Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Комплект лъжичка и виличка
4,20лв.

Този коплект прибори помага на детето ви да се храни самостоятелно. Приборите за хранене са ергономично оформени и лесни за хващане и са проектирани т..

Купи
Комплект лъжичка, виличка и ножче - метални
9,20лв.

Когато детето ви започне да се храни само, този комплект за прибори от три части е наистина незаменим Приборите са предназначени да бъдат по-удобни за..

Купи
Лъжички с дълга дръжка 3 бр.
5,00лв.

Дългите бебешки лъжички са отлични за хранене от дълбоки съдове, тъй като дългата дръжка на лъжицата ви помага лесно да стигнете до дъното на съда и н..

Купи
Резервни силиконови сламки
8,00лв.

Резервен комплект неразливащи се сламки. Имат Х-образен нарез, който се отваря, когато детето засмуче, не съдържат бисфенол А* и са съвместими с бебе..

Купи
Термо лъжички
6,30лв.

Термо лъжички с удобни дръжки. Материалът на лъжиците има термичен сензор, който кара лъжицата да се обезцвети при контакт с храна, когато е твърде го..

Купи
Тренировъчна чашка с капаче и дръжки 220 мл
11,50лв.

С нашата тренировъчна чаша детето ви ще се научи да пие самостоятелно по лесен и удобен начин. Тя има ергономични и неплъзгащи се дръжки, които лесно..

Купи
Тренировъчна чашка със стоп клапа
9,90лв.

Предназначена да предотврати разливането и капенето. Чашата е идеална за деца, които искат да се научат да пият сами. Вашето дете вероятно няма да заб..

Купи
Тренировъчна чашка със стоп клапа и защитен капак
12,90лв.

Предназначена да предотврати разливането и капенето. Чашата е идеална за деца, които искат да се научат да пият сами. Вашето дете вероятно няма да заб..

Купи
Чашка със силиконова сламка 340 мл
14,30лв.

Чаша със сламка 340мл: идеален спътник за пътуване. При добре затворен винтов капак той е непропусклив и силиконовата сламка е защитена от повреди и з..

Купи
Чашка със сламка 300 мл
10,80лв.

Чашата със сламка е идеален спътник при пътуване. Има лесен за използване винтов капак, устойчив на изтичане. Силиконовата сламка е защитена от повред..

Купи
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)