Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Пъзел в куфар - Търсачи на съкровища (36 части)
27,00лв.

Мистериозна нощна атмосфера с участието на пирати в търсене на съкровища! Мисията е трудна и пътят към сандъка със съкровището е изпълнен с коварни пр..

Купи
Пъзел Северен ледовит океан (100 части)
36,50лв.

Изследвайте дълбините на Северния ледовит океан, като същевременно развивате паметта и сръчността си с този красив картонен пъзел от 100 части. Удобен..

Купи
10 пъзела Дуонимо
22,40лв.

Малкото момче и неговите приятели животни са загубили къщите си. Помогнете им да ги намерят отново! Тази игра на асоциации е идеална за развитие на фи..

Купи
4 пъзела - Мила си играе на фея
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герой - Мила, която играе на фея, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зав..

Купи
4 пъзела - Тракторът на Питър
34,50лв.

Четири различни по размер картонени пъзела с герои - Питър и неговия трактор, в красиво илюстровано куфарче. Всеки пъзел е с различна сложност, в зави..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - 4 сезона
30,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Сезони" с прогресираща сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно съхранение и транспортиране. Все..

Купи
4 пъзела с прогресивна трудност - Динозаври
29,90лв.

4 картонени пъзела на тема "Динозаври" с увеличаваща се сложност. Атрактивен картонен мини-куфар с дръжка от плат за лесно транспортиране и съхранение..

Купи
Гигантски пъзел в куфар
44,90лв.

Този гигантски пъзел  на френската марка Janod е играчка, идеална за по-големи деца, защото съчетава ученето със забавлението, но също така изиск..

Купи
Гигантски пъзел в куфар - Карта на света
44,90лв.

Гигантски пъзел от 300 картонени елемента - карта на света с различни цветове на всеки континент. Освен, че ще развиват логическото мислене и фината с..

Купи
Двустранен пъзел в куфар - Свят
37,20лв.

Комплектът двустранни пъзели в куфар "Синята планета" се състои от 208 елемента, подредени така, че да образуват кръгла карта на света с фауна, флора ..

Купи
Двустранен пъзел в куфар- Свят (208 части)
37,20лв.

Двустранен картонен пъзел с 208 елемента и фантастична рисунка на тема нашата планета, океани, континенти и техните обитатели. Размери 50 х 50 см. В к..

Купи
Джобни пъзели
11,90лв.

6 вида джобни пъзела от по 12 елемента, от които можете да направите едно дълга 89 см картина на джунглата, след завършване на цялата колекция. Всеки ..

Купи
Магически пъзел, Гората
36,90лв.

Готови ли сте да изследвате тайните на гората посред нощ? Първо трябва да подредите 24те части на пъзела. След това включете малката вълшебна лампа, з..

Купи
Образователен пъзел - Динозаври
59,90лв.

Този гигантски пъзел от картон ще позволи на детето Ви да открие динозаврите от периода Креда. Придружен е от образователна брошура (с допълнителен пр..

Купи
Образователен пъзел - Застрашени животни
59,90лв.

Този невероятен гигантски пъзел от картон ще позволи на детето ви да се запознае със застрашените животни. Придружен е от образователна брошура за изс..

Купи
Образователен пъзел - Слънчевата система
41,50лв.

Този красив картонен пъзел ще въведе детето в Слънчевата система. Придружен е от образователна брошура (с допълнителен превод на български език), за д..

Купи
Панорамен пъзел в куфар - Джунгла
31,50лв.

Панорамен пъзел, съставен от 36 картонени елемента със сюжети на тема "Животът в джунглата и нейните обитатели". С подреждането на пъзела пред вас ще ..

Купи
Пъзел - Роуз в ролята на принцеса
17,90лв.

Прекрасните пъзели "Роуз в ролята на принцеса" включват изображения от живота на принцесите: чаено парти и романтично предложение за брак. Той е идеал..

Купи
Пъзел Mистериозна пантера
31,50лв.

Tози великолепен пъзел от 500 части в ярки цветове представя гордата пантера! Отделете малко време за себе си и се потопете в този превъзходен картоне..

Купи
Пъзел в куфар - Градина
27,00лв.

Пъзел от 36 картонени елемента със сюжети от градината, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 см. В красиво израб..

Купи
Пъзел в куфар -  Приключения в джунглата
-20%
Пъзел в куфар - Приключения в джунглата
36,50лв.29,20лв.

Пъзел от 100 картонени елемента с фантастична картина от светът на Инките, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 ..

Купи
Пъзел в куфар - Град
36,50лв.

Картонен пъзел от 36 части, изобразяващ забързания град. С този пъзел детето ще открие града и заобикалящата го среда, докато развива своята сръчност ..

Купи
Пъзел в куфар - Дракони
36,50лв.

Станете част от епичната битка между рицари и дракони! Пъзел от 54 картонени елемента с размер 50 х 40 см. В красиво изработена кутия - куфар с дръжка..

Купи
Пъзел в куфар - Ледено очарование
25,90лв.

С този картонен пъзел Вашето дете ще се потопи в света на Снежната кралица и нейния свят от лед, като същевременно ще развива паметта и сръчността си...

Купи
Пъзел в куфар - Пожарникари
36,50лв.

Присъединете се към пожарникарите! Тоззи красив картонен пъзел от 24 части на тема пожарникари е идеален за деца над 3 години. Овладяване на пожара, л..

Купи
Пъзел в куфар - Снежно парти
36,50лв.

С този картонен пъзел детето Ви ще се забавлява, гледайки как животните се бият със снежни топки, като същевременно развива паметта и сръчността му. Р..

Купи
Пъзел в куфар - Феи и водни лилии
36,50лв.

Пъзел от 36 картонени елемента, който ще ви разкрие света на красивите феи, подходящ за развиването на паметта и сръчността на детето. Размер 50 х 40 ..

Купи
Пъзел в куфар- Париж
36,50лв.

Картонен пъзел от 200 части с пейзаж от Париж. Включва плакат, който може да се използва като шаблон. Предлага се в красиво изработена кутия тип куфар..

Купи
Пъзел за наблюдателност - Приказки
36,50лв.

Този красив картонен пъзел от 24 части ще ви очарова с разкошните си илюстрации от различни популярни приказки. Материалът е здрав картон, а размерът ..

Купи
Пъзел Земя от сънищата
48,00лв.

Отправете се на необикновено пътешествие в космоса! Благодарение на този великолепен картонен пъзел от 1500 части, ще се озовете обгърнати от звездите..

Купи
Показва 1 до 30 от 46 (2 страници)