Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

3-D морски шах
41,40лв.

Най-известната логическа, стратегическа и тактическа игра - морски шах в 3D вариант! Първият, който построи последователно 4 топчета от неговия цвят (..

Купи
4 в редица
18,50лв.

Стратегическа игра за двама! Първият, който подреди последователно 4 топчета от неговия цвят (хоризонтално, вертикално или диагонално), печели играта...

Купи
6 дървени зарчета в кутия
8,50лв.

Искате да играете игра, но заровете липсват? Вземете шест нови зарчета в дървена кутия с удобен, плъзгащ се капак...

Купи
Домино - Джунгла
24,50лв.

Очарователно двулицево домино с картинки на животни, което може да се играе в няколко варианта. Първият, за по-малките е да подредите доминото, като с..

Купи
Домино в дървена кутия
21,50лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 28 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино в дървена кутия
28,40лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 55 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино в дървена кутия
8,50лв.

Всички познават тази игра - класическо домино с 28 правоъгълни плочки. Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши д..

Купи
Домино животни
25,00лв.

Традиционната игра на домино е много популярна, но не е задължително да играете класическо домино с бели точки. За по-малките деца е много подходящо д..

Купи
Домино калинки
19,60лв.

Доминото е създадено в Китай около 1120 г. В Европа идва през 18 век и в наши дни е една от най-популярните игри навсякъде по света. Сега тази класиче..

Купи
Игра Mistigri
20,50лв.

Забавна версия с животни на класическия "Черен петър". Игра с 33 карти, която ще помогне в развитието на логиката и концентрацията на детето. Целта на..

Купи
Игра бикове и крави
46,40лв.

Много забавление за цялото семейство с тази добре позната настолна игра на логика и концентрация за двама играчи. И двамата играчи измислят цветови ко..

Купи
Играта на гъската CARROUSEL
27,90лв.

Настолна игра за деца и възрастни, любима на цялото семейство! Бъди първият, който ще преведе своята гъска до края на пътеката, избягвайки всички преп..

Купи
Китайска дама
57,20лв.

Забавна и сложна, тази добре позната настолна игра предлага забавление за цялото семейство! Китайска дама е тактическа игра. Задачата е да преместите ..

Купи
Комплект игри CARROUSEL
72,50лв.

Една красива кутия с 50 игри за безкрайно забавление със семейството и приятели! Съдържа следните настолни игри: "Гъска", "Не се сърди човече", "Шашки..

Купи
Логически игри и пъзели
5,40лв.

Тези малки логически игри предлагат огромно забавление и са интелектуално предизвикателство за всички възрасти. 6 различни логически модела, изработен..

Купи
Магическа пирамида
6,40лв.

Триизмерен танграм - невероятна магическа пирамида от дърво, която ще озадачи и най-умните. Ще успееш ли да разгадаеш нейната сложна конструкция? Танг..

Купи
Магическа пирамида от топчета
6,40лв.

Забавна триизмерна вариация на древната китайска логическа игра танграм - магически пъзел от дърво във формата на пирамида от топчета, който ще успее ..

Купи
Магически кръст
6,40лв.

Забавна вариация на древната китайска логическа игра танграм - магически пъзел от дърво във формата на кръст, който ще успее да озадачи и най-умните! ..

Купи
Магически куб
6,40лв.

Забавна триизмерна вариация на древната китайска логическа игра танграм - магически пъзел от дърво във формата на куб, който ще успее да озадачи и най..

Купи
Магическо Т
6,40лв.

Забавна вариация на древната китайска логическа игра танграм - магически пъзел от дърво във формата на буквата Т, който ще успее да озадачи и най-умни..

Купи
Магнитен шах в кутия с панти
82,20лв.

Най-старата стратегическа настолна игра на света е любимо занимание за малки и големи. Думата "шах" идва от персийски и означава император, а думата м..

Купи
Малко микадо в дървена кутия
7,90лв.

Mikado е една от най-известните и разпространени игри за сръчност. Тя е за цялото семейство и можете да я играете у дома или на път. Първият играч хва..

Купи
Микадо Дъга със зарче
18,50лв.

Защо не играете микадо малко по-различно? Зарчето определя цвета на пръчката, която трябва да освободите от дървения пръстен. Игра на двигателни умени..

Купи
Микадо с дискове II
48,80лв.

Настолната игра "Mikado" е модерно издание на традиционната игра на шах, позната на всички. Микадото с дискове е вариант на класическото микадо с дърв..

Купи
Не се сърди човече
59,00лв.

"Не се сърди човече" е една от най-любимите семейни игри в цял свят. Първообразът й е играта Пачиси, създадена около 500 г. пр.н.е. в Индия, където вс..

Купи
Не се сърди човече
38,00лв.

"Не се сърди човече" е една от най-любимите семейни игри в цял свят. Първообразът й е играта Пачиси, създадена ок. 500 г. пр.н.е. в Индия, където все ..

Купи
Не се сърди човече CARROUSEL
36,50лв.

Любимото на поколения деца и възрастни "Не се сърди човече" в нов, модерен сюжет - 8 красиви кончета се надпреварват по игралното поле! Бъди първият, ..

Купи
Табла
61,40лв.

Забавление за цялото семейство! Добре познатата на много поколения играчи табла в практична дървена сгъваема кутия. Табла е стара игра за двама, в коя..

Купи
Танграм
6,40лв.

Танграм е древна, китайска логическа игра за подреждане, която развива концентрацията, логическото мислене и търпението. Целта е елементите да се комб..

Купи
Танграм
10,90лв.

Танграм е древна, китайска логическа игра за подреждане, която развива концентрацията, логическото мислене и търпението. Целта е елементите да се комб..

Купи
Показва 1 до 30 от 34 (2 страници)