Филтър

Цена
Марка
Възраст
Опция

Категории

Vespa
20,80лв.

Умален модел на класическия италиански скутер Vespa, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дъ..

Купи
Велосиопеди
17,40лв.

Истинска рядкост, тези сложно изработени велосипеди се отливат в мащаб 1:10. Едно от основните им предимства е функционалното задвижване на педалите. ..

Купи
Влак стрела, звук и светлина
22,60лв.

Едно от чудесата в съвременния транспорт - умален модел на влак-стрела, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от ме..

Купи
Класическа пожарна кола
14,60лв.

Умален модел на класическа пожарна кола, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 12-13,..

Купи
Космическа совалка, звук и светлина
27,60лв.

За любителите на галактическите пътешествия – модел на космическа совалка, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус о..

Купи
Мотор
20,80лв.

За любителите на силни усещания! Мотоциклети от различни световноизвестни марки ще зарадват всеки малък или пораснал колекционер. Шест различни модел..

Купи
Мотоциклети
21,20лв.

Мотоциклети от различни световноизвестни марки ще зарадват всеки малък или пораснал колекционер. Шест различни модела, които впечатляват с прецизност ..

Купи
Пожарна, звук и светлина
25,60лв.

Умален модел на пожарна кола, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 17,5 см, въртяща..

Купи
Скутер, звук и светлина
18,50лв.

Умален модел на класически скутер, който впечатлява с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 12,5 см, чет..

Купи
Строителни машини, звук и светлина
30,00лв.

Шест различни строителни машини, които впечатляват с прецизност и перфектен дизайн с много детайли. Корпус от метал и пластмаса, дължина 16-18 см, в р..

Купи
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)