Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Метъp ферма
20,80лв.

Детският метър Ферма е красива и полезна декорация за детска стая. Винаги в оригиналния и приятен дизайн на Goki, изработен от висококачествен шперпла..

Купи
Метър Susibelle
25,90лв.

Дървеният метър Susibelle  измерва точно колко бързо растат децата. Детският метър е с апликация на конче и овца, в пъстри цветове,  и е осо..

Купи
Метър джуджета
21,50лв.

Забавно е да порастваш! Този красив, дървен метър е с фантастична илюстрация на акробатична пирамида от джуджета. Децата могат да сравняват и запомнят..

Купи
Метър диви животни
33,80лв.

Пак ли си пораснал? Дивите животни ще ти покажат колко. Дървен метър с диви животни: жираф, хипопотам, зебра, лъв, слон, папагал и костенурка. В този ..

Купи
Метър животинска пирамида
33,80лв.

Забавно е да порастваш! Този красив, дървен метър е с фантастична илюстрация на акробатична пирамида от забавни животни. Децата могат да сравняват и з..

Купи
Метър мечета
31,60лв.

Пак ли си пораснал? Сладките мечета ще ти покажат колко. Детски метър от дърво за всички деца, които обичат мечета. С тяхна помощ децата запомнят по-д..

Купи
Метър Нахални приятели
38,90лв.

Детският метър е красива и полезна декорация за детска стая. Винаги в оригиналния и приятен дизайн на Goki, изработен от висококачествен шперплат и ук..

Купи
Метър Ноев ковчег
33,80лв.

Пак ли си пораснал? Разбери колко с обитателите на Ноевия ковчег. Детски метър от дърво с рисунки на Ной и съпругата му, и животните по двойки: жирафи..

Купи
Метър Принц и принцеса
38,90лв.

Днес, малка принцеса, а утре? Момичетата растат със своите задължения и с годините. Поне втората част може да бъде проверена с помощта на този царстве..

Купи
Метър приятели от джунглата
33,80лв.

Пак ли си пораснал? Щипките на този дървен метър ще ти покажат колко. С помощта на цветните щипки, метърът запомня последната измерена височина на дет..

Купи
Метър с рамки за снимки
32,60лв.

Цветен дървен метър с 9 фоторамки с размер около 4 см, където ще може да слагате снимка на вашият мъник, когато е достигнал съответната височина. ..

Купи
Метър Слончета и звезди
31,60лв.

Забавно е да порастваш! Този красив, дървен метър е в приятен нюанс на сивото с илюстрация на приказни слонове и звезди. Децата могат да сравняват и з..

Купи
Метър Ферма
38,90лв.

Трактор, животни и син цвят !? - Не сме забравили малките момчета. За тях фермата винаги е тема, за която си струва да се развиват - поне докато се ка..

Купи
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)