Марки

GoKi е името на марка висококачествени дървени играчки на достъпна цена. Отличителните черти на марката са функционален дизайн, перфектна изработка, съвременни цветове. Дървените играчки GoKi са чудесен помощник в развитието на фината моторика, сетивността, разпознаването на цветовете и формите.
 
Дървените бебешки играчки HEIMESS носят етикета "Made in Germany" повече от 50 години. Изработват се във Вайхинген, близо до Щутгард. Освен че носят знака GS – „тестван за безопасност”, дървените бебешки играчки HEIMESS са с прекрасни цветове и сюжети и съчетават традиция, качество и дълготрайност
 
Фигурките Holztiger са ръчно изработени с точната големина, така че да пасват на детските ръчички. Те са направени от яворова дървесина, имат заоблени ръбове и са ръчно изрисувани с водоразтворими бои. Дървените играчки Holztiger са много приятни на пипане и чудесни за колекциониране.
 
Марката Kosmos е с над сто годишна история. Поколения деца са откривали чудния свят на науката чрез образователните игри на KOSMOS. Зад името KOSMOS стоят иновации, качество и безопасност, както и убеждението, че децата учат по-добре чрез практически опит и игра. Освен класическите комплекти по химия, физика и биология, KOSMOS непрекъснато развива нови посоки като например алтернативна енергия и електроника.
 
От 2001 година насам Thames & Kosmos произвежда над 250 уникални научни комплекта, съдържащи стотици експерименти и проекти, както и над 5000 страници упътвания в областта на химията, физиката, биологията, науките за Земята и естествената история, астрономията, роботиката, алтернативната енергия. Продуктите на Thames & Kosmos се оценяват високо от родители, учители и деца и са безценен помощник в извънкласното образование.
 
Разпознаваем стил с френски вкус! Janod е френски бранд, специализиран в създаването и производството на традиционни детски играчки от дърво и картон. Марката е издържала изпитанията на времето, като съчетава нуждите на децата, откриващи играчките за първи път, и спомените на родителите, които са израснали с тях.
 
Baby Nova е марка на компанията Novatex GmbH, основана в Патенсен, близо до Хановер, Германия. Като независима семейна фирма Novatex GmbH се занимава с индивидуалните нужди на родители и деца в продължение на повече от 30 години. Дългогодишният си опит BABY-NOVA влага в дизайна и производството на всеки артикул. Залъгалки, шишета за хранене, биберони и играчки са само малка част от широката гама от иновативни продукти на компанията.
 
Dentistar е марка на компанията Novatex GmbH. Dentistar e революционна технология, която намалява негативните ефекти от използването на биберон-залъгалка. Формата на Dentistar е проектирана в съответствие с формата на бебешките венци – разстоянието между долните и горните предни зъбки е намалено чрез т.нар. „зъбна стъпка“, което понижава натиска на зъбите и челюстта с 90%. Това свежда до минимум риска от отворена захапка и други зъбни деформации.
 
Rock Star Baby е линия от висококачествени бебешки продукти, създадени от барабаниста на рок групата Bon Jovi - Тико Торес. Rock Star Baby предлага биберони, шишета, залъгалки, чаши, играчки и аксесоари, които отговарят на практическите нужди на децата, с отличителен "рок" дизайн. Rock Star Baby отхвърля типичните розови, сини и пастелни тонове и вместо тях предлага истинските цветове на рока - черно и бяло, с акценти от сребристо, златисто и червено.