Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

3D Пъзел
26,60лв.

Страхотен пъзел с 3D изображение. Децата могат да съчетават елементите по различни начини и в процеса да развиват пространственото си мислене. Можете ..

Купи
3D пъзел
12,90лв.

Четири модела впечатляващи пъзели с абстрактни геометрични изображения! С помощта на разноцветните елементи можете да постигнете както триизмерни иззо..

Купи
XL пъзел, Пате
16,40лв.

Веселите празници на чист въздух оставят след себе си страхотни спомени, които си струва да се почитат. Играчките Goki за деца напомнят на най-малките..

Купи
XXL Пъзел, Животни
17,20лв.

Нашата земя е толкова разнообразна. Пълна е с различни местообитания, климатични условия, животни, които оставят следите си. Огромен пъзел от плътен к..

Купи
Азбучен пъзел
20,80лв.

Научете буквите от английската азбука! Пъзел от весели дървени букви, всички с различни шарки. Първият вариант е да наредите буквите върху дървената о..

Купи
Азбучен пъзел SWEET COCOON
53,90лв.

Време е да се заемем с английската азбука! Тази дървена играчка за ранно обучение изглежда невероятно с меките, пастелни цветове! Тя ще помогне на ваш..

Купи
Азбучен пъзел, Българска азбука
20,80лв.

Дървен пъзел весели букви. Всяка буква е с различен цвят и има различна украска, така децата ще учат българската азбука, докато се забавляват.  П..

Купи
Вертикални пъзели - Ферма
39,40лв.

Слънцето изгрява и обещава да бъде красив ден за всички животни във фермата! Прасето прибира сеното, докато кокошките се грижат за плевнята. Кравата и..

Купи
Въртящ се пъзел, Животни
13,50лв.

Този пъзел с въртящи се части на Гоки, развива значително логическото мислене и координацията око-ръка на малкото дете.  На дървен стълб има 3 въ..

Купи
Голяма игра, Зъбни колела
41,40лв.

Дървените зъбни колела са вид моторна играчка. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от дру..

Купи
Дървен пъзел
9,80лв.

Пъзелите се състоят от 9 елемента и имат цветни картинки, които ще се харесат на най-малките. Подреждането на пъзели Goki ще помогне на децата да упра..

Купи
Дървен пъзел осезание - Моите първи животни
29,20лв.

Дървен пъзел от 4 части с дръжки. Открийте различните одежди на домашните любимци, като обърнете парчетата пъзел! Благодарение на дървените му щифтове..

Купи
Дървени кубчета пъзел PuRE
33,20лв.

Прекрасни кубчета от масивно дърво за малките деца! Сладките илюстрации на горски животни са отпечатани в меки тонове върху естественото дърво. Тази к..

Купи
Дъска за сортиране, Форми и цветове
19,60лв.

Тази висококачествена игра за сортиране съчетава основните форми и цветове с прецизна разлика във височината и нюансите на елементите. Така идеята за ..

Купи
Забавен пъзел - Гора
37,20лв.

Дървен пъзел с животните от гората. Открийте вълнуващия свят на горите и горските животни! Вашето дете ще се забавлява, поставяйки животните на правил..

Купи
Забавен пъзел - Зоопарк
37,20лв.

Дървен пъзел с животните от зоологическата градина. 7 животни в 3D, дебелина 1,5 см. Открийте вълнуващия свят на обитателите на зоологическата градина..

Купи
Забавен пъзел - Кухня
21,60лв.

Дървен пъзел, изобразяващ дейностите на семейство мечки в кухнята. От готвене, до хранене и пиене на чай – задачата на детето е да постави фигурките н..

Купи
Забавен пъзел - На строежа
28,90лв.

Дървен пъзел изобразяващ строителна площадка с превозни средства и строителни машини, управлявани от различни животни. Фигурките могат да стоят прави..

Купи
Забавен пъзел - Океан
31,50лв.

Дървен пъзел изобразяващ океанското дъно с различни обитатели на подводния свят – риби, рак, акула, костенурка, октопод. Фигурките могат да стоят пра..

Купи
Забавен пъзел - Ферма
37,20лв.

Дървен пъзел от света на фермата. 7 животни в 3D, дебелина 1,5 см. Открийте очарователния свят на фермата с нейните животни! Поставете животните на пр..

Купи
Игра за нанизване
44,80лв.

Въпреки малкия си размер, тази играчка обещава дълги часове игра, защото е красива и мултифункционална. С нея можете: да играете морски шах, като изпо..

Купи
Игра за памет-риба пате
15,90лв.

Karemo е забавна игра, съчетаваща класическа игра с памет и пъзел. Всяка картинка е разделена на четири части. Целта на играта е да съберете тези карт..

Купи
Игра за сортиране със зъбни колела, Научи се да броиш
46,40лв.

Дървена играчка 2 в 1 за ранно обучение по математика. Цифрите от 0 до 9, всяка в различен цвят и десен, са част от прекрасен дървен пъзел. Освен с тя..

Купи
Игра и пъзел 2 в 1
19,60лв.

Триизмерен дървен пъзел със седемте цвята на дъгата и седем различни форми, изрязани в големите елементи. Първо, децата трябва да сглобят всяко отделн..

Купи
Игра Каремо
14,20лв.

Каремо е забавна игра, съчетаваща класическа игра с памет и пъзел. Всяко диво животно е разделено на четири части. Целта на играта е да съберете тези ..

Купи
Игра, Зъбни колела
23,90лв.

Дървените зъбни колела са вид моторна играчка. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от дру..

Купи
Игра, Преди и след
19,60лв.

Образователната игра на Goki Преди и след е чудесен начин за правилното развитие на децата, носеща незабравимо забавление! Той учи на принципа на посл..

Купи
Магнитен пъзел HAPPY GARDEN
29,20лв.

Съчетайте силуета с правилното животно. Частите на пъзела са с магнитна повърхност, за да улеснят подреждането. Дръжката от въженце може да послужи за..

Купи
Мини пъзел, Горски животни
3,80лв.

6 различни модела мини пъзели от дърво с великолепни картинки на горски животни - глиган, лисица, катерички, язовец, сови и сърничка. Всеки пъзел е от..

Купи
Мини пъзел, Животни приятели
6,00лв.

Всеки от тези дървени мини-пъзели се състои от 24 части и има дървена основа. Хубавите картинки ще накарат децата да обикнат подреждането на пъзела и ..

Купи
Показва 1 до 30 от 162 (6 страници)