Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Пъзел в куфар - Търсачи на съкровища (36 части)
25,90лв.

Мистериозна нощна атмосфера с участието на пирати в търсене на съкровища! Мисията е трудна и пътят към сандъка със съкровището е изпълнен с коварни пр..

Купи
Пъзел Северен ледовит океан (100 части)
25,90лв.

Изследвайте дълбините на Северния ледовит океан, като същевременно развивате паметта и сръчността си с този красив картонен пъзел от 100 части. Удобен..

Купи
10 пъзела Дуонимо
22,40лв.

Малкото момче и неговите приятели животни са загубили къщите си. Помогнете им да ги намерят отново! Тази игра на асоциации е идеална за развитие на фи..

Купи
4 пъзела - Мила си играе на фея
-50%
4 пъзела - Мила си играе на фея
34,50лв.17,25лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герой - Мила, която играе на фея, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зав..

Купи
4 пъзела - Тракторът на Питър
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герои - Питър и неговия трактор, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зави..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - 4 сезона
24,00лв.

4 картонени пъзела на тема "Сезони" с прогресираща сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно съхранение и транспортиране. Все..

Купи
XXL Пъзел - Свят
20,60лв.

Огромен пъзел от плътен и издръжлив картон в кръгла форма. На картинката са изобразени седемте континента и животните, които обитават всеки от тях. Мн..

Купи
XXL пъзел, Животинска пирамида
18,20лв.

Нужно ли е пъзелите да са квадратни? Не и ако животните решат да се подредят в пирамида. Този огромен пъзел има общо 17 части и можете да откриете дом..

Купи
Гигантски пъзел в куфар
41,20лв.

Този гигантски пъзел  на френската марка Janod е играчка, идеална за по-големи деца, защото съчетава ученето със забавлението, но също така изиск..

Купи
Джобни пъзели
9,50лв.

6 вида джобни пъзела от по 12 елемента, от които можете да направите едно дълга 89 см картина на джунглата, след завършване на цялата колекция. Всеки ..

Купи
Мини пъзели Горски бебета животни
9,50лв.

Мини пъзели с 6 различни изображения на горски бебета животни - пате, мече, лисиче, таралежче, охлювче и костенурка...

Купи
Образователен пъзел - Динозаври
50,20лв.

Този гигантски пъзел от картон ще позволи на детето Ви да открие динозаврите от периода Креда. Придружен е от образователна брошура (с допълнителен пр..

Купи
Образователен пъзел - Човешкото тяло
59,60лв.

Този пъзел за Човешкото тяло на френската марка Janod е образователен и ще въведе детето ви в основите на анатомията, ще го научи не само кои са външн..

Купи
Панорамен пъзел в куфар - 4 сезона
27,00лв.

Панорамен пъзел, съставен от 36 картонени елемента със сюжети на тема "Четирите сезона". Докато детето сглобява пъзела, пролет, лято, есен и зима плав..

Купи
Панорамен пъзел в куфар - Джунгла
24,00лв.

Панорамен пъзел, съставен от 36 картонени елемента със сюжети на тема "Животът в джунглата и нейните обитатели". С подреждането на пъзела пред вас ще ..

Купи
Пъзел  - Джак и неговия джип
-50%
Пъзел - Джак и неговия джип
17,90лв.8,95лв.

Прекрасните пъзели "Джак и неговия джип" включват изображения на момче и кучето му, които пътешестват през различни земи. Той е идеален за деца, които..

Купи
Пъзел - Роуз в ролята на принцеса
17,90лв.

Прекрасните пъзели "Роуз в ролята на принцеса" включват изображения от живота на принцесите: чаено парти и романтично предложение за брак. Той е идеал..

Купи
Пъзел в куфар - Ботаническа градина
25,90лв.

Пъзел от 200 картонени елемента, представящ очарователната гледка към ботаническата градина, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето..

Купи
Пъзел в куфар - Приключения в джунглата
25,90лв.

Пъзел от 100 картонени елемента с фантастична картина от светът на Инките, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 ..

Купи
Пъзел в куфар - Гигантски азбучен влак
39,50лв.

Гигантски пъзел, с нестандартна форма и дължина 3 метра, съставен от 27 картонени елемента, колкото са буквите в английската азбука. На всеки елемент ..

Купи
Пъзел в куфар - Град
25,90лв.

Картонен пъзел от 36 части, изобразяващ забързания град. С този пъзел детето ще открие града и заобикалящата го среда, докато развива своята сръчност ..

Купи
Пъзел в куфар - Дракони
25,90лв.

Станете част от епичната битка между рицари и дракони! Пъзел от 54 картонени елемента с размер 50 х 40 см. В красиво изработена кутия - куфар с дръжка..

Купи
Пъзел в куфар - Подводен свят
25,90лв.

Картонен пъзел от 100 части, посветен на подводния свят. С този картонен пъзел Вашето дете ще открие дълбините на океана и неговите обитатели, докато ..

Купи
Пъзел в куфар - Снежно парти
25,90лв.

С този картонен пъзел детето Ви ще се забавлява, гледайки как животните се бият със снежни топки, като същевременно развива паметта и сръчността му. Р..

Купи
Пъзел в куфар - Феи и водни лилии
25,90лв.

Пъзел от 36 картонени елемента, който ще ви разкрие света на красивите феи, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 ..

Купи
Пъзел в куфар- Париж
25,90лв.

Картонен пъзел от 200 части с пейзаж от Париж. Включва плакат, който може да се използва като шаблон. Предлага се в красиво изработена кутия тип куфар..

Купи
Пъзел осезание - Животни от фермата
31,50лв.

Гигантски тактилен пъзел от 20 елемента, изработени от твърд картон, като 7 от тях имитират кожата на животните – овца, крава, заешка опашка, прасе, п..

Купи
Пъзел Трионимо
22,40лв.

Бебетата животни са загубили родителите си. Помогнете им да се съберат отново! Тази асоциативна игра е идеална за развиване на фината моторика на деца..

Купи
Пъзели в куфар - Круиз
39,40лв.

Два картонени пъзела със 100 и 200 елемента, пресъздаващи сцени от круизно плаване. Големият пъзел изобразява нощна, а пъзелът от 100 части - дневна с..

Купи
Показва 1 до 29 от 29 (1 страници)