Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Конструктор от 60 части + пъзел Град
85,90лв.

До всички начинаещи архитекти! Време е да построите най-готиния град в света - вашия! С тази игра 2 в 1, изработена от дърво и картон, е лесно да изгр..

Купи
Влак Pure
53,50лв.

Прекрасен 2 в 1 дървен влак, състоящ се от локомотив и две вагончета в меки цветове. Състои се от 17 цветни блокчета в различни геометрични форми и с..

Купи
Камион DIY BRICO KIDS
57,90лв.

Конструктор и играчка за дърпане – сглобете елементите с помощта на гайките, винтовете и инструментите в комплекта, за да получите страхотен дървен ка..

Купи
Количка за дърпане с конструктор
38,90лв.

Играчка за дърпане и конструктор в едно! Дървената количка с 4 колела и въженце за дърпане побира 18 кубчета с различни форми и цветове. Можете да пос..

Купи
Конструктор 100 части
50,80лв.

Дървен конструктор от 100 части в различни форми и цветове. Постройте градове, замъци, лабиринти… Кубчетата са изработени от висококачествена букова д..

Купи
Конструктор замък в дървена кутия
82,20лв.

150 части, които ви позволяват да изградите каквото ви хрумне! Постройте замъка от мечтите си или невероятна бойна крепост с този комплект конструктор..

Купи
Конструктор от 100 части
53,90лв.

Призив към всички строителни ентусиасти! Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгра..

Купи
Конструктор от 20 части във формата на камък SWEET COCOON
66,50лв.

Открийте една прекрасна играчка, която дава воля на въображението на деца от 2 -годишна възраст! Тази игра се състои от 20 "скъпоценни" дървени ка..

Купи
Конструктор от 60 части
43,20лв.

Призив към всички строителни ентусиасти! Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгра..

Купи
Къща за сортиране Горски бебета животни
58,90лв.

Тази цветна къща ще помогне на вашето дете да изучава различните форми и цветове, да разпознава времето. Осемте дървени елемента и часовника ще развия..

Купи
Магнитен самолет
37,90лв.

Кой не иска да полети? Играчка 2 в 1 – сглобете дървения самолет, а след това си играйте с него и пилота. Благодарение на магнитните части е възможно ..

Купи
Малка магнитна ракета
41,50лв.

Магнитната ракета е един от символите на бранда Janod. Мечтата за Космоса винаги е вълнувала децата! Играчка 2 в 1 – сглобете шесте дървени части, за ..

Купи
Моето малко село
43,40лв.

Дървен конструктор от 46 части. Изградете свое собствено село, далеч от шумния градски живот. Освен жилищни сгради и животни, има и селска църква, мин..

Купи
Мозайка Дъга II
22,00лв.

Идеалният подарък за креативни деца, които ще я използват по много интересни и необичайни начини. Цветните елементи могат свободно да бъдат подредени,..

Купи
Мозайка Триъгълник
19,60лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Мозайка Ферма
22,90лв.

43 цветни дървени части, с които можете да конструирате най-различни истории и картини. В страхотни цветове, форми и десени, които включват дори ферме..

Купи
Направи си сам роботи
75,50лв.

Дървените роботи за самостоятелно сглобяване с отвертка от серията Brico'kids на френската марка JANOD са идеалният подарък за всеки малък ентусиаст. ..

Купи
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)