеса на раз..

Купи
Бебешка книжка от плат
18,00лв.

С меката книжка на Baby Nova вашето бебе ще развива сетивата си. Страниците на книгата са направени от различни материи - някои са пухкави, някои са г..

Купи
Водна пръскалка Принцеса и светещ еднорог
16,50лв.

Този комплект очарователни фигури за баня на френската марка JANOD са две трайни играчки, изработени от водоустойчив материал. Комплектът включва: при..

Купи
Водна пръскалка Рицар и светещ дракон
16,50лв.

Този комплект очарователни фигури за баня на френската марка JANOD са две трайни играчки, изработени от водоустойчив материал. Комплектът включва: риц..

Купи
Гумена книжка
10,80лв.

Тази книжка е предназначена да подпомогне развитието на вашето бебе. Ярките цветове и мотиви развиват сетивата на детето ви. Книгата може да се мокри ..

Купи
Декорация за количка пате и жаба
34,50лв.

Развеселете бебето си с жабката и патето от тази цветна украса за количка на HEIMESS. Декорациите за количка HEIMESS са малки произведения на изкуство..

Купи
Показва 1 до 30 от 70 (3 страници)