Филтър

Цена

Категории

Baby Nova

Каучук биберон за мляко кръгъл, к-т от 2 бр.
3,80лв.

Каучуков антиколик биберон за тясно шише с кръгъл накрайник с естествена форма. Пасва на повечето стандартни шишета за хранене. Предлага се в размер "..

Купи
Dentistar - Art Силиконова залъгалка с ринг и кутийка
10,30лв.

Силиконова залъгалка с ортодонтска форма с удобен ринг. Размер 1: 0-6 месеца. Специална серия с отличителен дизайн. Пластмасовата част е адаптирана къ..

Купи
Силиконова залъгалка без ринг р-р 2
8,00лв.

Залъгалка силиконова, без ринг, размер 2, със симетрична форма, която се предлага в гама от модерни цветове и дизайн. Така наречените нощни биберони ..

Купи
Мека чесалка за зъби
5,60лв.

Мека чесалка Baby Nova под формата на осморка успокоява болезнените венци по време на пробиване на първите зъби. Може да охладите във фризер или ст..

Купи
Ножичка
5,50лв.

За да изрежете ноктите възможно най-безопасно, нашите ножици имат гумени нехлъзгащи се дръжки, които осигуряват добро сцепление. Освен това имат заоб..

Купи
Лъжички с дълга дръжка 3 бр.
5,00лв.

Дългите бебешки лъжички са отлични за хранене от дълбоки съдове, тъй като дългата дръжка на лъжицата ви помага лесно да стигнете до дъното на съда и н..

Купи
Шише PA 300 мл силиконов биберон широк
14,10лв.

Шишето от 300 мл с широко гърло е перфектно за хранене на най-малките бебета, но също така е чудесно и за пиене на чай между храненията при по-големи ..

Купи
Каучук биберон за каши и пюрета кръгъл, к-т от 2 бр.
3,80лв.

Каучуков антиколик биберон за тясно шише с кръгъл накрайник с естествена форма. Пасва на повечето стандартни шишета за хранене. Предлага се в размер "..

Купи
Силиконова залъгалка с ринг
6,80лв.

Силиконова залъгалка с ринг и форма на черешка в практична кутийка за съхранение. Размер универсален за възраст от 0 до 24 месеца. Разноцветен дизайн...

Купи
Силиконова залъгалка без ринг р-р 3
8,00лв.

Залъгалка силиконова без ринг, размер 3, симетрична форма се предлага в гама от модерни цветове и дизайн. Така наречените нощни биберони могат да се ..

Купи
Музикална играчка Бухал, Луна
26,20лв.

Нежните мелодии на тази музикална играчка ще помогнат на детето ви да заспи. Изработена е от няколко вида цветни платове и има връзки, за по-удобно ..

Купи
Ножичка от неръждаема стомана
12,00лв.

Бебешки ножици от неръждаема стомана със заоблени връхчета, за да отрежете ноктите възможно най-безопасно и да избегнете наранявания...

Купи
Термо лъжички
6,30лв.

Термо лъжички с удобни дръжки. Материалът на лъжиците има термичен сензор, който кара лъжицата да се обезцвети при контакт с храна, когато е твърде го..

Купи
Шише PP 300 мл силиконов биберон широк
8,90лв.

Шише от 300 мл с широк биберон, изработено от висококачествен полипропилен (PP), което го прави много леко, здраво и предпочитано. Широкото гърло поз..

Купи
Каучук широк биберон орто р-р 1 за чай, к-т от 2 бр.
6,00лв.

Каучуков биберон, орто с широко гърло, 2 броя в опаковка, размер 1 (от 0 до 3 месеца), S (чай) Този каучуков биберон против колики с ортодонтска форм..

Купи
Силикон биберон орто р-р 2 за чай, к-т от 2 бр.
3,80лв.

Биберон антиколик орто силикон е подходящ за шишета с тясно гърло BABY-NOVA и NUK. Предлага се в следните размери: размер 1 за бебета на възраст окол..

Купи
Dentistar - Art Силиконова залъгалка с ринг и кутийка
10,30лв.

Силиконова орто залъгалка с удобен ринг. Размер 2: 6-14 месеца. Специална серия с отличителен дизайн. Подходящ при поява на първите зъби. Денталната с..

Купи
Каучукова залъгалка с ринг
6,50лв.

Каучукова залъгалка с ринг и ортодонтска форма, 2 бр. в опаковка. Размер 2, подходящ за бебета на възраст 6 - 18 месеца. Анатомично оформената кауч..

Купи
Мека играчка със сигнал при натискане
14,80лв.

Вашето дете ще обожава този герой. Той шумоли и писука, когато го стиснете. Крилете на пеперудата също шумолят. Играчката е в два модела - жаба-принц..

Купи
Резервни силиконови сламки
8,00лв.

Резервен комплект неразливащи се сламки. Имат Х-образен нарез, който се отваря, когато детето засмуче, не съдържат бисфенол А* и са съвместими с бебе..

Купи
Силиконови зърна
4,80лв.

Кърменето е невероятно преживяване за много майки. За съжаление, то може да бъде и много труден период, ако имате чувствителни или болезнени зърна. В ..

Купи
Каучук широк биберон орто р-р 1 за мляко, к-т от 2 бр.
6,00лв.

Каучуков биберон, орто с широко гърло, 2 броя в опаковка, размер 1 (от 0 до 3 месеца), М (мляко) Този каучуков биберон против колики с ортодонтска фо..

Купи
Силикон биберон орто р-р 2 за мляко, к-т от 2 бр.
3,80лв.

Биберон антиколик орто силикон е подходящ за шишета с тясно гърло BABY-NOVA и NUK. Предлага се в следните размери: размер 1 за бебета на възраст окол..

Купи
Мека залъгалка каучук орто р-р 2
5,30лв.

Залъгалка с ортодонтска форма, изработена изцяло от мек каучук. Тънка основа, която предотвратява бъдещи дентални и говорни проблеми. Отворите във фор..

Купи
Силиконова залъгалка с ринг
6,50лв.

Силиконова залъгалка с ортодонтка форма и с ринг, 2 броя в опаковка. Размер 1: от 0 до 6 месеца. Лека и красива, в различни съвременни цветове и диз..

Купи
Дрънкалка - Бухалче
16,20лв.

Има толкова много неща за откриване! Нашата дрънкалка Бухал има пръстен, пълен с цветни топчета и голямо, удобно пространство в средата, така че малки..

Купи
Тренировъчна чашка със стоп клапа и защитен капак
12,90лв.

Предназначена да предотврати разливането и капенето. Чашата е идеална за деца, които искат да се научат да пият сами. Вашето дете вероятно няма да заб..

Купи
Шише PP цветно 130 мл силиконов биберон
5,00лв.

Малка бутилка от 130 мл, идеална да започнете да хранете бебето си в много ранна възраст, но също и чудесна за течности при по-големите. Изработена е..

Купи
Силикон широк биберон орто р-р 1 за чай, к-т от 2 бр.
5,90лв.

Силиконов биберон, орто, с широко гърло, 2 броя в опаковка, размер 1, S (чай) Този силиконов биберон против колики с ортодонтска форма е подходящ за ..

Купи
Силикон биберон орто р-р 2 за каши и пюрета, к-т от 2 бр.
3,80лв.

Пластмасово шише за хранене без Бисфенол А с тясно гърло и силиконов биберон..

Купи
Показва 1 до 30 от 112 (4 страници)