Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Качествено прекарано време за цялото семейство – освен че подсилват паметта, логическото мислене, социалните умения, фокуса и търпението, настолните игри укрепват взаимоотношенията, обучават в екипна работа, повишават толерантността и балансират емоциите. Една забавна семейна игра е чудесна алтернатива на времето, което днешните деца прекарват в компанията на дигитални устройства. Настолните игри ни учат как да си поставяме цели и да бъдем търпеливи, което е безспорна полза и за децата, и за възрастните!
10 пъзела Дуонимо
22,40лв.

Малкото момче и неговите приятели животни са загубили къщите си. Помогнете им да ги намерят отново! Тази игра на асоциации е идеална за развитие на фи..

Купи
6 дървени зарчета в кутия
8,40лв.

Искате да играете игра, но заровете липсват? Вземете шест нови зарчета в дървена кутия с удобен, плъзгащ се капак...

Купи
Активна маса SWEET COCOON
128,60лв.

Имате ли любопитни мъници вкъщи? Ако е така, тази играчка е идеална за задоволяване на всичките им нужди, свързани с откриване и изследване! Размерът ..

Купи
Баланс на луната
22,00лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Луната лежи спокойно. Ще ви трябва прецизност и хлад..

Купи
Баланс на луната
34,60лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Луната лежи спокойно. Ще ви трябва прецизност и хлад..

Купи
Балансна игра делфин
36,80лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Този сладък делфин обича да си играе с цветни рингов..

Купи
Балансна игра камила Nature
18,50лв.

Ще ви трябва прецизност, за да наредите всички дървени пръчици върху гърба на камилата. Всеки играч има свой собствен цвят. Редувайте се, като поставя..

Купи
Балансна игра Космос
50,20лв.

Хюстън, имаме проблем! Астронавтите, спътниците и ракетите се стремят да летят възможно най-високо в космоса - и да останат перфектно балансирани в съ..

Купи
Балансна игра крокодил
30,00лв.

Балансният крокодил е игра на умения за един до трима играчи. Трябва да подредите дървените пръчици и пулове върху крокодил толкова ловко и умело, че ..

Купи
Балансна игра лос Nature
38,90лв.

Ще успеете ли да натоварите всички цилиндри върху лоса без да го прекатурите? Зарчето ще определи вида на елемента, който трябва да сложите, като запа..

Купи
Балансна игра Магаре
22,90лв.

Забавна игра за малки и големи играчи, която изисква спокойна ръка, баланс и търпение. Целта на играта е да натоварите възможно най-много товар на маг..

Купи
Балансна игра Фламинго ZIGOLOS
41,90лв.

Игра за баланс, състояща се от фигура на розово фламинго и 10 малки пиленца. Дали детето ще може да подреди всичките пилета на крилете на фламингото, ..

Купи
Балансна кула
27,00лв.

Балансната кула, известна още като Дженга, в класически, натурален вид! Тази любима игра за сръчност гарантира забавление за цялото семейство, като ед..

Купи
Балансна кула
11,80лв.

Балансната кула, известна още като Дженга, сега в джобен формат и с цветни блокчета! Тази любима игра за сръчност гарантира забавление за цялото семей..

Купи
Балансна кула в памучна торбичка
9,00лв.

Тази игра за баланс се състои от 8 различни фигури в шест цвята. Зарчето определя кой цвят трябва да бъде поставен следващ на клатушкащата се полусфер..

Купи
Балансна кула Дъга
31,20лв.

Още една свръх-популярна семейна игра за сръчност. Балансната кула, известна още като Дженга, гарантира забавление за цялото семейство, като едновреме..

Купи
Балансна кула, кръгла
15,00лв.

При тази игра на дженга ще ви трябват търпение, спокойна ръка, концентрация, въображение и голяма порция хумор.  Този вариант  е нетрадицион..

Купи
Голяма игра, Зъбни колела
38,20лв.

Дървените зъбни колела са вид моторна играчка. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от дру..

Купи
Домино в дървена кутия
7,20лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 28 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино животни
22,90лв.

Традиционната игра на домино е много популярна, но не е задължително да играете класическо домино с бели точки. За по-малките деца е много подходящо д..

Купи
Домино животни в дървена кутия
22,90лв.

Традиционната игра на домино е много популярна, но не е задължително да играете класическо домино с бели точки. За по-малките деца е много подходящо д..

Купи
Домино калинки
19,60лв.

Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши дни е една от най-популярните игри навсякъде по света. Сега тази класиче..

Купи
Дърво за шиене
29,40лв.

Дървено дърво Goki с весели животни подпомага правилното развитие на двигателните умения при най-малките, както и ученето на връзване. Задачата на дет..

Купи
Зеленчуково лото стратегическа игра
20,60лв.

Зеленчуково лото - идеалната стратегическа игра за трениране на концентрацията и развитие на стратегическото мислене. Съдържа 4 лото карти, 36 броя пл..

Купи
Игра Mistigri
15,60лв.

Забавна версия с животни на класическия "Черен петър". Игра с 33 карти, която ще помогне в развитието на логиката и концентрацията на детето. Целта на..

Купи
Игра WAGONIMO
15,60лв.

Кой ще сглоби първи своето влакче с 5 вагона и всички животни! Използвайте зарчето, за да разберете кой цвят карта да изтеглите. Играта ще помогне на ..

Купи
Игра бикове и крави
44,80лв.

Много забавление за цялото семейство с тази добре позната настолна игра на логика и концентрация за двама играчи. И двамата играчи измислят цветови ко..

Купи
Игра дартс океан с велкро топчета
19,60лв.

Популярна игра за деца и възрастни. Задачата е да се съберат възможно най-много точки със стребла по мишената. Това е безопасно забавление без остри в..

Купи
Игра за баланс X-Man nature
38,90лв.

Играта X-man съдържа общо 48 части, изработени от дърво. Този оригинален комплект предлага на децата широка гама от възможности за изграждане и баланс..

Купи
Игра за нанизване
44,80лв.

Въпреки малкия си размер, тази играчка обещава дълги часове игра, защото е красива и мултифункционална. С нея можете: да играете морски шах, като изпо..

Купи
Показва 1 до 30 от 127 (5 страници)