Филтър

Цена
Марка
Възраст

Категории

Азбучен пъзел
19,60лв.

Научете буквите от английската азбука! Пъзел от весели дървени букви, всички с различни шарки. Първият вариант е да наредите буквите върху дървената о..

Купи
Азбучен пъзел SWEET COCOON
50,20лв.

Време е да се заемем с английската азбука! Тази дървена играчка за ранно обучение изглежда невероятно с меките, пастелни цветове! Тя ще помогне на ваш..

Купи
Магнитна азбука и цифри
57,20лв.

Образователен комплект магнитни букви и цифри в дървена кутия. Четенето и смятането ще се превърнат в детска игра с помощта на тези магнитни букви и ц..

Купи
Магнитна азбука и цифри
62,60лв.

Образователен комплект магнитни букви и цифри в дървена кутия. Благодарение на цветните букви и цифри, хладилникът в кухнята  може да стане още п..

Купи
Магнитна книга - Английската азбука
35,40лв.

Вашето дете ще направи първите стъпки в изучаването на английския език с помощта на тази магнитната образователна игра във формата на книга. Съдържа ..

Купи
Магнитна книга - Българската азбука
35,40лв.

Един дълогоочакван проект на френския бранд Janod е вече при нас - магнитна книга Българска кирилица! Сега децата могат да научат буквите от българска..

Купи
Магнитна книга - Испанската азбука
35,40лв.

Вашето дете ще направи първите стъпки в изучаването на испански език с помощта на тази магнитната образователна игра във формата на книга. Съдържа 28 ..

Купи
Магнитна книга - Немската азбука
35,40лв.

Вашето дете ще направи първите стъпки в изучаването на немския език с помощта на тази магнитната образователна игра във формата на книга. Съдържа 26 ..

Купи
Магнитна книга - Френската азбука
35,40лв.

Вашето дете ще направи своите първите стъпки в изучаването на френски език с помощта на тази магнитната образователна игра във формата на книга. Съдъ..

Купи
Мултифункционална проходилка Котка
135,20лв.

С тази мултиактивна проходилка, детето ви ще се учи да прави първите си стъпки. Подходяща е за деца от 12 месеца до 3 години, благодарение на регулиру..

Купи
Сметало с горски бебета животни (английска версия)
35,80лв.

Помогнете на детето да направи първи стъпки в изучаването на английския език, като се научи да чете, пише и брои. Зад всяка буква има картинка и думич..

Купи
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)