Филтър

Цена
Марка
Възраст
Вид

Категории

Гъвкави кукли градско семейство
42,80лв.

Градско семейство са дървени фигури с гъвкави крайници и цветни текстилни дрешки. Те могат да седят или да стоят прави. Благодарение на тях играта на ..

Купи
Гъвкави кукли кралско семейство
39,20лв.

Всяка хубава приказка включва кралско семейство и свитата му. Комплектът съдържа 6 гъвкави кукли с подвижни ръчички и крачета – крал, кралица, принц, ..

Купи
Гъвкави кукли Модерно семейство
31,20лв.

Гъвкавите кукли са дървени фигури с гъвкави крайници и цветни текстилни дрешки. Те могат да седят или да стоят прави, правят играта по-оживена и се пр..

Купи
Гъвкави кукли Семейство на къмпинг
36,80лв.

Гъвкавите кукли са дървени фигури с гъвкави крайници и цветни текстилни дрешки. Те могат да седят или да стоят прави.  Благодарение на тях играта..

Купи
Гъвкаво животно гъска
4,50лв.

Гъската с подвижни крачета е изработена от буково дърво и филц , оцветена ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с гъската никога няма да е ску..

Купи
Гъвкаво животно петел
4,50лв.

Петелът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и филц , оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото петле никога няма да ..

Купи
Гъвкаво животно пингвин
4,50лв.

Пингвинът с подвижни крачета е изработен от буково дърво и текстил, оцветен ръчно с безвредни бои на водна основа. Играта с веселото пингвинче никога ..

Купи
Изскачащи кукли, 4 вида
7,40лв.

Какво по-изкушаващо за децата от това да слушат или разказват вълнуваща история? Куклите в конус са весели инструменти, с които всеки се превръща във ..

Купи
Количка за кукли CANDY CHIC
154,50лв.

Куклите ще седят удобно в тази красива количка от колекцията Candy Chic в страхотни цветове и елегантен десен на точки! Токущо проходилите деца могат ..

Купи
Кукла за обличане
20,80лв.

Превърнете се в истински моден дизайнер и направете невероятно модно ревю! Комплектът съдържа 1 дървена фигурка на основа, 26 облекла,  аксе..

Купи
Кукла за обличане от картон
9,00лв.

Всяко момиче обича да се облича и преоблича, докато се гледа в огледалото. Тази прелестна картонена кукла - също. Изберете й облекло за срещи с прияте..

Купи
Кукла за ръка вълк
22,00лв.

Куклата на сивия вълк има остри зъби, дълъг език и е наострила уши да не изпусне плячката. Куклата за ръка е висока 40 см. Предназначена е за игра или..

Купи
Кукла за ръка диви животни
15,20лв.

Кукли за ръка - лъв, слон и жираф. Животните са изработени от мек плюш. В ролеви игри, комуникация, развитие на речника, двигателни умения, емоционалн..

Купи
Кукла за ръка жаба Фрило
20,80лв.

Тази мекичка кукла за ръка носи забавното име Фрило и е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на жаба е подходяща за куклен театър у дома или в ..

Купи
Кукла за ръка животни
18,50лв.

Плюшените кукли за ръка са предназначени както за игра, така и за гушкане. Фигурите на кон, лисица, енот или мече са подходящи за куклен театър у дома..

Купи
Кукла за ръка крава Кари
20,80лв.

Запознайте се със симпатичната крава Кари. Плюшената кукла за ръка е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на крава е подходяща за куклен театър..

Купи
Кукла за ръка крокодил
22,00лв.

Текстилна кукла за ръка крокодил с голяма челюст и големи зъби. Дали крокодилът ще е лош или добър зависи от вас. Куклата за ръка е дълга 39 см. Подхо..

Купи
Кукла за ръка овца Сузи
20,80лв.

Запознайте се със симпатичната овца Сузи. Плюшената кукла за ръка е предназначена за игра или гушкане. Фигурата на овца е подходяща за куклен театър у..

Купи
Кукла за ръка пате Елза
20,80лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното пате Елза е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Кукла за ръка прасе Снели
20,80лв.

Розовото прасенце Снели обича да си прави кални бани. Куклата за ръка е приятна и мека на допир, затова е и страхотна за гушкане. Червеният шал е здра..

Купи
Кукла за ръка слон Нира
18,20лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Синият слон Нира е мека и приятна на допир кукла за ръка. Играчките за ръка развиват речника на децата, двигате..

Купи
Кукла за ръка чудовище Харди
20,80лв.

Плюшеното чудовище за ръка носи забавното име Харди и е предназначено за игра или гушкане. Куклата за ръка е подходяща за куклен театър у дома или в д..

Купи
Кукла за ръка Шаги - куче
18,50лв.

Перфектен подарък за всяко малко дете. Пухеното куче Шаги е кукла за ръка, изработена от  качествен плюш, което прави  играчката, подходяща ..

Купи
Кукли за пръсти Жабокът принц
28,90лв.

Много отдавна, в едно далечно царство, живял мъдър и благочестив цар, когото хората много обичали и тачели. Той имал шест красиви дъщери… Така започва..

Купи
Кукли за пръсти животни
4,60лв.

С плюшените кукли за пръсти можете да съчините и представите различни истории. Шестте различни фигури са подходящи за куклен театър у дома или в детск..

Купи
Кукли за пръсти Червената шапчица
33,50лв.

Имало някога едно малко сладко момиченце. Всеки го обиквал от пръв поглед, но най-много го обичала баба му, която всеки път се чудела какво да даде на..

Купи
Кукли за пръсти, Горски животни
4,80лв.

С плюшените кукли за пръсти, можете да съчините и представите различни истории. Осемте различни фигури са подходящи за куклен театър у дома или в дет..

Купи
Кукли за ръка крава, прасе, жаба (с крака)
19,40лв.

Животните за ръка крава, прасенце и жаба са сред първите животни, които децата се научават да разпознават. Те ще се превърнат и в първите верни прияте..

Купи
Марионетка динозавър
27,50лв.

Дървена кукла на конци  динозавър с подвижна опашка. Куклите упражняват двигателните умения  на ръцете и концентрацията  на детето. Тез..

Купи
Марионетка жираф
27,50лв.

Да се разходим до африканската савана и да се запознаем с Жирафа. Марионетката-жираф е направена от дърво и е прикрепена към водещ кръст с тънки въжен..

Купи
Показва 1 до 30 от 42 (2 страници)