Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Банджо Pure
46,40лв.

За начинаещи музиканти! Това красиво дървено банджо в меки и модерни цветове, перфектно за малките ръце, ще събуди в детето Ви желанието да твори музи..

Купи
Барабан
52,90лв.

Многоцветният барабан има дървено тяло, мембрана от естествена кожа и палки от дърво. Благодарение на каишката децата могат да носят барабана. Страхот..

Купи
Барабанче
15,00лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Цветен дървен барабан с размер 10,2 см, за насърчаване развиването на моторните умения..

Купи
Викингски рог
8,40лв.

Тръба от естествен рог - незаменим сигнален инструмент за всеки малък и голям викинг! С връзка на врата за удобно пренасяне...

Купи
Дайре с 3 звънчета
12,80лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с три метални звънчета и размер 10,4 см, за насърчаване развиването на ..

Купи
Дайре с 3 звънчета
13,60лв.

Дайрето е популярен музикален инструмент, който може да се използва от малки деца. Барабанчето е направено от дърво, покрито е от едната страна с есте..

Купи
Дайре с 5 звънчета
24,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Дървено дайре с пет метални звънчета  и диаметър 20 см, за насърчаване развиванет..

Купи
Двойка маракаси
26,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Нашите маракаси са изработени..

Купи
Двойка маракаси
23,80лв.

 Маракасите са много популярен ритмичен инструмент и дават възможност на малките деца да участват активно в музиката. Тези цветни маракаси са муз..

Купи
Двойни маракаси дъга
28,90лв.

Маракасите са много популярен перкусионен инструмент, който дава възможност на малките деца да участват активно в музиката. Развива чувството си за ри..

Купи
Дрънкалка Дъга
19,60лв.

Дървената дрънкалка с цветовете на дъгата е удивителен ударен инструмент, който можете да използвате като акомпанимент на пеене, свирене и ритмично за..

Купи
Дървен ксилофон, 4 тона
32,20лв.

Ксилофонът е много популярна музикална играчка за деца. Ксилофоните отварят портата към света на музиката, ритъма и пеенето и също така подобряват дви..

Купи
Игра с чук с ксилофон Pure
50,20лв.

Прекрасна игра за сръчност в меки тонове с очарователни рисунки на малки животни, които ще помогнат на детето да развие своите умения, докато се забав..

Купи
Казу
2,80лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява пластмасова тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до ..

Купи
Казу - музикална играчка
6,50лв.

Казуто е вид музикален инструмент, който представлява тръба с диафрагма вътре. Под въздействието на издухания въздух страната по-близо до диафрагмата ..

Купи
Кастанети
6,40лв.

За любителите на испанската музика и страстните ритми на фламенкото. Кастанети във формата на пчела, мишка, жаба или риба ще насърчат развиването на м..

Купи
Кастанети мишка и крокодил
4,69лв.

За любителите на испанската музика и завладяващите ритми на фламенкото! Кастанети във формата на мишка или крокодил ще насърчат развиването на моторни..

Купи
Китара
113,20лв.

Тази китара е предназначена за малки деца - начинаещи. Това е истински музикален инструмент, произведен във фабрика за китари. Може да бъде настроен, ..

Купи
Кречетало
7,20лв.

Дървеното кречетало е класическа играчка, която свързваме с пролетта и Великден. Кречеталото е забавно и е подходящо за детски представления, театър, ..

Купи
Ксилофон
49,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Ксилофон
49,20лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Ксилофон изработен от дърво и метал, с 8 тона и перфектен звук, като при професионален..

Купи
Лента за ръка и крак със звънчета
9,00лв.

За любителите на прекрасния свят на музиката, звуците и ритъма. Забавна музикална гривна с 4 метални звънчета и регулируем размер за насърчаване разви..

Купи
Маракас Confetti Barbell
12,00лв.

Перкусиите са важна част от всяко музикално изпълнение! Задайте ритъм с веселите маракаси от серията Confetti! Инструментите от серията Confetti събуж..

Купи
Маракаси Калинка
26,20лв.

Маракасите са много популярен ритмичен инструмент и дават възможност на малките деца да участват активно в музиката. Тези дървените калинки - маракаси..

Купи
Метален барабан, Стража, регулируем звук
34,80лв.

Синият метален барабан с маршируващи войници и червена каишка има регулируем звук. Музикалните играчки поддържат чувството за ритъм у децата, интереса..

Купи
Метален ксилофон Confetti
33,50лв.

Дървен ксилофон с 12 тона от серията Confetti в стил Pop N' Rock. Създаден да събужда всички сетива и запознава най-малките музиканти с радостите н..

Купи
Мини свирка животни
6,40лв.

Красиви и забавни дървени свирки със смешни физиономии на прасе, крокодил и клоун. Напълно безвредни бои на водна основа. Стимулира развитието на муз..

Купи
Мини хармоника с верижка
7,40лв.

Вашият любим музикален инструмент, готов за употреба - носете го на врата си или го сложете в джоба. Мини метална устна хармоника с 8 тона, размер 4 с..

Купи
Моето първо електронно пиано Confetti
147,40лв.

Това атрактивно мини пиано с 18 клавиша ще зарадва децата и ще ги запознае с радостта от музицирането. То е стабилно и размерът му е идеално подходящ ..

Купи
Музикален инструмент дъжд
41,40лв.

Музикалният инструмент - цветен дъжд е с размери 34,4 х 5,2 см и е изграден от пластмасова тръба с дървени капачки. Вътре има цветни дъговидни дискове..

Купи
Показва 1 до 30 от 47 (2 страници)