Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Качествено прекарано време за цялото семейство – освен че подсилват паметта, логическото мислене, социалните умения, фокуса и търпението, настолните игри укрепват взаимоотношенията, обучават в екипна работа, повишават толерантността и балансират емоциите. Една забавна семейна игра е чудесна алтернатива на времето, което днешните деца прекарват в компанията на дигитални устройства. Настолните игри ни учат как да си поставяме цели и да бъдем търпеливи, което е безспорна полза и за децата, и за възрастните!
Мемо игра - Първи думи
41,50лв.

Игра за памет на тема "Моята първа дума", състояща се от 40 дървени плочки от букова дървесина. Идеална за да подпомогне децата да се запознаят с първ..

Купи
3-D морски шах
41,40лв.

Най-известната логическа, стратегическа и тактическа игра - морски шах в 3D вариант! Първият, който построи последователно 4 топчета от неговия цвят (..

Купи
4 в редица
18,50лв.

Стратегическа игра за двама! Първият, който подреди последователно 4 топчета от неговия цвят (хоризонтално, вертикално или диагонално), печели играта...

Купи
6 дървени зарчета в кутия
8,50лв.

Искате да играете игра, но заровете липсват? Вземете шест нови зарчета в дървена кутия с удобен, плъзгащ се капак...

Купи
Активна маса SWEET COCOON
140,00лв.

Имате ли любопитни мъници вкъщи? Ако е така, тази играчка е идеална за задоволяване на всичките им нужди, свързани с откриване и изследване! Размерът ..

Купи
Баланс на луната
34,60лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Луната лежи спокойно. Ще ви трябва прецизност и хлад..

Купи
Баланс на луната
23,80лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Луната лежи спокойно. Ще ви трябва прецизност и хлад..

Купи
Балансна игра делфин
38,00лв.

Игрите за баланс са чудесен метод за подобряване на фината моторика, търпението и концентрацията. Този сладък делфин обича да си играе с цветни рингов..

Купи
Балансна игра камила Nature
19,60лв.

Ще ви трябва прецизност, за да наредите всички дървени пръчици върху гърба на камилата. Всеки играч има свой собствен цвят. Редувайте се, като поставя..

Купи
Балансна игра Космос
53,90лв.

Хюстън, имаме проблем! Астронавтите, спътниците и ракетите се стремят да летят възможно най-високо в космоса - и да останат перфектно балансирани в съ..

Купи
Балансна игра Магаре
24,00лв.

Забавна игра за малки и големи играчи, която изисква спокойна ръка, баланс и търпение. Целта на играта е да натоварите възможно най-много товар на маг..

Купи
Балансна игра Фламинго ZIGOLOS
46,50лв.

Игра за баланс, състояща се от фигура на розово фламинго и 10 малки пиленца. Дали детето ще може да подреди всичките пилета на крилете на фламингото, ..

Купи
Балансна кула
27,20лв.

Балансната кула, известна още като Дженга, в класически, натурален вид! Тази любима игра за сръчност гарантира забавление за цялото семейство, като ед..

Купи
Балансна кула
11,90лв.

Балансната кула, известна още като Дженга, сега в джобен формат и с цветни блокчета! Тази любима игра за сръчност гарантира забавление за цялото семей..

Купи
Балансна кула в памучна торбичка
9,40лв.

Тази игра за баланс се състои от 8 различни фигури в шест цвята. Зарчето определя кой цвят трябва да бъде поставен следващ на клатушкащата се полусфер..

Купи
Балансна кула Дъга
33,80лв.

Още една свръх-популярна семейна игра за сръчност. Балансната кула, известна още като Дженга, гарантира забавление за цялото семейство, като едновреме..

Купи
Балансна кула, кръгла
17,20лв.

При тази игра на дженга ще ви трябват търпение, спокойна ръка, концентрация, въображение и голяма порция хумор.  Този вариант  е нетрадицион..

Купи
Баскетбол за баня
22,50лв.

Този баскетболен кош може да се окачи на плочките в банята, благодарение на своите вендузи. Направете къпането неповторимо спортно събитие! 3-те сензо..

Купи
Голяма игра, Зъбни колела
41,40лв.

Дървените зъбни колела са вид моторна играчка. Задачата на детето е да подреди цветните колела по начин, който им позволява да се завъртат едно от дру..

Купи
Голямо микадо в дървена кутия
12,20лв.

Mikado е една от най-известните и разпространени игри за сръчност. Тя е за цялото семейство и можете да я играете у дома или на път. Първият играч хва..

Купи
Джобна игра за сръчност
6,00лв.

С приятната си кръгла форма и забавни герои - животни, тази джобна игра за сръчност ще ангажира вниманието ви с часове! Необходими са само прецизна ръ..

Купи
Домино - Джунгла
24,50лв.

Очарователно двулицево домино с картинки на животни, което може да се играе в няколко варианта. Първият, за по-малките е да подредите доминото, като с..

Купи
Домино SWEET COCOON
56,90лв.

Доминото за събаряне е вечна игра. Открийте играта домино Sweet Cocoon: 100-те дървени части в модерни цветове ще помогнат на децата над 3 години да с..

Купи
Домино в дървена кутия
21,50лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 28 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино в дървена кутия
28,40лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 55 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино в дървена кутия
8,50лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 28 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино животни
25,00лв.

Традиционната игра на домино е много популярна, но не е задължително да играете класическо домино с бели точки. За по-малките деца е много подходящо д..

Купи
Домино калинки
19,60лв.

Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши дни е една от най-популярните игри навсякъде по света. Сега тази класиче..

Купи
Дърво за шиене
29,40лв.

Дървено дърво Goki с весели животни подпомага правилното развитие на двигателните умения при най-малките, както и ученето на връзване. Задачата на дет..

Купи
Дъска за двигателни умения
19,60лв.

Цветна дъска във формата на осмица за развитие на фината моторика. Играта развива способността за концентрация и двигателните умения, насърчава взаимо..

Купи
Показва 1 до 30 от 149 (5 страници)