Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

XXL Пъзел - Свят
20,60лв.

Огромен пъзел от плътен и издръжлив картон в кръгла форма. На картинката са изобразени седемте континента и животните, които обитават всеки от тях. Мн..

Купи
Гигантски пъзел в куфар
41,20лв.

Този гигантски пъзел  на френската марка Janod е играчка, идеална за по-големи деца, защото съчетава ученето със забавлението, но също така изиск..

Купи
Глобус Ден и Нощ
69,90лв.

Глобус, 26 см с наименования на географските обекти на български език и илюстрации на животни и сгради. При включване на вградената светлина се появяв..

Купи
Детски глобус
69,90лв.

Този образователен глобус е красиво допълнение към стаята на всяко дете. С вграденото си осветление глобусът функционира в два режима. Когато светлина..

Купи
Куфари каре
32,20лв.

Децата обичат пътешествията! Опаковайте - разопаковайте - опаковайте пак - и тръгнете на дълго пътуване. Червените куфари с елегантен дизайн в шотланд..

Купи
Куфари Теди
32,20лв.

Комплект от два куфара за малки пътешественици с размери 30 x 20.4 x 9 см и 25 x 17.7 x 8.5 см. Сините куфарчета с портрет на мече са много практични ..

Купи
Околосветско пътешествие с пясък
20,00лв.

Да посетим три различни точки на света с прелестните карти за оцветяване с пясък! Комплектът съдържа: 3 лепилни дъски за украса с 4 тубички пясък, 1 ш..

Купи
Октаскоп карти
7,60лв.

Погледни към света през различни очи - калейдоскоп с географски дизайн, който напомня на пътешественически далекоглед и пречупва светлината по забележ..

Купи
Печати Свят STAMPINOO
32,60лв.

Занимателен творчески комплект с 50 печата на тема "Пътешествия" и три цвята мастило, в удобна метална кутия. Изберете своя цвят и започнете да декори..

Купи
Пъзел глобус
18,20лв.

Уникален дървен пъзел, с който децата ще придобият нови знания и ще разширят познанието си по география. Двустранният пъзел глобус има 57 части, които..

Купи
Пъзел Европа ІІ
31,20лв.

Всички деца са любознателни и обичат географските карти. С помощта на този дървен пъзел Европа те не само ще нареждат пъзел, но и скоро ще научат всич..

Купи
Пъзел, Германия II
26,60лв.

Къде е всяка държава и коя е нейната столица? С точни очертания на отделните федерални провинции и техните най-големи реки. С този дървен пъзел с моти..

Купи
Пъзел, Свят
28,90лв.

Пред вас се разкрива една географска карта на света, илюстрирана специално за деца и направена под формата дървен пъзел от 192 части.  С нейна по..

Купи
Пъзели в куфар - Круиз
39,40лв.

Два картонени пъзела със 100 и 200 елемента, пресъздаващи сцени от круизно плаване. Големият пъзел изобразява нощна, а пъзелът от 100 части - дневна с..

Купи
Ученически глобус
59,90лв.

Глобус с диаметър 26 см с физическа карта и геополитически граници, който дава информативен преглед на земната повърхност отблизо. Намерете отговори н..

Купи
Фотоапарат със звук
26,20лв.

За малките любители на съвременните технологии! Фотоапарат със звук, изработен от букова дървесина – тази забавна играчк ще развихри въображението на..

Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)