Филтър

Цена
Марка
Възраст
Опция

Категории

Vespa
19,90лв.

Умален модел на класическия италиански скутер Vespa, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дъ..

Купи
Велосиопеди
21,80лв.

Истинска рядкост, тези сложно изработени велосипеди се отливат в мащаб 1:10. Едно от основните им предимства е функционалното задвижване на педалите. ..

Купи
Влак стрела, звук и светлина
22,60лв.

Едно от чудесата в съвременния транспорт - умален модел на влак-стрела, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от ме..

Купи
Класическа пожарна кола
14,00лв.

Умален модел на класическа пожарна кола, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 12-13,..

Купи
Класически локомотив, звук и светлина
24,80лв.

Умален модел на класически локомотив, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 15 см, че..

Купи
Класически локомотив, звук и светлина
20,90лв.

Умален модел на класически локомотив, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 14 см, тр..

Купи
Космическа совалка, звук и светлина
27,60лв.

За любителите на галактическите пътешествия – модел на космическа совалка, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус о..

Купи
Мотоциклети
21,20лв.

Мотоциклети от различни световноизвестни марки ще зарадват всеки малък или пораснал колекционер. Шест различни модела, които впечатляват с прецизност ..

Купи
Пожарна, звук и светлина
25,00лв.

Умален модел на пожарна кола, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 17,5 см, въртяща..

Купи
Скутер, звук и светлина
18,00лв.

Умален модел на класически скутер, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 12,5 см, чет..

Купи
Строителни машини, звук и светлина
29,60лв.

Шест различни строителни машини, които впечатляват с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 16-18 см, в р..

Купи
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)