Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Зайче касичка
39,80лв.

За първите ви спестявания - страхотна касичка с форма на заек! Прозрачната част отпред ви позволява да видите монетите и банкнотите, които сте спестил..

Купи
Касичка пират и принцеса
10,60лв.

За малките спестовници. Изберете своята метална касичка пират или принцеса. Разполага с отвор за пускане на монети или съхранение на бижута и ценности..

Купи
Касичка телефонна кабина
24,20лв.

За малките спестовници - метална касичка, с оригинална форма на лондонска телефонна кабина и отвор за пускане на монети. Сега вече съкровищата ви са ..

Купи
Метален сейф с шифър син
25,20лв.

За съхранение на джобните ви пари. С код за заключване. Синият метален сейф е голям и може да побере истинско съкровище. Касата е защитена от неканени..

Купи
Метален сейф с шифър червен
25,20лв.

За съхранение на джобните ви пари. С код за заключване. Червеният метален сейф е голям и може да побере истинско съкровище. Касата е защитена от некан..

Купи
Мече касичка
30,00лв.

Това кафяво мече е красива дървена касичка, която ще помогне на детето Ви да съхранява монети и банкноти. Изваждането е лесно, благодарение на капака,..

Купи
Прасенце касичка
39,80лв.

Класическата касичка, разбира се, е прасенце, сега с прозрачна физиономия, през която може да наблюдавате как нарастват спестяванията ви! Прасенцето-к..

Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)