Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Балерини с паети
30,90лв.

Заповядайте на балетната сцена! Комплектът съдържа: 2 листа с подложка от пяна за допълване с повече от 800 пайети в 7 различни цвята. Творческа дейно..

Купи
Блясък BOLLYWOOD
20,60лв.

Да се потопим в екзотичния чар на Индия! Комплектът съдържа: 3 самозалепващи плоскости за украса с 8 бляскави листа (4 цвята), 1 шпатула. Творческа де..

Купи
Висяща декорация за изтриване
3,20лв.

Шест различни картички за изтриване ще стимулират децата да открият художника в себе си. Живите цветове перфектно отговарят на формите: пеперуда, риба..

Купи
Готини печати STAMPINOO
32,60лв.

Занимателен творчески комплект с 50 печата и три цвята мастило, в удобна метална кутия. Изберете своя цвят и започнете да украсявате рисунки, тетрадки..

Купи
Декорация Кристални феи
30,90лв.

5 прелестни декоративни висулки, които да довършите по ваш дизайн с помощта на светни кристални стикери и да украсите с тях стаята си! Комплектът с ъд..

Купи
Дървена картина за оцветяване, Пожарна
7,90лв.

За любителите на изобразителното изкуство! Триизмерна дървена картина за оцветяване: контурите на пожарникар, пожарна кола и горяща къща са отпечатани..

Купи
Дървена картина за оцветяване, Ферма за понита
8,40лв.

За любителите на изобразителното изкуство! Триизмерна дървена картина за оцветяване: контурите на две кончета, конюшна и дърво са отпечатани от едната..

Купи
Карти за оцветяване
12,90лв.

Оцветявайки петнадесетте карти, вашето дете ще се запознае с лъва, ламата, коалата, таралежа, лисицата. Върху всяка картинка има нарисувани светлосиви..

Купи
Карти за оцветяване и декориране с кадифе
12,90лв.

5 карти за оцветяване с премахващи се зони за закрепване на кадифето. Лесно е, просто поставете кадифения лист върху самозалепващата област, разтрийт..

Купи
Карти за шиене, Приключение
29,90лв.

Къде ще ни отведе днес приключенският ни дух? На пътешествие с кола, подводница или самолет? Комплектът съдържа: 4 листа за украса с 8 връзки, елемент..

Купи
Карти с акварели - Подводен свят
32,90лв.

Открийте в живописта красив миниатюрен подводен свят, населен с риби, китове, костенурки, делфини и морски кончета. Просто следвайте предварително про..

Купи
Карти със стикери
12,90лв.

Комплектът съдържа 15 цветно илюстрирани карти на различни животни, които детето може да декорира със 720 стикера по свой вкус и въображение. Като зал..

Купи
Комплект за изработка на бижута Geometrix
35,40лв.

Този творчески комплект ви дава възможност да изработите 8 красиви и модерни бижута от смаляваща се пластмаса. Просто следвайте брошурата с инструкции..

Купи
Комплект за изработка на бижута с цветни панделки
22,90лв.

С този креативен комплект ще можете да изработите 3 красиви бижута с флорални панделки: 2 гривни и колие, украсено с малки златни птички. Това са идеа..

Купи
Комплект покани
20,00лв.

Организирате пари послучай рождения си ден? Изпратете на гостите си елегантни покани, които сами сте изработили! Комплектът съдържа: 10 листа за оцвет..

Купи
Корони от хартия и стикери
20,60лв.

Готови ли сте за крале и кралици на бала? С този творчески комплект всяко дете ще украси красиви корони с малки, цветни и искрящи кристали. Това заним..

Купи
Красива птица STRASS
20,60лв.

Украсете дома си с 3 прелестни картини на екзотични птици! Комплектът съдържа: 3 листа за украса, 2 листа с разноцветни кристали за залепване. Творчес..

Купи
Кукли за пръсти за оцветяване
12,90лв.

Направи си сам кукли за пръсти - изрежете осемте фигури на тигър, лъв, слон, мечка, жираф, зебра, заек или куче, оцветете ги по ваш вкус и представле..

Купи
Магическа дъска
3,50лв.

Всички ги познават - вълшебната черна дъска за неограничено забавление при рисуване. Тази вълшебна дъска позволява на децата да пишат и рисуват различ..

Купи
Магически рисунки за изтриване
2,80лв.

Четирите магически рисунки за изтриване ще помогнат на детето да открие художника в себе си. Атрактивните цветни мотиви превръщат детската игра в исти..

Купи
Магически рисунки за изтриване
2,90лв.

С помощта на дървена пръчка, подобна на молив, децата изстъргват горния (черен) слой на картата за изтриване, под който има цветен фон, като по този н..

Купи
Маски - Да живеят перата
30,00лв.

Време е за маскен бал! Създайте фантастични картини на маски с пера, с които да очаровате приятелите си! Комплектът съдържа: 4 листа за украса с 40 пе..

Купи
Мозайка Животни от приказките
41,20лв.

Този творчески комплект ви позволява да създавате красиви цветни портети на фантастични същества. За целта просто залепете различните мозайки и криста..

Купи
Мозайка пирати
18,90лв.

Този творчески комплект ви позволява да правите красиви цветни портрети на пирати. За целта залепете различните мозайки с ефект на блясък или мат на в..

Купи
Направи си магнити и ключодържател от пластмаса
12,90лв.

Развихри своето въображение и зарадвай близките си с неповторими магнити или ключодържател, изработени лично от теб. Оцвети по свой вкус предварителн..

Купи
Направи си сам хартия
26,00лв.

Този комплект е оборудван с всичко необходимо, за да направите страхотна хартия в домашни условия! След като усвоите основната техника, развихрете фан..

Купи
Облечи младоженците
14,20лв.

Открийте света на модата и облечета младоженците! За всеки от тях оцветете фона, след това изберете красив тоалет и аксесоари. Съдържа: фигури за обли..

Купи
Околосветско пътешествие с пясък
20,00лв.

Да посетим три различни точки на света с прелестните карти за оцветяване с пясък! Комплектът съдържа: 3 лепилни дъски за украса с 4 тубички пясък, 1 ш..

Купи
Памучна торба голяма
4,00лв.

Текстилна чанта от 100% памук в естествен нюанс. Чанта като никоя друга! Можете да я оцветите, използвайки собственото си въображение, за да създадете..

Купи
Памучна торба за оцветяване динозавър
4,40лв.

Текстилна торбичка за оцветяване с фантастична илюстрация на динозаври, които да оцветите сами! Така практичният аксесоар се превръща в уникално дизай..

Купи
Показва 1 до 30 от 61 (3 страници)