Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Аксесоари за печене
22,40лв.

Аксесоари за къщи за кукли - комплект за печене. Този красив комплект съдържа всички важни неща, от които се нуждае малкия готвач в кухнята - купа, дъ..

Купи
Аксесоари кухня
22,90лв.

Аксесоарите за къщи за кукли съдържат всичко, от което се нуждае една малка домакиня. Кафеварка, чайник, прахосмукачка, дъска за гладене и ютия, тосте..

Купи
Аксесоари моята малка градина
35,80лв.

Този комплект с аксесоари за градината включва общо 32 елемента от  масивна дървесина. Тук малките градинари ще намерят много полезни неща - две ..

Купи
Аксесоари хол и спалня
22,40лв.

В хола, обзаведен със 17 аксесоара, е чудесно да се отпуснете или да почетете книга. Комплектът включва следните части: телевизор, радио, будилник, цв..

Купи
Дневна
39,20лв.

Чудесно интериорно решение за дневната във вашата кукленска къща! Съдържа 11 мебели от масивна дървесина и две текстилни възглавнички, които ще издърж..

Купи
Зайчарник
48,40лв.

Красив дървен зайчарник, в който живее семейство от шест сладки зайчета. Всеки ден те излизат да играят в градината, а когато огладнеят похапват вкусн..

Купи
Кухня
60,60лв.

Къде сте видяли къща без кухня? В кухнята домакинята прекарва голяма част от времето си в готвене, докато децата си играят наоколо, опитват супичката ..

Купи
Къща 2 етажа
193,90лв.

Двуетажната дървена къща за кукли е с височина 62 см и затова предлага на момичетата и момчетата достатъчно място за игри. Какво ще бъде обзавеждането..

Купи
Къща 3 етажа
283,90лв.

Триетажната дървена къща за кукли е с височина 88 см и затова предлага на момичетата и момчетата достатъчно простор за игри. Какво ще бъде обзавеждане..

Купи
Къща за кукли
210,90лв.

Фантастичната къща за кукли на 3 етажа, която е декорирана с разнообразни мебели. Тя ще помогне на децата да измислят свой собствен свят и да създадат..

Купи
Къща за кукли HAPPY DAY
353,80лв.

Голяма 3-етажна къща за кукли със съвременен, елегантен дизайн! Къщата е съвместима с кукли до 30 см и съдържа 12 броя специално пригодени мебели. Сле..

Купи
Моята ферма
72,00лв.

„Моята малка ферма“ от Goki е комплект, състоящ се от 13 дървени фигури и ферма с отварящ се покрив, която ще побере всички селскостопански животни. К..

Купи
Моята ферма с 2 сгради
154,20лв.

Прекрасна дървена къща - ферма с аксесоари, която ще насърчи всяко дете в ролевите игри. Този впечатляващ дървен комплект включва две сгради с отварящ..

Купи
Пожарна станция
134,20лв.

Открийте света на пожарникарите! Голяма пожарна станция от дърво на 3 нива, оборудвана с ръчен асансьор и площадка за кацане на хеликоптера. Съдържа о..

Купи
Спалня
53,60лв.

Качествените мебели за спалня за къщата на вашите кукли. Можете да обзаведете къщата изцяло в този десен или да комбинирате стилно и модерно обзавежда..

Купи
Ферма за животни Story
57,90лв.

Вашето дете ще измисли вълнуващи истории с тази ферма за изграждане и различните и аксесоари. То може да построи фермата (от твърд картон) с помощта н..

Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)