Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Активен куб
89,90лв.

Цветен куб, пълен със забавни занимания за най-малките деца. Съдържа моторен лабиринт, кутия за сортиране, зъбни колела, спирала с топки. Това го прав..

Купи
Активна маса SWEET COCOON
140,00лв.

Имате ли любопитни мъници вкъщи? Ако е така, тази играчка е идеална за задоволяване на всичките им нужди, свързани с откриване и изследване! Размерът ..

Купи
Дроби ESSENTIEL
31,90лв.

Тази играчка за ранно обучение е идеална за запознаване на децата с простата математическа концепция за дробите. 1, 2, 3 или 4 елемента се поставят ок..

Купи
Игра за сортиране със зъбни колела, Научи се да броиш
46,40лв.

Дървена играчка 2 в 1 за ранно обучение по математика. Цифрите от 0 до 9, всяка в различен цвят и десен, са част от прекрасен дървен пъзел. Освен с тя..

Купи
Научи се да използваш винтове - Арктика
37,40лв.

Този комплект за завиване е чудесен, благодарение на големите си дървени части. Състои от 3 фигури (общо 14 части). Развива сръчността на вашето дете,..

Купи
Низанка Клатушкащ се пингвин ZIGOLOS
33,20лв.

Страхотно занимание за най-малките! Нанизвайки по големина седемте части от дърво и филц, вашето дете ще получи клатушкащо се пингвинче. Бои на водна ..

Купи
Низанка Клатушкащо се човече
41,40лв.

Низанката е класическа игра за тренировка на двигателните умения, концентрацията и координацията око-ръка. Нанизването на елементите на пръчка не е то..

Купи
Низанка кула
46,40лв.

Класическата низанка в нов, по-сложен и интересен вариант. Кулата може да бъде построена по единствен начин, заради сложните форми на всеки елемент, к..

Купи
Низанка магнитно човече Нимо
34,60лв.

Низанката е класическа игра за тренировка на двигателните умения, концентрацията и координацията око-ръка. Понякога обаче нанизването на елементите на..

Купи
Низанка мечка PuRE
33,20лв.

Прекрасна играчка 2-в-1 в меки, съвременни цветове, включваща сладки животни: мечка от едната страна и панда от другата! Вашето дете ще се забавлява д..

Купи
Низанка Научи се да броиш
24,60лв.

Учете цветове и цифри, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, според цвета на цифрата и височината на пръчката за нанизване. Клас..

Купи
Низанка Научи се да броиш II
20,80лв.

Низанката е изработена от дърво и се състои от стойка с колчета и цветни дискове. Под всяко от колчетата детето ще намери цветно число, на което трябв..

Купи
Низанка Принц
32,60лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Низанка тотем
56,90лв.

Тази страхотна дървена низанка с 52 части е едновременно привлекателна и образователна! Каква е целта на играта? Да подредите частите с различни цвето..

Купи
Низанка форми и цветове 4 кули
30,20лв.

Учете цветове и форми, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, в зависимост от формата, изрязана в дървеното блокче. Класически ва..

Купи
Низанка цветове
40,20лв.

Учете цветове и форми, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, в зависимост от броя дупки, изрязани в дървеното блокче. Класически..

Купи
Низанка човече Нало
30,50лв.

Нало е многоцветен клоун, който се състои от 4 ринга с различна големина и цветове и смешна глава с клоунска шапка. Подреждането на тази низанка подпо..

Купи
Низанка щраус ZIGOLOS
39,40лв.

Кой е пръв - щраусът или яйцето? Можеш ли да познаеш къде се е скрило малкото пиле? Имаш за задача да нанижеш всички части на щрауса, като внимаваш ко..

Купи
Рамка с мъниста
43,40лв.

Рамката с мъниста е популярна играчка за развитието на фините двигателни умения на децата. Този лабиринт развива няколко различни умения: разпознаване..

Купи
Спирала с мъниста
7,60лв.

Популярният мини лабиринт на Goki е страхотно предложение за занимание на детето при пътувания с кола, например. Тези лабиринти са дидактическа играчк..

Купи
Спирала с мъниста - Заек и Сие
75,50лв.

Представяме ви една красива играчка, която ще събуди любопитството на децата над 18 месеца. Мънистата във формата на животни и атрактивните цветове на..

Купи
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)