Доставка

 • Поръчаните играчки се доставят от куриерска фирма "Спиди" АД  на територията на цялата страна. Доставката се осъществява на посочен от Вас адрес или в най-близкия офис на куриерската фирма.

Доставката на поръчаните стоки се осъществяват в рамките на 2 работни дни, считано от момента на успешно направена поръчка до 13:00 часа. Поръчки, направени след 13:00 часа се обработват на следващия работен ден. Информация за деня на доставка ще получите в имейл за потвърждаване на поръчката. Ако искате да заявите желание за експресна поръчка може да се свържете с нас на тел. +359 88 7915621 или да ни пишете на имейл eshop@krokitoys.com.

Цената за доставка в София и страната, независимо от тежестта на пратката, е в размер на 3,90 лева до офис на куриерска фирма "Спиди" АД и 4,90 лв. до посочен от Вас адрес. В случай, че клиентът желае доставката да бъде извършена от друга куриерска компания, цената на доставката ще бъде за сметка на клиента по тарифите на съответната куриерска компания. 

Цената за доставка на поръчка на стойност над 99 лева е безплатна.

Пратките се доставят в работни дни и в събота между 09:00 и 18:00 часа. За доставка в събота се начислява допълнителна такса от 3,60 лв. Доставка на поръчана стока не се извършва в неделя и на официални празници.

krokitoys.com не носи отговорност в случаите, в които забавянето е по вина на куриера, извършващ доставката. В случай, че сте избрали опция за плащане “Наложен платеж”, при получаване на пратката си заплащате само посочената стойност на наложения платеж. Задължително проверете целостта на пратката в присъствието на куриера. Ако забележите повреда или липса, куриерът трябва да състави протокол за щета. В противен случай krokitoys.com не може да се ангажира с връщане на сумата или подмяна на стоката.

Посочените цени са с включен ДДС.


Ако потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок krokitoys.com се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Съветваме Ви да проверявате внимателно съдържанието на Вашата кошница, както и информацията с условия и адрес за доставка. Ако са необходими допълнителни уточнения по отношение на поръчката Ви си запазваме правото да се свържем с Вас по телефона.


Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриерската компания СПИДИ АД, замества касовата бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби”.

Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на връщане на поръчката или рекламация!


Фиcĸaлeн бoн зa Πoщeнcĸи Πapичeн Πpeвoд нa ocнoвaниe HAPEДБA № H-18 oт 13 дeĸeмвpи 2006 г. зa peгиcтpиpaнe и oтчитaнe нa пpoдaжби в тъpгoвcĸитe oбeĸти чpeз фиcĸaлни ycтpoйcтвa, Чл. 3. (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.; изм. и дoп., бp. 48 oт 2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.; дoп., бp. 27 oт 2012 г., в cилa oт 03.04.2012 г.; дoп., бp. 54 oт 2012 г., в cилa oт 17.07.2012 г.) (1) (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.; изм. изцялo, бp. 48 oт 2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.) Bcяĸo лицe e длъжнo дa peгиcтpиpa и oтчитa извъpшвaнитe oт нeгo пpoдaжби нa cтoĸи или ycлyги във или oт тъpгoвcĸи oбeĸт чpeз издaвaнe нa фиcĸaлнa ĸacoвa бeлeжĸa oт фиcĸaлнo ycтpoйcтвo (ФУ), ocвeн ĸoгaтo плaщaнeтo ce извъpшвa чpeз ĸpeдитeн пpeвoд, диpeĸтeн дeбит или нaличeн пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз дocтaвчиĸ нa плaтeжнa ycлyгa пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa плaтeжнитe ycлyги и плaтeжнитe cиcтeми, или чpeз пoщeнcĸи пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз лицeнзиpaн пoщeнcĸи oпepaтop зa извъpшвaнe нa пoщeнcĸи пapични пpeвoди пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa пoщeнcĸитe ycлyги.