Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Комплект за изработка на бижута Geometrix
35,40лв.

Този творчески комплект ви дава възможност да изработите 8 красиви и модерни бижута от смаляваща се пластмаса. Просто следвайте брошурата с инструкции..

Купи
Музикална кутия Еднорог
43,90лв.

Розовият приказен свят ви кани на приключение в компанията на вълшебни еднорози. Музикалната кутия е създадена специално за момичета, които обичат тез..

Купи
Музикална кутия Еднорог
51,60лв.

 Кутията за малки съкровища е във формата на сърце и е украсена с мотиви на еднорог. Когато отворите кутията, от вътре ще се появи крилата фея, т..

Купи
Музикална кутия с чекмедже, Балерина VI
58,20лв.

Красивата и удобна кутия за бижута е идеалното допълнение към стаята на всяко момиченце. Естетичната красота на детска играчка, съчетана с практическо..

Купи
Музикална кутия фея II
48,40лв.

Красива кутия за бижута,  с танцуваща балерина под звуците на Лебедово езеро. Музикалната кутия е в сребрист цвят, с илюстрация на  малка фе..

Купи
Музикална кутия, Балерина
58,20лв.

За съхранение на специални съкровища - музикална кутия, с различни отделения за бижута, огледалце и навиващ се механизъм. Когато отворите кутията, пре..

Купи
Музикална кутия, Фея
43,80лв.

За любителите на света на феите - музикална кутия за съхранение на бижута и други съкровища с чекмедже и навиващ се механизъм. Когато отворите кутията..

Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)