Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Конструктор от 60 части + пъзел Град
78,00лв.

До всички начинаещи архитекти! Време е да построите най-готиния град в света - вашия! С тази игра 2 в 1, изработена от дърво и картон, е лесно да изгр..

Купи
Влак Pure
55,90лв.

Прекрасен 2 в 1 дървен влак, състоящ се от локомотив и две вагончета в меки цветове. Състои се от 17 цветни блокчета в различни геометрични форми и с..

Купи
Количка за дърпане с конструктор
34,60лв.

Играчка за дърпане и конструктор в едно! Дървената количка с 4 колела и въженце за дърпане побира 18 кубчета с различни форми и цветове. Можете да пос..

Купи
Конструктор 100 части
49,40лв.

Дървен конструктор от 100 части в различни форми и цветове. Постройте градове, замъци, лабиринти… Кубчетата са изработени от висококачествена букова д..

Купи
Конструктор замък в дървена кутия
80,80лв.

150 части, които ви позволяват да изградите каквото ви хрумне! Постройте замъка от мечтите си или невероятна бойна крепост с този комплект конструктор..

Купи
Конструктор от 20 части във формата на камък SWEET COCOON
59,60лв.

Открийте една прекрасна играчка, която дава воля на въображението на деца от 2 -годишна възраст! Тази игра се състои от 20 "скъпоценни" дървени ка..

Купи
Конструктор от 60 части
39,40лв.

Призив към всички строителни ентусиасти! Този комплект е идеален, за да развихрите въображението си. Конструирайте самолети, роботи или гигантски сгра..

Купи
Конструктор Шалимар
39,00лв.

Използвайте креативността си и постройте различни сгради. Един малък град, една голяма кула и много други строителни елементи, дори две забавни човешк..

Купи
Къща за сортиране Горски бебета животни
49,40лв.

Тази цветна къща ще помогне на вашето дете да изучава различните форми и цветове, да разпознава времето. Осемте дървени елемента и часовника ще развия..

Купи
Магнитен самолет
35,40лв.

Кой не иска да полети? Играчка 2 в 1 – сглобете дървения самолет, а след това си играйте с него и пилота. Благодарение на магнитните части е възможно ..

Купи
Магнитен хеликоптер
35,40лв.

Понесете се в небето! Играчка 2 в 1 – сглобете дървения хеликоптер, а след това си играйте с него и пилота. Благодарение на магнитните части е възможн..

Купи
Малка магнитна ракета
35,40лв.

Магнитната ракета е един от символите на бранда Janod. Мечтата за Космоса винаги е вълнувала децата! Играчка 2 в 1 – сглобете шесте дървени части, за ..

Купи
Моето малко село
43,90лв.

Дървен конструктор от 46 части. Изградете свое собствено село, далеч от шумния градски живот. Освен жилищни сгради и животни, има и селска църква, мин..

Купи
Мозайка Гео
56,20лв.

Дървеният пъзел с геометрични мотиви предлага на децата безкрайни възможности за подредба. 250те дървени части имат различни форми и са в 6 страхотни ..

Купи
Мозайка Дъга II
22,00лв.

Идеалният подарък за креативни деца, които ще я използват по много интересни и необичайни начини. Цветните елементи могат свободно да бъдат подредени,..

Купи
Мозайка Триъгълник
18,50лв.

Фантастична дървена мозайка в триъгълна рамка, която може едновременно да служи за създаване на цветни композиции в абстрактни форми, подреждане на фи..

Купи
Мозайка Ферма
22,00лв.

43 цветни дървени части, с които можете да конструирате най-различни истории и картини. В страхотни цветове, форми и десени, които включват дори ферме..

Купи
Пожарна DIY
49,90лв.

Конструктор и играчка за дърпане – сглобете елементите с помощта на гайките, винтовете и инструментите в комплекта, за да получите великолепна пожарни..

Купи
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)