Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Пъзел в куфар - Търсачи на съкровища (36 части)
27,00лв.

Мистериозна нощна атмосфера с участието на пирати в търсене на съкровища! Мисията е трудна и пътят към сандъка със съкровището е изпълнен с коварни пр..

Купи
Пъзел Северен ледовит океан (100 части)
36,50лв.

Изследвайте дълбините на Северния ледовит океан, като същевременно развивате паметта и сръчността си с този красив картонен пъзел от 100 части. Удобен..

Купи
4 пъзела - Мила си играе на фея
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герой - Мила, която играе на фея, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зав..

Купи
4 пъзела - Тракторът на Питър
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герои - Питър и неговия трактор, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зави..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - 4 сезона
30,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Сезони" с прогресираща сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно съхранение и транспортиране. Все..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - Динозаври
29,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Динозаври" с увеличаваща се сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно транспортиране и съхранение..

Купи
XXL пъзел, Животинска пирамида
17,20лв.

Нужно ли е пъзелите да са квадратни? Не и ако животните решат да се подредят в пирамида. Този огромен пъзел има общо 17 части и можете да откриете дом..

Купи
XXL Пъзел, Свят
22,90лв.

Tози гигантски картонен пъзел с 49 елемента, изработени от зздрав картон не само ще научи децата на географските позиции на континентите, но и ще ги з..

Купи
XXL пъзел, Ягоди
16,40лв.

Кой не обича ягоди? Всичко се върти около популярния червен плод тук. От засаждането, поливането и събирането, до преработката на вкусно сладко, ягода..

Купи
Гигантски пъзел в куфар
44,90лв.

Този гигантски пъзел  на френската марка Janod е играчка, идеална за по-големи деца, защото съчетава ученето със забавлението, но също така изиск..

Купи
Гигантски пъзел в куфар - Карта на света
44,90лв.

Гигантски пъзел от 300 картонени елемента - карта на света с различни цветове на всеки континент. Освен, че ще развиват логическото мислене и фината с..

Купи
Двустранен пъзел в куфар - Свят
37,20лв.

Комплектът двустранни пъзели в куфар "Синята планета" се състои от 208 елемента, подредени така, че да образуват кръгла карта на света с фауна, флора ..

Купи
Двустранен пъзел в куфар- Свят (208 части)
37,20лв.

Двустранен картонен пъзел с 208 елемента и фантастична рисунка на тема нашата планета, океани, континенти и техните обитатели. Размери 50 х 50 см. В к..

Купи
Джобни пъзели
11,90лв.

6 вида джобни пъзела от по 12 елемента, от които можете да направите едно дълга 89 см картина на джунглата, след завършване на цялата колекция. Всеки ..

Купи
Комплект пъзели, Домашни любимци
15,20лв.

Шест животни - домашни любимци могат да бъдат сглобени, а след това да познаете на кого принадлежат останалите елементи. Частите на пъзела са изработе..

Купи
Магически пъзел, Гората
36,90лв.

Готови ли сте да изследвате тайните на гората посред нощ? Първо трябва да подредите 24те части на пъзела. След това включете малката вълшебна лампа, з..

Купи
Образователен пъзел - Динозаври
59,90лв.

Този гигантски пъзел от картон ще позволи на детето Ви да открие динозаврите от периода Креда. Придружен е от образователна брошура (с допълнителен пр..

Купи
Образователен пъзел - Застрашени животни
59,90лв.

Този невероятен гигантски пъзел от картон ще позволи на детето ви да се запознае със застрашените животни. Придружен е от образователна брошура за изс..

Купи
Образователен пъзел - Слънчевата система
41,50лв.

Този красив картонен пъзел ще въведе детето в Слънчевата система. Придружен е от образователна брошура (с допълнителен превод на български език), за д..

Купи
Образователен пъзел - Човешкото тяло
67,00лв.

Този пъзел за Човешкото тяло на френската марка Janod е образователен и ще въведе детето ви в основите на анатомията, ще го научи не само кои са външн..

Купи
Панорамен пъзел в куфар - Джунгла
31,50лв.

Панорамен пъзел, съставен от 36 картонени елемента със сюжети на тема "Животът в джунглата и нейните обитатели". С подреждането на пъзела пред вас ще ..

Купи
Пъзел - Роуз в ролята на принцеса
17,90лв.

Прекрасните пъзели "Роуз в ролята на принцеса" включват изображения от живота на принцесите: чаено парти и романтично предложение за брак. Той е идеал..

Купи
Пъзел Mистериозна пантера
31,50лв.

Tози великолепен пъзел от 500 части в ярки цветове представя гордата пантера! Отделете малко време за себе си и се потопете в този превъзходен картоне..

Купи
Пъзел в куфар - Градина
27,00лв.

Пъзел от 36 картонени елемента със сюжети от градината, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 см. В красиво израб..

Купи
Пъзел в куфар - Град
36,50лв.

Картонен пъзел от 36 части, изобразяващ забързания град. С този пъзел детето ще открие града и заобикалящата го среда, докато развива своята сръчност ..

Купи
Пъзел в куфар - Ден във фермата
36,50лв.

Готови ли сте за пътуване до фермата? Трактор, много различни животни и забавни детайли очакват вашето дете в тази занимателна и полезна дейност! Част..

Купи
Пъзел в куфар - Дракони
36,50лв.

Станете част от епичната битка между рицари и дракони! Пъзел от 54 картонени елемента с размер 50 х 40 см. В красиво изработена кутия - куфар с дръжка..

Купи
Пъзел в куфар - Ледено очарование
25,90лв.

С този картонен пъзел Вашето дете ще се потопи в света на Снежната кралица и нейния свят от лед, като същевременно ще развива паметта и сръчността си...

Купи
Пъзел в куфар - Пожарникари
36,50лв.

Присъединете се към пожарникарите! Тоззи красив картонен пъзел от 24 части на тема пожарникари е идеален за деца над 3 години. Овладяване на пожара, л..

Купи
Пъзел в куфар - Сезони
36,50лв.

Нека открием сезоните с помощта на красив пъзел с нежни илюстрации! Пъзелът има 36 части и е идеален за обучение на децата за четирите сезона и технит..

Купи
Показва 1 до 30 от 50 (2 страници)