Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Конструктор от 60 части + пъзел Град
85,90лв.

До всички начинаещи архитекти! Време е да построите най-готиния град в света - вашия! С тази игра 2 в 1, изработена от дърво и картон, е лесно да изгр..

Купи
Влак Pure
53,50лв.

Прекрасен 2 в 1 дървен влак, състоящ се от локомотив и две вагончета в меки цветове. Състои се от 17 цветни блокчета в различни геометрични форми и с..

Купи
Количка за дърпане с конструктор
38,90лв.

Играчка за дърпане и конструктор в едно! Дървената количка с 4 колела и въженце за дърпане побира 18 кубчета с различни форми и цветове. Можете да пос..

Купи
Количка за дърпане с конструктор SWEET COCOON
87,50лв.

Тази дърпаща се количка може да се носи навсякъде! Изключително красива и много популярна сред децата, поради многото си възможности за игра! Първо, т..

Купи
Конструктор 100 части
50,80лв.

Дървен конструктор от 100 части в различни форми и цветове. Постройте градове, замъци, лабиринти… Кубчетата са изработени от висококачествена букова д..

Купи
Конструктор от 100 части
53,90лв.

Призив към всички строителни ентусиасти! Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгра..

Купи
Конструктор от 20 части във формата на камък SWEET COCOON
66,50лв.

Открийте една прекрасна играчка, която дава воля на въображението на деца от 2 -годишна възраст! Тази игра се състои от 20 "скъпоценни" дървени ка..

Купи
Конструктор от 60 части
43,20лв.

Призив към всички строителни ентусиасти! Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгра..

Купи
Костенурка за дърпане дъга SWEET COCOON
63,50лв.

Тази сладка костенурка ще стане най-добрият приятел на вашето дете! То ще обича да я разхождат навсякъде, докато развива двигателните си умения. Тази ..

Купи
Къща за сортиране Горски бебета животни
58,90лв.

Тази цветна къща ще помогне на вашето дете да изучава различните форми и цветове, да разпознава времето. Осемте дървени елемента и часовника ще развия..

Купи
Малка магнитна ракета
41,50лв.

Магнитната ракета е един от символите на бранда Janod. Мечтата за Космоса винаги е вълнувала децата! Играчка 2 в 1 – сглобете шесте дървени части, за ..

Купи
Моето малко село
43,40лв.

Дървен конструктор от 46 части. Изградете свое собствено село, далеч от шумния градски живот. Освен жилищни сгради и животни, има и селска църква, мин..

Купи
Мозайка Триъгълник
19,60лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Мозайка Ферма
22,90лв.

43 цветни дървени части, с които можете да конструирате най-различни истории и картини. В страхотни цветове, форми и десени, които включват дори ферме..

Купи
Направи си сам роботи
75,50лв.

Дървените роботи за самостоятелно сглобяване с отвертка от серията Brico'kids на френската марка JANOD са идеалният подарък за всеки малък ентусиаст. ..

Купи
Пирамида от 6 кубчета, Горски бебета животни
53,90лв.

Игра-конструктор, съставена от 6 влизащи едно в друго дървени кубчета, която насърчава децата да развиват координация и чувство за наблюдение. Всеки к..

Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)