Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Аксесоари за печене
24,00лв.

Аксесоари за къщи за кукли - комплект за печене. Този красив комплект съдържа всички важни неща, от които се нуждае малкия готвач в кухнята - купа, дъ..

Купи
Аксесоари кухня
24,00лв.

Аксесоарите за къщи за кукли съдържат всичко, от което се нуждае една малка домакиня. Кафеварка, чайник, прахосмукачка, дъска за гладене и ютия, тосте..

Купи
Аксесоари моята малка градина
34,60лв.

Този комплект с аксесоари за градината включва общо 32 елемента от  масивна дървесина. Тук малките градинари ще намерят много полезни неща - две ..

Купи
Аксесоари хол и спалня
22,90лв.

В хола, обзаведен със 17 аксесоара, е чудесно да се отпуснете или да почетете книга. Комплектът включва следните части: телевизор, радио, будилник, цв..

Купи
Баня
50,60лв.

Качествени мебели за баня , подходящи за всички къщи на Goki. Комплектът от букова дървесина се състои от 17 части - вана, душ кабина, тоалетна чиния,..

Купи
Детска стая
50,60лв.

Има ли по-голяма радост за едно младо семейство от новороденото бебе? Tо е най-ценния член и в семейството на куклите, затова и стаята му трябва да бъ..

Купи
Дневна
40,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Дневна
50,60лв.

Модерно обзаведена дневна за кукли, с внимание към детайла. За да бъде една къща напълно обзаведена, тя, разбира се, трябва да разполага с модерен хол..

Купи
Зайчарник
48,80лв.

Красив дървен зайчарник, в който живее семейство от шест сладки зайчета. Всеки ден те излизат да играят в градината, а когато огладнеят похапват вкусн..

Купи
Замък STORY
65,20лв.

Прекрасен замък от твърд картон, подходя както за смели рицари, така и за красиви принцеси! Играта съдържа: голям замък с 3 кули, оборудван с подвижен..

Купи
Кухня
42,50лв.

Чудесно интериорно решение за кухнята във вашата кукленска къща! Съдържа 9 мебели от масивна дървесина, които ще издържат на много дни игра! Помислено..

Купи
Кухня
63,20лв.

Кухненски мебели за кукли, подходящи за всички къщи на Goki. Комплектът от букова дървесина се състои от 30 части, включително хладилник, бар плот, ми..

Купи
Кухня
63,20лв.

Къде сте видяли къща без кухня? В кухнята домакинята прекарва голяма част от времето си в готвене, докато децата си играят наоколо, опитват супичката ..

Купи
Къща 2 етажа
193,90лв.

Двуетажната дървена къща за кукли е с височина 62 см и затова предлага на момичетата и момчетата достатъчно място за игри. Какво ще бъде обзавеждането..

Купи
Къща 3 етажа
291,00лв.

Триетажната дървена къща за кукли е с височина 88 см и затова предлага на момичетата и момчетата достатъчно простор за игри. Какво ще бъде обзавеждане..

Купи
Къща за кукли HAPPY DAY
353,50лв.

Голяма 3-етажна къща за кукли със съвременен, елегантен дизайн! Къщата е съвместима с кукли до 30 см и съдържа 12 броя специално пригодени мебели. Сле..

Купи
Моята ферма
72,00лв.

„Моята малка ферма“ от Goki е комплект, състоящ се от 13 дървени фигури и ферма с отварящ се покрив, която ще побере всички селскостопански животни. К..

Купи
Моята ферма с 2 сгради
165,00лв.

Прекрасна дървена къща - ферма с аксесоари, която ще насърчи всяко дете в ролевите игри. Този впечатляващ дървен комплект включва две сгради с отварящ..

Купи
Спалня
50,50лв.

Качествените мебели за спалня за къщата на вашите кукли. Можете да обзаведете къщата изцяло в този десен или да комбинирате стилно и модерно обзавежда..

Купи
Ферма за животни Story
62,90лв.

Вашето дете ще измисли вълнуващи истории с тази ферма за изграждане и различните и аксесоари. То може да построи фермата (от твърд картон) с помощта н..

Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)