Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Активен куб
80,80лв.

Цветен куб, пълен със забавни занимания за най-малките деца. Съдържа моторен лабиринт, кутия за сортиране, зъбни колела, спирала с топки. Това го прав..

Купи
Дроби ESSENTIEL
31,90лв.

Тази играчка за ранно обучение е идеална за запознаване на децата с простата математическа концепция за дробите. 1, 2, 3 или 4 елемента се поставят ок..

Купи
Научи се да използваш винтове - Арктика
37,40лв.

Този комплект за завиване е чудесен, благодарение на големите си дървени части. Състои от 3 фигури (общо 14 части). Развива сръчността на вашето дете,..

Купи
Низанка Замък
42,50лв.

Търсите ли оригинална идея за подарък? Вземете този дървен пъзел на пръчки във формата на замък. Кой живее в този красив замък? Дали е принцеса или ма..

Купи
Низанка Клатушкащ се пингвин ZIGOLOS
30,50лв.

Страхотно занимание за най-малките! Нанизвайки по големина седемте части от дърво и филц, вашето дете ще получи клатушкащо се пингвинче. Бои на водна ..

Купи
Низанка Клатушкащо се човече
36,80лв.

Низанката е класическа игра за тренировка на двигателните умения, концентрацията и координацията око-ръка. Нанизването на елементите на пръчка не е то..

Купи
Низанка кула
41,40лв.

Класическата низанка в нов, по-сложен и интересен вариант. Кулата може да бъде построена по единствен начин, заради сложните форми на всеки елемент, к..

Купи
Низанка магнитно човече Нимо
39,20лв.

Низанката е класическа игра за тренировка на двигателните умения, концентрацията и координацията око-ръка. Понякога обаче нанизването на елементите на..

Купи
Низанка мечка PuRE
30,50лв.

Прекрасна играчка 2-в-1 в меки, съвременни цветове, включваща сладки животни: мечка от едната страна и панда от другата! Вашето дете ще се забавлява д..

Купи
Низанка Научи се да броиш
22,90лв.

Учете цветове и цифри, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, според цвета на цифрата и височината на пръчката за нанизване. Клас..

Купи
Низанка Научи се да броиш II
20,80лв.

Низанката е изработена от дърво и се състои от стойка с колчета и цветни дискове. Под всяко от колчетата детето ще намери цветно число, на което трябв..

Купи
Низанка Принц
33,50лв.

Един малък дървен принц ще ви помогне да научите основните цветове, както и да подреждате елементите по големина. Той се усмихва закачливо, защото ви ..

Купи
Низанка тотем
52,40лв.

Тази страхотна дървена низанка с 52 части е едновременно привлекателна и образователна! Каква е целта на играта? Да подредите частите с различни цвето..

Купи
Низанка форми и цветове 4 кули
27,50лв.

Учете цветове и форми, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, в зависимост от формата, изрязана в дървеното блокче. Класически ва..

Купи
Низанка цветове
38,20лв.

Учете цветове и форми, докато играете! Открийте правилното място за всеки елемент, в зависимост от броя дупки, изрязани в дървеното блокче. Класически..

Купи
Низанка човече Нало
28,90лв.

Нало е многоцветен клоун, който се състои от 4 ринга с различна големина и цветове и смешна глава с клоунска шапка. Подреждането на тази низанка подпо..

Купи
Низанка щраус ZIGOLOS
39,40лв.

Кой е пръв - щраусът или яйцето? Можеш ли да познаеш къде се е скрило малкото пиле? Имаш за задача да нанижеш всички части на щрауса, като внимаваш ко..

Купи
Рамка с мъниста
40,40лв.

Рамката с мъниста е популярна играчка за развитието на фините двигателни умения на децата. Този лабиринт развива няколко различни умения: разпознаване..

Купи
Спирала с мъниста
6,90лв.

Популярният мини лабиринт на Goki е страхотно предложение за занимание на детето при пътувания с кола, например. Тези лабиринти са дидактическа играчк..

Купи
Спирала с мъниста - Заек и Сие
70,50лв.

Представяме ви една красива играчка, която ще събуди любопитството на децата над 18 месеца. Мънистата във формата на животни и атрактивните цветове на..

Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)