Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Настолна дъска двустранна - бяла и черна
76,90лв.

Голяма преносима черна дъска за рисуване с две лица . Може лесно да се носи и поставя върху противоплъзгащата се опора. Тя ще даде възможност на детет..

Купи
Настолна дъска двустранна - бяла и черна Splash
76,90лв.

Голяма преносима черна дъска за рисуване с две лица . Може лесно да се носи и поставя върху противоплъзгащата се опора. Тя ще даде възможност на детет..

Купи
Азбучен пъзел, Българска азбука
20,80лв.

Дървен пъзел весели букви. Всяка буква е с различен цвят и има различна украска, така децата ще учат българската азбука, докато се забавляват.  П..

Купи
Активен куб
89,90лв.

Цветен куб, пълен със забавни занимания за най-малките деца. Съдържа моторен лабиринт, кутия за сортиране, зъбни колела, спирала с топки. Това го прав..

Купи
Активна маса - Горски бебета животни
155,00лв.

Ето една задължителна играчка за малките деца! Дървена маса за занимания с много вградени игри за деца над 1година! Тази красива, цветна маса с много ..

Купи
Активна маса - Поляна
120,90лв.

Отправете се към провинцията и нейните прекрасни полета с диви цветя, благодарение на тази мултифункционална маса, включваща любимите селскостопански ..

Купи
Активна маса SWEET COCOON
140,00лв.

Имате ли любопитни мъници вкъщи? Ако е така, тази играчка е идеална за задоволяване на всичките им нужди, свързани с откриване и изследване! Размерът ..

Купи
Анимирана музикална кутия
73,20лв.

Независимо дали е момче или момиче, вашето новородено бебе ще се радва да открие изненадващите светове на Lilliputiens: саваната, гората, фермата или ..

Купи
Барабан за сортиране на форми
66,50лв.

Дървен сортер с уникален дизайн с 6 цветни елемента в различни форми. Предназначен да помогне за изучаването на формите и цветове, както и да развие к..

Купи
Букви и цифри за баня
37,20лв.

Цифрите и буквите са поканени на баня! За да учите, докато се забавлявате във ваната или под душа, този комплект от 26 букви и 10 цифри обещава дълги ..

Купи
Дидактически дървен активен куб
162,00лв.

Мултифункционална дървена станция за игра с 8 активности: 1. Въртяща се мелница, пълна с дървени яйца с различни размери, които детето може да зав..

Купи
Дроби ESSENTIEL
31,90лв.

Тази играчка за ранно обучение е идеална за запознаване на децата с простата математическа концепция за дробите. 1, 2, 3 или 4 елемента се поставят ок..

Купи
Дъска за писане
10,20лв.

Практична дървена дъска с тебешири и гъба във формата на сърце. Удобна за носене. Благодарение на предварително пробитата дупка, дъската може да бъде ..

Купи
Дъска за сортиране, Форми и цветове
19,60лв.

Тази висококачествена игра за сортиране съчетава основните форми и цветове с прецизна разлика във височината и нюансите на елементите. Така идеята за ..

Купи
Дъска за стена
43,20лв.

Магнитна дъска за писане, която може да виси на стената.От едната страна е черна дъска за писане с тебешир, а от другата - бяла, за да пишете с изтр..

Купи
Игра за сортиране по цветове ESSENTiEL
62,90лв.

Откриването на цветовете е толкова увлекателно за децата! С тази красива и забавна игра за сортиране от колекцията Essential те ще могат да се запозна..

Купи
Игра за сортиране по цветове и форми
43,40лв.

На синята дъска има 4 различни форми - звезда, квадрат, цвете и кръг - в 4 цвята - червен, жълт, оранжев и зелен. Задачата е да позиционирате цветните..

Купи
Игра за сортиране по цветове и форми овал
46,50лв.

Дървена дъска, на която децата упражняват своите двигателни умения и логическо мислене. Задачата е да поставите правилно цветните топки според шаблона..

Купи
Игра за сортиране със зъбни колела, Научи се да броиш
46,40лв.

Дървена играчка 2 в 1 за ранно обучение по математика. Цифрите от 0 до 9, всяка в различен цвят и десен, са част от прекрасен дървен пъзел. Освен с тя..

Купи
Игра с чук и сортер SWEET COCOON
66,90лв.

Какво може да бъде по-забавно за малките деца от това да грабнат дървено чукче и да удрят топките в красивата извита кутия! Има още 2 дейности за заба..

Купи
Игра, Научи се да смяташ
43,50лв.

Светът на числата е абстрактен и може да бъде голямо предизвикателство за децата, които за първи път се срещат с математиката. Тази дървена игра е пол..

Купи
Изучавам чрез допир - Coccitouch
55,90лв.

Тази очарователна калинка ще бъде идеалният помощник на вашето дете в развиването на осезанието! Благодарение на своите 9 дървени цилиндъра с различна..

Купи
Календар Във времето
53,90лв.

С помощта на този календар с часовник децата ще се научат да познават часа, дните, седмиците, месеците, различните сезони и годините. Ще започнат да р..

Купи
Конструктор от 120 части
71,50лв.

Конструктор от 120 дървени елемента с размери 3 x 3 x 3 см. Вашето дете има възможност да построи свой свят - градове, кули или пейзажи, изпълнени с ..

Купи
Кръгла пирамида, Живота в езерото
36,50лв.

Тази картонена пирамида със своите 10 елемента за подреждане ще помогне на детето ви да научи числата от 1 до 10.  Всеки елемент трябва да бъде р..

Купи
Кръгла пирамида, Магическото дърво
36,50лв.

10 картонени цилиндрични елемента, които при подреждане ще пресъздадат великолепна пирамида, като елементите трябва да бъдат разположени така, че изоб..

Купи
Кутия за сортиране
40,20лв.

Кутията за сортиране на форми е една от най-обичаните дървени играчки. Тя тренира фината моторика и обучава в разпознаване на формите и цветовете. На ..

Купи
Кутия за сортиране
48,80лв.

Кутията за сортиране на форми е една от най-обичаните дървени играчки. Тя тренира фината моторика и обучава в разпознаване на формите и цветовете. На ..

Купи
Кутия за сортиране с геометрични форми
43,20лв.

Тази привлекателна, умело проектирана кутия е идеалният начин децата да започнат да изучават цветовете, простите геометрични форми (триъгълник, кръг, ..

Купи
Кутия за сортиране с ключове ESSENTIEL
66,50лв.

Тази играчка за ранно обучение е идеална за изучаване на форми и цветове, а също развива чувството за логика. Кутията за сортиране с ключове подпомага..

Купи
Показва 1 до 30 от 93 (4 страници)