Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Експертен комплект за детективи
108,50лв.

Научете се да събирате и анализирате съдебномедицински доказателства! Използвайте научни методи, за да разкриете престъпления! Присъединете се към наш..

Купи
Обучение на кучета
58,50лв.

Скъпи приятели на кучетата, както знаете, кучето ви е уникално – то е самостоятелна личност. Знаете ли, обаче, че имате голямо влияние над тази личнос..

Купи
Тримата - Аларма срещу гангстери
23,20лв.

Полезен уред за защита на скривалищата и вещите ти от нежелани натрапници! В режим “отчитане на движението” уредът реагира на промяна в светлината и в..

Купи
Тримата - Криптекс
26,90лв.

Уред със скривалище, който може да бъде отворен само от създателя на тайния код! Идеален за укриване на секретни записки, монети, ключове и други скъп..

Купи
Тримата - Мулти-шпионин
23,20лв.

Мултишпионинът е многофункционален уред в джобен формат! Съдържа: лупа, огледало, тайно отделение, шнур, пинсета с широка част за внимателно повдигане..

Купи
Тримата - Светлинен UV-кодер
23,20лв.

Незаменим уред в изпращането и разчитането на тайни съобщения! Използвай писалката, за да напишеш невидим текст. След това твоят партньор трябва само ..

Купи
Тримата - Уред за подслушване
23,20лв.

Уредът за подслушване (или слухов шпионин) съдържа чувствителен микрофон, който улавя шум главно от една посока. Той преобразува звука в токови колеба..

Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)