Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

XL пъзел, Пате
16,40лв.

Веселите празници на чист въздух оставят след себе си страхотни спомени, които си струва да се почитат. Играчките Goki за деца напомнят на най-малките..

Купи
XXL пъзел, Животинска пирамида
17,20лв.

Нужно ли е пъзелите да са квадратни? Не и ако животните решат да се подредят в пирамида. Този огромен пъзел има общо 17 части и можете да откриете дом..

Купи
XXL Пъзел, Животни
17,20лв.

Нашата земя е толкова разнообразна. Пълна е с различни местообитания, климатични условия, животни, които оставят следите си. Огромен пъзел от плътен к..

Купи
XXL пъзел, Ягоди
16,40лв.

Кой не обича ягоди? Всичко се върти около популярния червен плод тук. От засаждането, поливането и събирането, до преработката на вкусно сладко, ягода..

Купи
Влак Ферма STORY
33,20лв.

Открийте фермерския живот с този красив дървен влак, който помага на стопаните да се справят с всички задачи. Влакът се състои от локомотив, три вагон..

Купи
Магнитен дартс - Градина
47,50лв.

Предизвикайте опонентите си и вземете най-много точки с точна стрелба! Мишената се окачва лесно на стената с въженце и е двустранна, а шестте стрели с..

Купи
Магнитен лабиринт - Гора
41,50лв.

Тази атрактивна игра за сръчност ще тества двигателните умения на децата на възраст над 2 години. Започвайки от хижата, тяхната мисия е да прекосят ла..

Купи
Магнитен пъзел HAPPY GARDEN
29,20лв.

Съчетайте силуета с правилното животно. Частите на пъзела са с магнитна повърхност, за да улеснят подреждането. Дръжката от въженце може да послужи за..

Купи
Многослоен пъзел Градинарство
25,90лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как малко зайче се грижи за своята градина с моркови. Пъзелът съдържа общо 53 части, но ..

Купи
Многослоен пъзел Дърво
25,90лв.

Този красив дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как от малък жълъд расте огромен и силен дъб. Жълъдът попада в земята и когато покълне е д..

Купи
Многослоен пъзел Пиле
25,90лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как от бялото яйце се излюпва малко жълто пиле, което се радва на зелената трева през пр..

Купи
Многослоен пъзел, Жаба
20,80лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще покаже на децата как от малките яйца се излюпват попови лъжички, а те пък се превръщат в жаби. Многослойн..

Купи
Многослоен пъзел, Животни от фермата
17,20лв.

Многослойният дървен пъзел на четири нива ще запознае децата с четири забавни обитатели на фермата. Пъзелът съдържа общо 10 части, като всяко ниво пок..

Купи
Пъзел осезание - Домашни любимци
40,50лв.

Този гигантски пъзел на френската марка JANOD се състои от 20 части от твърд картон.Съставената от тях картина показва хол в къща, пълна с животни.&nb..

Купи
Пъзел северно-американска дива природа
21,50лв.

Дървеният  пъзел с животни от Северна Америка е предназначен за любознателни деца, които обичат природата и подреждането на пъзели. Направен е от..

Купи
Пъзел, Изследвай природата
21,50лв.

Страхотна илюстрация на живота в гората, езерото и под земята! Проследете бозайниците, рибите, птиците и насекомите, научете имената на растенията и ж..

Купи
Растенията
40,20лв.

За израстващи ботаници! Експериментирайте с листа, семена и корени! Вижте как растението преминава през лабиринт! Научете какво е необходимо на растен..

Купи
Ферма за животни Story
62,90лв.

Вашето дете ще измисли вълнуващи истории с тази ферма за изграждане и различните и аксесоари. То може да построи фермата (от твърд картон) с помощта н..

Купи
Щъркел HOLZTIGER
17,20лв.

От много години дървените ръчно изработени фигурки на марката HOLZTIGER са символ на стойностна игра и изключително качество. Всички HOLZTIGER фигурки..

Купи
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)